#8

14 1 0
                                    

Nord se usmál, a byl zcela potichu. Nevěděla jsem co dělat, nevěděla jsem co říct. Ale, nelíbilo se mi to.

Koukla jsem nahoru, směrem k Suedovi. Bylo vidět, že je naštvanej, bylo vidět, že ještě víc ho rozčiluje to, že Nord tam stál naprosto v klidu s úsměvem na tváři a pozoroval nás.
"Suede, všechno je v pohodě." zkusila jsem ho uklidnit a dala mu letmou pusu na tvář. Jen se na mě podíval a pak zpátky na Norda, který byl stále v klidu a měl založené ruce na hrudi. Konečně odešel pryč, ven za ostatníma a Sued se ke mně jen sklonil a objal mě kolem pasu." nechci, aby ti ubližoval."opřela jsem se o něj,"nic se tu nestalo. Jen, aby sis nemyslel.."
"nemyslím, jenom u Norda nikdy nevíš co ho chytne."
Šli jsme za ostatníma, kde bylo celkem veselo, West vyprávěl nějakou historku, Teda.. Snažil se, docela to přehnal s alkoholem a ve výsledku ho nikdo neposlouchal, ale on byl spokojenej. Ost si povídal se Suedem, bylo fajn Sueda vidět jak je zas v pohodě, a Nord, jen potahová s cigarety, po chvíli se přesunul blíž ke mně. Nechala jsem to být, "neboj, jenom.. Chci mluvit." taky už v sobě měl pár panáků, nechala jsem ho, ať mluví. "promiň.. Promiň, že jsem se neozval. Jen jsem pochyboval." začalo mě zajímat, co z něj vyleze dál. "pochyboval?"
"jo.. Jestli je to správný. Vím, že jsem toho dost promeškal, že ses dost sblížila se Suedem. Jsi pěkná holka. A chybíš mi."
Vím, že tohle všechno jsou kecy. Ale, já jim chci věřit. "sblížila, je fajn."
Nord jen sklopil hlavu dolů. "lhala bych kdybych řekla že mi to bylo ukradený, když ses neozval. Sued se ozývá dál, a pomohl mi na to nemyslet."
Otočil se směrem ke mně "a spali jste spolu už aspoň?" jasně, tohle je pro něj to nejdůležitější. Jen jsem zakývala hlavou, že ne. Naklonil se ke mně blíž, "a to ti to nechybí?" položil ruku na moje stehno. "nechybí ti to, že tě chytne a zajede rukou pod kalhoty? ." vyjel rukou po mém stehnu výš. "to, že, tě začne líbat na krku, a u toho tě tam dole hladí?" pomalu zajel mezi moje nohy. Nezmohla jsem se na nic. Jen jsem chytla jeho ruku. "chybí, viď?" šeptl a rozepl mi poklopec. "jo," odpověděla jsem potichu. Pomalu zajel rukou pod moje kalhoty. "Norde, jsou tu ostatní.. Je tu Sued." podívala jsem se na něj, a on se zvedl a odešel dovnitř, viděla jsem jak na mě zevnitř ukazuje abych šla za ním. Váhala jsem, můžu vůbec? Je to blbý vůči Suedovi, ale moje nadrženost je silnější, pomalu jsem se zvedla, mírně opilý Sued si toho všiml tak mě chytl za ruku a přitáhl si mě, políbil mě. A dal se věnoval Ostovi.

"Norde?" šeptala jsem uvnitř po tmě. Cítila jsem jak mě někdo najednou chytl za ruku a táhl pryč. Do koupelny, pečlivě zamkl, "tady nás nikdo nevyruší" začala jsem opět váhat, jestli bych měla. Na to bylo už pozdě. Nord si mě přitáhl a začal mě líbat. Rukou mi zajel pod kalhotky a já ho držela kolem zad. "Norde, Sued je hned vedle."
Přestal úplně se vším, a jen na mě koukal. "už mě nebavěj ty kecy o Suedovi." opřel se o umyvadlo a koukal na sebe do zrcadla, "jenže Sued se narozdíl od tebe umí chovat." zvýšila jsem hlas. "Jo.. Jo.. Jasně.. Tak proč s ním nejsi?! Když je tak skvělej." začal křičet. Do očí se mi nahrnuly slzy, "protože asi doufám.."
"doufáš? Doufáš v co?!" pokračoval ve křiku.
Odemkla jsem dveře, a opustila místnost. "v tebe.." špitla jsem si pro sebe.

Ich hasse dich zu lieben Where stories live. Discover now