5. Nina

235 4 2
                                    

POV: y/n

Ik kwam aan op school en zag Damon staan te wachten. "Hey jij." Zei Damon. "Hee." "Je ziet er
Moe uit." "Ja weet ik, want dat ben ik ook." "Hoezo? Vind je het hier nu al stom en kun je daarom niet slapen?" "Hahah nee, ik had een nachtmerrie. En het raarste was dat Selena erin zat." "Selena?" "Ja.." "probeer haar maar te vergeten." "Graag zelfs."

Mijn 3de uur en ik had biologie, samen met Stefan. "Hoe gaat het?" Vroeg Stefan aan me. "Ja prima, met jou?" "Ook prima, hoe was het gister met Damon?" "Het was heel leuk." "Ja?" "En erg gezellig, behalve toen die Selena kwam." "Wat deed ze dan?" "Volgens Damon probeerde ze hem jaloers te maken, maar ik kom haar vast niet meer tegen." "Nou dat betwijfel ik." Vertelde Stefan me. "Wat.. hoezo?" "Omdat ze wraak wilt." "Wraak voor wat?" "Vroeger had ze iets met mij en later ook iets met Damon, maar uiteindelijk hadden we haar beide gedumpt en nu wilt ze wraak." "Nu wilt ze wraak? Voor iets wat vroeger was, klinkt nogal ouderwets.." "vertel mij wat." Zei Stefan.

Het was weer eens pauze en ik mijn maag rommelde van de honger. Ik had eindelijk mijn eten, een plekje en ik wou net een hap nemen van mijn broodje tonijn en toen... werd die op de grond gegooid. "What the fu..." zei ik uit boosheid. "Oh oeps." Lachte ze dom. "Wat is je probleem?" Ik pakte haar tas en liet al haar spullen uit haar tas vallen. "Oh oeps." Praatte ik haar na. "Dat was een grote fout van je." Zei ze. "Nee, dat jij mijn lekkere broodje op de grond gooide was een grote fout." Ze kwam
Dichterbij staan. "Dat was geen fout." "Die van mij ook niet." En ik duwde haar naar achter. Ze wou me terug duwen maar Damon stond erop eens tussen. "Weer ruzie aan het zoeken Nina?" Nina moest dom lachen, en liep weg. Ze was vast en zeker nog niet klaar met mij, maar ik ook niet met haar. "Ik kom haar makkelijk pakken!" Zei ik tegen Damon. "Echt niet." "Echtwel!" "Niet!" Zei Damon terug. Ik pakte mijn spullen en ging weg lopen van Damon. "Waar ga je heen?" Hoorde ik Damon roepen en ik negeerde hem.

POV: Damon

Y/n negeerde me, wat ik wel snap. Ik ging Nina opzoeken en zag haar buiten staan. "Waar ben je mee bezig?" Vroeg ik aan haar. "Wat?" Zei Nina alsof ze nergens vanaf wist. "Ruzie zoeken met y/n." "Ooohh.. kijken als jullie wel om haar geven." Zei Nina. "Jullie?" "Ja, Stefan en y/n zitten altijd samen in de les." "Ah.." "zou me niks verbazen als ze Stefan kiest." Zei Nina irritant.

"Ik zou maar extra aardig tegen me doen

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

"Ik zou maar extra aardig tegen me doen." Vertelde ik haar. "Waarom dat?" "Ik ben degene die de ruzie heeft gestopt dombo." "Anders had ik toch wel gewonnen" zei ze trots. "Puur en alleen omdat je een vampier bent, anders had ik of Stefan je wel terug gepakt hoor." "Oeh nu ben ik heel bang voor jullie." Zei Nina, ik liet een zucht uit. "Blijf gewoon van haar vandaan, thnx." En in liep weg.

POV: y/n

Ik stond bij mijn kluisje om mijn boeken te wisselen. "Hoe gaat het?" Hoorde ik Stefan vragen die opeens naast mijn kluisje stond. "Prima." Het was voor even stil tot dat ik mijn kluisje dicht sloeg. "Weetje wat ik niet snap?" "Nou?" "Dat er van die vieze kut arrogante meisjes moeten zijn die zo dom doen tegen mensen." "Ik snap dat ook niet, ze zoeken waarschijnlijk gewoon naar aandacht." "Dat kan ze de volgende keer ook krijgen." "En hoe dat dan?" Vroeg Stefan te serieus. "Uh, door haar alle hoeken van de school te laten zien." Zei ik glimlachend. "Jij?" "Ja ik, hoezo?" "Nou je lijkt zo lief en onschuldig." Zei Stefan. "Ik zit niks voor niks al 5 jaar lang op kickboks." "Echt niet." "Ja echt waar Stefan." "Lekker bezig y/n." Ik moest erom lachen.  "Anders roep ik jou of Damon wel." "Ik sta altijd voor je klaar, dat weet je?" Zei Stefan lief.

"En ik denk ook wel dat je hier zin in hebt?" Zei Stefan terwijl hij zijn handen achter zijn rug weg hield en een broodje tonijn had. "Omg! Echt wel." Zei ik blij.

POV: Damon

Ik en Stefan zaten thuis na te denken, te denken en te denken. "Hoe gaan we dit oplossen Stefan?" "Geen idee." "Selena wilt wraak, en Nina irriteert y/n." Vatte ik samen." "En ze zitten beide achter y/n aan... dus misschien moeten we het haar vertellen?" Zei Stefan. "Nee! Ben je gek?" "Anders komt ze het van hun te weten, en daarna is ze dood!" "We kennen haar pas een paar dagen!" "En in die paar dagen is heel wat gebeurd Damon." "Ik weet het niet hoor Stefan." Stefan liep wat heen en weer, terwijl ik mijn glas leeg dronk met bloed.

POV: y/n

Ik zat in de bus onderweg naar huis, en de bus zat redelijk vol en toen kwam Nina de bus ook in. Ik zag haar rond kijken, toen liep ze mijn richting op. Niet naast mij zitten. En ja hoor ze stopte naast me pakte mijn tas zette hem op de grond neer en ze ging naast me zitten. "Hay." Zei ze blij en gemeen." "Wat wil je?" Vroeg ik geïrriteerd. "Ik zeg alleen hay." "En vanmiddag zocht je nog ruzie... waarom?" "Ja over dat, ik was jaloers..." "op mijn broodje tonijn?" "Wat nee.." zei ze lachend. "Dat je zoveel omgaat met Stefan." "Serieus?" "Uhuh." "Wat is er dan tussen jullie?" "Nou.. we zijn soort van vrienden, alleen we praten niet veel." "Hoezo?" "Kijk ik hoef geen besties met je te worden, ik wou alleen sorry zeggen van vanmiddag." Vertelde Nina me, en ze stond op en stapte uit de bus.

 My story with Damon Salvatore Donde viven las historias. Descúbrelo ahora