#1

117 3 0
                                    

"Ich hasse hasse.. Hasse dich zu lieben!" Ozývalo se po celém areálu festivalu. Nádherný pohled, všichni zvedali ruce a tleskali. Potlesk patřil nám. '' mockrát všem děkujeme! "
Ujal jsem se slova po poslední písni." budeme se potulovat tady někde po areálu, nemusíte se stydět, když nás potkáte, klidně můžeme pokecat.
Naposledy jsem mávl do publika a odešel dozadu, West si ještě hodil solo na basskytaru a následoval mě, postupně se přidal i Ost a Sued.

Bylo to tu, hromada fanoušků kolem, který čekali na fotku. Mezi všem těma lidma stála malá holčina, která nesměle přistoupila a požádala o fotku. Podal jsem ji ruku a představil se "ahoi Nord". Pousmála se a stiskla mou dlaň "Elli". Vyfotili jsme se, chvíli tam stála a koukala, potom z ní potichu vylezla věta "Mohla bych tě obejmout?" Chvíli jsem si ji prohlížel, byla nervózní jen stála a čekala. Tak jsem se jen usmál a chytl ji kolem pasu, přitiskla se ke mně a objala mě kolem krku. Potom s úsměvem odstoupila a poděkovala.. Popřál jsem ji hezky den a mávl ještě na ni. podepsal jsem ještě pár fotek a poté si mě odtáhl West stranou.
"Hej Norde.. Se ti líbila viď ? Ta holčina co tě objala" Jen jsem se usmál, nejsem zvyklý na to, že by někdo chtěl obejmout. "Byla roztomilá" špitl jsem směrem k Westovi.
"hej, půjdem na panáka, ne?" vrazil mi ránu do ramena Sued.

Z pohledu Elli
"Ahoii, můžu?" ozval se za mnou hlas, stal tam Nord, a ukazoval na místo na lavičce vedle mě. Jen jsem s úsměvem kývla. Pane bože, jentak přišel a sedl si sem. Zrovna vedle mě. Mám mluvit? Zeptat se na něco? Nebo jen sedět? Dělat že tu nejsem?
"Na zdraví!" Usmál se a přisunul ke mně jednoho panáka. Ťukla jsem si s ním, a kopla to do sebe. "na zdraví".
"Takže, Elli.. Je to tak?" podíval se na mě, a dal si lok piva.
'' jo.. Pamatuješ si.. Jak.. Jak se jmenuji?" usmála jsem se nervózně.
Jen s úsměvem přikývl a znova se napil.
'' nevím kde je.. Hej Suede.. Počkej.." slyšela jsem hlasy za sebou. "ty vole.. Weste, tady je" Následoval hluboký smích, byl to Sued a West, bubeník a basák, kamarádi Norda. Oba se posadili naproti mne a Nordovi. "Sued těší mě!" podal mi ruku bubeník a následovala i ruka basáka "West"  podíval se na Norda "Jsem rád, žes za ní doššell, a.. Aby s rozuměla.. Líbibibi.. Líbila s..." Nord se jenom natáhl přes stůl a chytl westovi ústa. "ticho.. Sakra kolik jsi toho vypil?" West se jen začal smát, "toho si nevšímej" mrkl na mě, "normálně není t.. Ta.. Tak protivnej.. jinak je zlaaaatej!" poslal imaginární pusu Nordovi, který se jen chytl za zátylek, nervózně se pousmál a kopl do sebe dalšího panáka. "my vás nebudeeem rušit.." zvedl se Sued a pomohl na nohy i Westovi. "Tak se mějte, Norde, hlavně se vrať celej" začal se smát. "jasně, neměj.. Ob.. Obavy." kývl na něj Nord.
"uhm, dáš si něco?" podíval se na mě, jen jsem zakroutila hlavou, že ne. Zvedl se z lavičky a podal mi ruku, aby mi pomohl se zvednout. Zvedla jsem se a následovala ho, nic neříkal.. Jen se usmíval. Došel k zástupu lidi čekající na další kapelu, mezitím ještě koupil další dva panáky, a jednoho mi podal. Oba jsme to do sebe kopli. "děkuju, nemůžu to přehánět.. Staví mi málo." usmála jsem se.
Začal mávat rukama do rytmu hudby, já se přidala. Všimla jsem si, že už nebyl zrovna nejstřízlivější, a já na tom byla podobně.
Po chvíli mě chytl ze zadu za boky. Zrychlil se mi tep, jen jsem se otočila nahoru směrem k němu. "nevadí ti to? Zatancujem si" přitiskl si mě k sobě a oba jsme se začali kývat do rytmu.
Vůbec mi to nevadilo. Užívala jsem si to. "hej! Tady jsi!" ozval se hlas. "Oste! Jak to, že ne.. Neejsi s klukama?" otočil se na něj Nord, a ruce stále nechal opřené o moje boky. Ost se jen na mě podíval, a pak zpátky na Norda"hledali jsme tě, a rozdělili se.."
Nord přesunul svoje ruce na má ramena." už mě našli, seděli jsme ta.. Taaam vzadu, budou nejspíš v karavanuu." Usmál se na Osta, a sebral si od něj kelímek s pitím. Ost nás opustil a Nord mi nabídl pití, tak jsem se napila a otočila se čelem k němu" dě.. Děku.. Děkuju.. Splnil se mi sen tím, že jsem tě mohla popo poznat". Nord me jen znova chytl za boky a přitáhl si mě, ještě blíž než předtím.  "to jsem rád.. A co když ten splněnej sen můžu ještě vylep.. Vylepšit." podíval se na mě se zvednutým koutkem úst.

Zdravím lidi, ještě žiju! 😊 A jsem tu s novým příběhem, rádoby fanfikcí o kapele Hämatom. Pokud kapelu neznáte, vůbec nevadí a můžete klidně pokračovat ve čtení. Doufám, že se příběh bude líbit. 😊

Ich hasse dich zu lieben Where stories live. Discover now