//KİM TAEHYUNG//
Sabah kendimi Jungkook ' un yatağında bulmuştum. Ona ne olduğunu sorduğumda bana kuşkulu cevaplar vermişti. Normalde çok yemek yiyen oydu ama bu gün aksine bir dilim peynir yemiş ve kalkmıştı. Şimdi ofisteydik bende Jungkook 'u bana çay alsın diye karşıdaki kafeye göndermiştim. Boğazlarım hafif ağrıyordu.
Ellerimi kafama koyup şakaklarımı ovdum ve hatırlamaya çalıştım.
//FLASHBACK//
"Ba-bay Kim bu haliniz ne?"
"Bir ke-kez olsun bana Taehyung dermisin?"
//FLASHBACK END//
✴✴✴✴✴✴✴✴
Eee gerisi nerede bu diyaloğun ..... Offf tanrım hadi TAE hatırlarsın sen...
✴✴✴✴✴✴✴✴
//FLASHBACK//
"Burada boğulmak istiyorum Kookie.
//FLASHBACK END//
✴✴✴✴✴✴✴
Nerede? Nerede boğulmak istiyorum. Hadi offf tanrım hadi.
//FLASHBACK//
"Hadi seni yatağına götürelim."
"Hayır beraber senin yatağında yatalım."
//FLASHBACK END//
✴✴✴✴✴✴✴
VE SONUNDA....
✴✴✴✴✴✴✴
//FLASHBACK//
"Kook senin kalbin niye bu kadar hızlı atıyor?"
//FLASHBACK END//
✴✴✴✴✴✴✴
(Çok üzgünüm biraz karışık oldu TAE'nin beyninde gece jungkook'la kurduğu diyalogla canlanıyor öyle hayal edin lütfen)
Okumaya devam edinnnnnn!!!!!💜💜💜💜
✴✴✴✴✴✴✴
Siktir gerisi yok. Ya ben niye hatırlayamıyorum gerisini!!!!!
Kapının aniden açılmasıyla dönüp giren kişiye bağırdım.
"Kapıyı çalsana!!!!"
Karşımda Jungkook 'u görünce biraz afalladım ve pişman oldum. Hafifçe gözleri doldu ve elinde çayı masama bırakıp sessizce çıktı.
Aferin Taehyung iyice boka battın aferin!!!!!
Ben önümdeki çaya mal mal bakarken içeri aniden danışmadan ki kız girdi.
"Efendim özür dilerim rahatsız ediyorum ama bu günden itibaren 7 gün boyunca önümüzde hiç bir iş yok bu yüzden herkese 7-"
"Tamam herkese 7 gün tatil , çıkabilirsin."
Kız teşekkür ederek çıktı bende kendimin ve Jungkook'un eşyalarını alıp aşağı indim.
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
"Jungkook yemek yemek ister ister misin?
"Olur Bay Kim."
Yanıma gelince üzerine eğilip sıcak nefesimi yüzüne üfledim. Yavaş yavaş kızarıyordu.
""Bir ke-kez olsun bana Taehyung dermisin?"
Bu cümleyi kurmamla gözleri şaşkınlıkla açıldı ve hemen önüne döndü. Bende daha da üsteledim.
"Noldu bir şey mi hatırladın yoksa."
"Ha-ha-hayır Bay Kim "
"Tamam !!!!"
Soğuk bir sesle tamam değip masaya oturdum ve yemeğimi yemeğe başladım. O da sessizce mutfaktan çıktı. Ben ise sadece arkasından bakakalmıştım.
Yemeğimi yedikten sonra kirli tabakları makinaya çizdim ve gidip içerde televizyon seyretmeye başladım. Ama sorun şu ki bütün vücudum ağrıyordu ve ayrıca boğazımda televizyon izlerken yavaş yavaş uykuya daldığımı fark ettim.
✴✴✴✴✴✴✴✴✴✴
//JEON JUNGKOOK//
Aşağıdan televizyon sesi geliyordu iyice artık bekleyemeyerek aşağı indim. Bay Kim'in karşısına geçince uyuduğunu fark ettim. Dağınık saçları ve hafif aralık dudakları onları öpme isteğimi arttırıyordu. Ben de onu yapamayacağıma göre Bay Kim'in (fantezilerimde bile saygılıyım😀😀)
üzerine eğildim ve alnını öpmek için dudaklarımı alnına bastırdım. Ama hızlıca kendimi geri çektim. Yanıyordu Bay Kim'in çok ateşi vardı. Hemen Bay Kim'i sarstım yorgun gözlerle bana bakmaya başladı.
"Bay Kim ateşiniz var "
"Ateşli olduğumu biliyorum KOOK"
"Hayır Bay Kim odanıza çıkmalıyız."
Hiç zorluk çıkarmadan benimle birlikte odasına geldi onun yatağına yatırdım. Ama sorun şu ki Bay Kim'in ilk olarak banyo yapması gerekiyordu ve tek başına yapamıyacağına göre .
"Bay Kim banyo yaptıracağım size."
"Beraber yapsak...."
Bana seksi bir gülüş atınca sinirlendim ve hızlıca ofladım. Bu adam tersti işte gerçek hayatta niye bu kadar arsız değil di.
Üstündeki tişörtü çıkardım altındaki eşortmanı da ama sorun şu ki iç çamaşırı . O hasta diyerek kendimi tembihledim ama biri bunu benden önce yapmıştı.
"Napayım sen çıkarmadın!!!!"
Yüzüm kızarmış bir şekilde Bay Kim'e bakarken . Onu hemen banyoya soktum. Ahhh Bay Kim Ahhhh!!!!!
(Yeni bölüm en kısa sürede gelecek bu arada Dark Feeeling diye bir kitabımı var sizce onu devam mı ettirmeliyim yoksa bu vkook kitabıma mı yoğunlaşmalıyım lütfen yorumlara yazın )
Oy vermeyi unutmayın😘😘😘😘
Kendinize iyi bakın ♥♥♥♥
KAMU SEDANG MEMBACA
^^ASSİSTAN KOOK^^
Fiksi PenggemarGökyüzünün yasaklı yıldızı gibiydi o ...... Ama gökyüzüne değil BANA yasaktı o..... VKOOK....♥♥♥♥ ✴✴✴✴✴✴✴✴
