#3

25 2 0
                                    

Nord se škodolibě pousmál.," to je tajemství.. Třeba jednou.. Ti ho povím." jen jsem smutně přikývla." ale můžu ti říct jak se jmenuji ostatní " zasmál se." to je dobrý" začala jsem se smát.

" tak jak to vidíš dneska večer?, zas budeš spát?" začal se opět smát, "uvidím.. Záleží na tom kolik toho vypiju" pousmála jsem se a sotva jsem to dořekla, už jsem měla na stole panáka od Norda. "není brzo, na alkohol?" pozastavil jsem se. "neee, čím dřív tím líp" začal se znova smát. Kopla jsem panáka do sebe. A opřela si ruku o stůl. Nord se ke mne nenápadně přiblížil, a chytl mě kolem pasu a dlaň položil na můj zadek. Jen jsem se na něj otočila, a nechala to být. Po chvilce se tu ukázal znova Sued společně s Ostem, "snad nerušíme.." pousmál se Sued a posadil se naproti mne. "Nene.." pokýval hlavou Nord s úsměvem, a pomalu svou ruku že mě odmotával. Sued si toho všiml, viděla jsem jak se na nás jen spokojeně podíval, Ost si mezitím dal panáka a dalšího podával mne. Přijala jsem..
"Odskočim si" zvedla jsem se od stolu a hned za mnou vyběhl Sued "taky si odskočím"
Chytl mě za rameno, a já se na něj otočila, co chce. "Nord po tobě fakt jede.. A vidím že se ti taky líbí.. Jdi do něj, udělej něco." Byla jsem zaražená, proč bych měla.. "zkus to dneska.. Něco určitě bude. Necháme vás o samotě." pousmál se. A odběhl pro Osta. Když jsem se vrátila z wc, seděl tam už jen Nord a s úsměvem na mě koukal. Zvedl se a chytl mě za předloktí, "pojď" odváděl mě dál od stolu, a zalezl se mnou za jeden stánek k plotu, nebylo sem moc dobře vidět.
Začala jsem být trochu nervózní, co se bude dít. Nord nic neříkal a jen se na mě natiskl a začal mě obdarovávat polibky. Spolupracovala jsem, zajel mi rukou mezi nohy a druhou rukou mě držel kolem pasu. "líbí se ti to?" zašeptal mi do ucha a pokračoval s líbáním na mém krku. Pomalu mi pomohl na kolena, a začal si rozepínat zip u kalhot. Začala jsem být nervóznější, než doteď. "neboj se" pousmál se a pohladil mě ve vlasech. Věděla jsem přesně, co teď mám dělat.

Z pohledu Sueda
Kopl jsem do sebe dalšího panáka a sledoval Westa, jak se pokouší nabalit ne zrovna střízlivou slečnu u vedlejšího stolu.
"weste!" okřikl jsem ho když na ní začal sahat, a ji se to očividně nelíbilo. West se na mě jen nesměle otočil. "Nord to má jednoduchý.. Našel si tu jednu, a má o všechno dokonce festivalu postaráno." pokýval jsem mu na souhlas, "upřímně mi jí je líto.."
West nechápavě zvedl obočí, "proč? Však ji zřejmě taky přitahuje."
Nord se zdá jako milej chlapík, a taky že je. Jen všichni víme jak to chodí s takovýhlema známostma na festivalech. "už se jí neozve.. A ona vypadá jako fajn holka, která si tohle zacházení nezaslouží." Ost se po dlouhé době ozval hlasitým smíchem, "myslíš, že ona čeká víc? Přece ji to musí být jasný.." Ost měl nejspíš pravdu, "no jo, ale známe Norda.. Tohle nedopadne prostě dobře."
"Zdravíčko" ozval se známý hlas, byl to Nord společně s Elli, oba si sedli vedle mě s úsměvem od ucha k uchu.
"kde jste byli?" otočil jsem se na Norda, který jen s úsměvem nervózně prsty poklepával o stůl.
"na jídle." podíval se laškovně na Elli, která dělala, že nic neslyší.
Po chvilce se zvedla, že si jde zavolat.
Chvíli jsem počkal, a pak se zvedl od stolu taky, a šel směrem ke stanů, doufajíc, že tam někde bude.
Měl jsem štěstí, stala u vody v ruce držela kelímek s pitím a jen koukala do prázdná.
"ahoj" špitl jsem směrem k ní potichu.
Jen se vylekaně otočila a pak mě také pozdravila. Vytáhl jsem ze svého saka, krabičku, a nabídl ji jednu cigaretu. Vypadala dost vystresovaně. Bez váhání jednu vzala a poděkovala. "co se děje?" podíval jsem se na ní.
Jen zakývala hlavou, že nic.
"hele, Dávej si na Norda pozor."
Zbystřela, "Proč?"
Pousmál jsem se, "on je milej, fajn.. Všechno, užiješ si s ním.. Ale nikdy s ním nic nedopadá dobře."

Z pohledu Elli
Zhluboka jsem se nadechla "vždyť o nic nejde.. Já to vím, jestli mi chceš říct tohle."
"to říkáš teď, ke konci festivalu, tě poprosí o číslo.. Bude si hrát na všechno možný.. A ty I přesto že víš jak to je, budeš pak čekat až napíše..."
Poškrábal se na bradě, "nenapíše, a když už tak to bude divný."
Zajímalo by mě proč mi tohle všechno říká, já to vím, všechno vím. "prostě mi jen přijdeš fajn, a nechci aby ses stala další jeho obětí." podíval se směrem ke mně a potáhl si s cigarety.
"zkusím to, děkuju." pousmála jsem se na něj.
"vím, že to teď bude vypadat divně.. Ale.. Nechceš si vyměnit číslo?" nervózně se podrbal na zátylku.
Přišel mi fajn, milej a roztomilej. "proč ne.." usmála jsem se a dala mu své číslo.
"děkuju,.. Kdyby cokoliv, problém s Nordem, můžeš se klidně ozvat."
Najednou přiběhl Nord s úsměvem na tváři, podíval se na Sueda, úsměv mu spadl, spíš ho začal propalovat pohledem.
Nevím, jestli něco slyšel, ale nevypadal nadšeně, že tu stojím se Suedem.
" můžeš nás nechat na chvíli o samotě?" koukl Nord na Sueda. A Sued jen pokýval a vzdálil se.
"Hele, bude konec festivalu, a užil jsem si to tu s tebou.. Nechceš mi dát číslo? Že bychom se třeba ještě sešli" dořekl a usmál se.
Je to tu, to co říkal Sued. Ale, když.. Nord se zdá opravdu bejt milej. "určitě." dala jsem mu číslo, a přemýšlela, jestli jsem právě neudělala chybu.

Tady je další díl, doufám, že se líbí. 😊 Slibuji, že příští díl, se to ještě trochu víc rozjede. Jak jste si všimli, nechybí perverznosti, co by to bylo za můj příběh, kdyby to chybělo.. 😂

Ich hasse dich zu lieben Where stories live. Discover now