Hüzün 2

1.1K 9 3
                                    

- sanırım senden hoşlanıyorum bilmiyorum belkide basit bir hoşlantı değildir

Jk - belkide, fakat bunlara zaman ayıramayacağımı düşünsemde senden uzun süredir bir mesaj bekliyordum doğru mesaj budur belki?

-seni seviyorum. İlk defa birine karşı bu hisleri duydum ve itiraf etmem gerekiyordu, umarım söylediğin gibi duygularımız karşılıklıdır...

Jk-seninle sevgili olmak istiyorum deneyebiliriz, bunu yapabiliriz sevdiğim.

- tabiiki

Jk- lütfen, buluşalım buluşmak istiyorum.

-tamamm 😅

Jk- meşhur tepedeki bankta oturalım uygunmu? bu çarşamba gece 11 de?

-(görüldü bilgisi)

Buluşma günü ikinizide 2 farklı vito türü arabalarla buluşmaya gidersiniz jk senden 10 dakika önce gelmiş şehir manzaralı bankta oturuyor, ve sizde yanına oturmuşsunuzdur jk sana öylece bakıp gülümser sende karşılık verirsin gülümsemesine sana karşı olan tüm duygularını açık açık ifade eder duygularında aşık olduğunu ve sana yazmaya cesaret edemedğini söyleyen cümleler kurar cümlesini bitirdikten sonra kaşlarını kaldırıp (gerçektenmi) dercesine bakış atarsınız...

Kahkaha patlatır (jk)
Ve  gülerken sana birden sarılır kafasını senin omzuna katar ve ağlamaya başlar.
Sen gülüyordun çünki neden ağladığına mantık veremedin ve ağlamaması gerektiğini söyleyip dalgaya vuruyordun.

Jk- sana bağlandım hemde çok ne olursa olsun beni bırakma olur mu?

Sen korktun çünkü ailen en başından beri idol olmana karşı çıkıyordu ya ailen Türkiye ye dönmen konusunda yine ısrar ederse?

Sadece "elbette" demek le yetindin

Birkaç bakışma ve konuşmadan sonra evlerinize döndünüz içinde çok garip bir his vardı jkin sana delicesine aşık olduğuna emindin ama peki içindeki korku? Ne yapacaksın?

Evet haklıydın 3 gün sonra ailenden telefon aldın seninle konuşan ailenden birisi bile değildi kuzenin senden 3 yaş küçük kuzenin (17 yaşındasın)

Kuz- abla dün senin konun açıldı neredeyse tüm aile oradaydık ve hakkında hiç iyi şeyler söylenmedi baban konuşma bittikten sonra hemen kalktı yatağına gitti.
Annen anneme "babasının onu evlatlıktan reddetmesinden korkuyorum." Dedi abla korkuyorum lütfen eve gel lütfen.

-tamam geleceğim...

Telefonu kapatır kapatmaz yurtta kıyamet kopardın ağlamaktan gözlerin şiş ve aklındaki tek soru jk a okadar aşıksın ona nasıl ayrılacağını söyleyebilirdinki ve onun sana nekadar  bağlandığını  bildiğin halde?

Ağladın sadece ağladın

Ertesi gün basit bir otelde kaldın aklındaki sorulara yanıt ararken jktan ayrılman gerektiğini düşündün ertesi gün bulşalım mesajı attın kooka aynı yerde soğuk bir mesajdı

Jk- tamam sevgilim seni çok özlemiştim zaten ❤️

Hıçkıra hıçkıra ağladın

Buluştuğunuz gün seni bacaklarından kaldırıp yanağından öpmüştü

İttirdin ve ağlayarak

-yapma herşeyi dahada zorlaştırıyorsun. Aşık olamayacağımı biliyordum öncekiler gibi sanada hiçbirşey hissetmiyorum kendimi yeyip durdum fakat biz birlikte olamayız. Dedin yalan söyledin bunları söylerken kook nedense oda yalan olduğunu biliyor gibiydi

Hızlı adımlarla arkana bakmadan ayrıldın

Ve kook yere yığılmış burnu, elleri ve kulakları kızarmış şekilde haykırarak ağlıyordu

Duyuyordun sesini ama ailen daha önemliydi ailene düşkünsün bu onu bilmiyordu. Kookla böyle bir nedenle ayrılmak istemedin gerçekleri söylemedin. Eğer gerçekleri söyleseydin peşini bırakmaz dı bunu çok iyi biliyordun.

1 gün sonra şirketten ayrıldığını ve Türkiye ye uçacağın tüm magazin haberlerinde yayınlanmıştı.

Jk hala anlam veremedi yaptıklarına sadece fotoğraflarına bakıp kin nefret ve aşk hissetti

Ailenin yanına döndün. Annene babana jk i anlattın baban umursamadı "reşit bile değilsin"dedi hatta buna kızmıştı

Türkiyede çok fazla iş teklifi aldın nasılsa ünlüsün.   
Sen mesleğinle alakalı bir iş yapmayı tercih ettin.

Çook ünlü bir holdingte çalıştın basit bir iş vermediler GENEL müdürün asistanlığını yaptın fakat 2 hafta sonra MÜDÜR lüğe terfi ettin.(Genel müdür değil onun bir altı)
Çalıştığın şirket ise acun medya gibi bir çok kuruluş yapılıyor ünlülerle iç içesin tüm dünyada. 
1-2 sene içinde bir çok ülke gezdin ülkelerdeki ünlülerle bir çok röpörtaj hazırlattın bir çok balo kuruculuğu yaptın ünlülerle bir araya gelip kutlama, ödül töreni gibi bir çok şeyi sen yaptın ( şirketin asıl amacı mesela güney korede düzenlenen melon, mama gibi tören buluşmalarda o şirketlerin yapımcılarıyla(mnet gibi)  hissedar veya ortağısın.)

Bu olayların üzerinden tam 3 yıl geçti. 20 yaşında idin

Ve yeni bir kuruluş yapmak için  bu seferki ülke yolculuğun GÜNEY KORE ydi. Ve orada kameraların olmadığı sadece kırmızı halı kısmında gazatecilerin olduğu ve iç kısmının kameralara kapalı özel bir eğlence balosu düzenletecektin ve güzel bir konuşma yapacaktın.

Bu bölüm bu kadar la yetinelimmm

Yorum yapın olurmu her gece hikayenin devamını yayınlıyorum ve ben bu hikayeleri daha önce hayalini kurup yazıya döküyorum lütfen yorum yapmayı unutmayın emek veriyorum❤️❤️ saat: gece 02:19

~sevgiler

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 14, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Jeon jungkook smut hayal...Where stories live. Discover now