: 9 :

106 8 11
                                    

JongDae

"Minseok..." dikkatini çekmişti."sakin ol lütfen." dedim.Derin nefes aldı."tamam,iyiyim.Sakinim."

O sıra da ChanBaek ikilisi geldi."ooww bakıyoruz da XiuChen olmuşsunuz." dediler aynı anda.Uyumlarına bayılıyordum.(bu ben kzjjz)

BaekHyun

"sinemaya gidelim mi?"diye öneride bulundum."olur"dediler."aksiyon mu?romantik mi?" dedim."korku olsun bence." dedi Chen.Diğerleri de ona katıldı."iyi madem." dedim.Chanyeol beni kendine çekti."ben yanındayım korkmana gerek yok." dedi.

Anılımdan öptü.Ayıcığa sarılır gibi yodama sarıldım.Alışveris merkezine gittik.Sinema bölümüne indik.

Biletlerimizi aldık ve filmimizin olduğu salona ilerledik."patlamış mısır ve kola alıp geliyorum."dedi sevgilim."tamam,acele et ve hiç bir kıza bakma bakmasına izin verme." dedim."benim gözüm senden başkasını görmüyor yavru köpek suratlı sevgilim." dedi.Gülümsedim.

Film başlamıştı ama hala Chanyeol gelmemişti.Korkuyordum.Neden girmiştim ki sanki?o sıra da kapıdan beyaz ışık süzüldü ve o beyaz ışık içinde uzun bir gölge.Bana biraz yaklaşınca Chanyeol olduğunu anladım.

Yanıma geldi."iyi misin bebeğim?" dedi."iyiyim,sadece korkuyorum." dedim.Beni göğüsüne çekti.O erkeksi kokuyu Chanyeol'ün kokusunu içime çektim."korkma.." diye fısıldadı Chanyeol.Ayrılınca mısırı yemeğe başladım.Ağızımın kuruduğunu hissederekte kolamı içtim(pipetle)"Baek..."Chanyeol bana fısıldadı.

"ne oldu babacık~" dedim.Zaten film ilgimi çekmemişti."ahh,kes şunu.." dedi.Kıvranıyordu."Chanyeol sen azd--" elimi ağızıyla kapattı."evet,Bask yardım et.A-acıyor."dedi."burda olmaz." dedim.Acıyla kıvrandığını görünce"tamam,gel."dedim.Yerimizden kalktık ve tuvalete gittik.

JongDae

"Chanyeol dayanamadı.Hep kendine hakim oldu ama sabır taşı çatladı sanırım." dedi minseok.kafamı çevirdim."ayne--"sözümü minseokla yüz yüze olmamız kesti.

"Chen..öpebilir miyim?" dedi."ama burda olmaz ki?" dedim."zaten karanlık etraf.Araya da daha çok var." dedi.Ben de çok istiyordum sevdiğim adamın beni öpmesini. "tamam,öp beni minşeokkiie~" dedim.Dudakları dudaklarıma kapandı.Ben de karşılık vererek gözlerimi kapadım...

New Student : XiuChen✔Where stories live. Discover now