Bölüm 5

26 4 2
                                    

Ardından uyudum.

Sabah oldu, her zamankinden erken uyandım.

Kahvaltı etmek istemedim, sadece kahve içmeye karar verdim fakat kahve bitmiş. Bu saatte de market açık olmayacağı için vazgeçtim.
O yüzden biraz daha uyumaya karar verdim

Bugün pazar ve iş yok bugün. Bir gün olsa bile ihtiyacım var tatile

Son günlerde özellikle de işsizken dışarıdan çok uzak kaldığımı düşündüm ve öylesine dışarıya çıkmaya karar verdim

Üstümü giyindim ve çıktım dışarıya. Sakin bir sokaktan geçerken kaldırımda oturup Capri Sun içen birisini gördüm. Bu saçlar bana biryerden tanıdık geliyor uzaktan biraz daha baktıktan sonra onun Josh olduğunu anladım. O liseden atıldıktan sonra daha görüşemedik. Yanına gittim ve oda beni hatırladı.

Josh ile liseden arkadaştık. Her okulda olan zorbalardan bizim okulda da vardı tabii. Nedense hep bana takılırlardı.

Her zamanki gibi okula gidiyordum. İsimlerini bilmediğim bir grup çocuk  bana ''Ne yapıyorsun lan tiRRek'' dedi. Bende seni dedim. 3 saniyelik bir bakışmadan sonra kaçmam gerektiğini düşündüm ve kaçtım da. Gidebileceğim biryer yok çünkü bizim okul kuytu biyerdeydi. Okula koşa koşa gittim. Tabii ki peșimdeler hala. Ardından spor odasına kaçıp kendimi oraya kilitlemeye karar verdim. Fakat tam kapıyı kapatacakken beni yakaladılar. O sırada onların arkasından koşarak gelen birisi çantasıyla bir tanesini kafasına vurdu. Diğerleri de yere düşene bakmak için eğilmișken kafalarına tekme atıp çantayla bi tanesinin kafasına vuran çocukla kaçtık. Bu olaydan sonra tanışmıştık Josh ile.

Tabii ki olay hemen okulda yayıldı.  Herkes 1 hafta boyunca okulda bu konuyu konuştu. Sadece bunlar olmadı tabii ki. Defalarca kavga ettik onlarla.

Birgün Josh okula boyattığı yeşil saçları ile gelince öğretmenlerden azar ișitti. Bir kereye mahsus saçlarını tamamen kestirip ceza almasa bile, saçları uzayınca defalarca yeniden boyattı. Bir de yaptığımız kavgalar şu üstüne çıkınca Josh okuldan atıldı.
Fakat ben atılmamıștım.

Josh ile bu eski günleri konuşuyorduk. Sıra iş konusuna geldi

''Peki şuan ne iş yapıyorsun?''

Bi tane telefon, telefon aksesuarı falan satan yerde çalışıyorum, sen?

''Ben de baya süründüm açıkçası. Baya bir işe girip kovuldum''

Şuan ne iş yapıyorsun peki?

''Açıkçası işin kolayını buldum. Youtuber oldum. Daha çok bateri videosu atıyorum ama blog da çekiyorum bazen. Daha çok izleniyor :))''

Hmm mantıklı aslında. Demekki fenomen olmuşsun

''Ya çok değil 1m yeni oldum 10m sayfaların hiçbir şeyim''

:))

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 26, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

XmusicalgwayXWhere stories live. Discover now