- voorwoord -

39 0 0
                                    

Hallo beste iedereen,

Zoals sommige van jullie wel zullen opvallen, heeft 'Hoge hakken, stinkende sokken' al eens eerder op wattpad gestaan. In zijn afwezigheid heb ik hem verbeterd en aangepast. Ik hoop dus dat jullie zullen genieten van alle streken, avonturen en cliché's die jullie zullen tegenkomen.


-flappentext-


Alles wat ze wilde was naar Rupette academie gaan. De privéschool waar iedere ware artiest van droomde. Waar iedereen die een beetje talent bezat naartoe wilde, en zo dus ook zij. Maar niet zo. Niet als jongen! Hoe waren de dingen zo gelopen? Hoe had zij erin mee kunnen gaan? Waar was het mis gelopen?

Ze had een vermoedde wanneer ze haar ogen op agent Holmes legde. Ze had nooit naar hem mogen luisteren, maar ze zat nu wel op de school van haar dromen, toch? Ze had vrienden, een soort van tenminste. Yoran en Kyle, de tweeling waarmee ze op kamer sliep waren geweldig. Vaak tenminste.. Oke, soms dan.. Af en toe toch wel.. Als ze in een goed humeur waren. Nouja, het waren haar vrienden. Met hen zou ze de wildste avonturen beleven die ze zich maar kon voorstellen, en dat maakte alles weer goed.

Hoge hakken, Stinkende sokkenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu