#7

17 1 0
                                    

Naklonil se ke mně a políbil mě, druhou rukou mi zmáčkl zadek. "Torsten." usmál se. Cože? Nechápala jsem.
"to je moje pravý jméno, Torsten. Asi si ho už zasloužíš znát"

O dva dny později
"bylo to skvělý!" přitáhl si mou hlavu na svou hruď, a spokojeně oddychoval. Ano, správně.. Nord.
Měla jsem ho ráda, nejspíš jsem si na něj navykla. Ozvalo se klepání na dveře, rychle jsem se oblékla a spěchala otevřít. Stál tam Sued, opět v košili a džínech a úsměvem na tváři, úsměv zmizel hned po tom co si všiml Norda, který si za mnou oblíkal tričko.
"ach jo." koukl na mě.
Pozvala jsem ho dovnitř. Jen na sebe s Nordem mávli a Nord si zapálil vítězné cigáro. Ihned jsem ukázala k oknu. "tady mi kouřit nebudeš!"
Jen se pousmál. "tady můžeš kouřit jen ty, a jen zdravě!" odvětil s pobaveným výrazem. Sued jen zakroutil hlavou, "nevím jestli.. Je vhodný si sem sedat" pozastavil se nad sedačkou, na které ještě před chvílí ležel Nord, který se opět jen hlasitě zasmál. "sedni si sem" ukázala jsem na křeslo, a sama si sedla kousek vedle něj na tu pohovku.
Byl ticho, nejspíš chtěl něco říct, týkajícího se Norda, což Nord vytušil, "No jo, hned mizím" ozvalo se od okna.
"díky bohu!" řekl ironicky Sued.
A podíval se na mě.

Nord konečně odešel, a Sued tu pořád jen seděl beze slov.
"Suede? To co jsi tu viděl.." najednou mi skočil do řeči. "tak budu dělat, že jsem neviděl.. Každopádně, takže to spolu táhnete?" zamyšleně jsem pokývala hlavou na nesouhlas, "vlastně ne. Jen se tu stavil." Sued opět nejistě zakýval hlavou. "on není typ, na něco vážnýho.. Opravdu, buď opatrná." kývla jsem mu na to. I když jsem moc dobře věděla, že ho neuposlechnu.
Je to zvláštní, se Suedem jsme se pořád scházeli, a stal se z něj něco jako kamarád.. Kamarád co mě odrazuje od jeho kamaráda.
Seud tu se mnou seděl až do večera, z kávi jsme přešli na víno a probrali jsme snad úplně všechno od jeho začátků na bicí, až po všechny moje nepovedené vztahy.
"řeknu ti tajemství" usmál se na mě, pod vlivem alkoholu. "taky se mi líbíš."
Podíval se mi do očí.
A já se jen zmateně usmála.
Upřímně, Sued byl pěknej chlap, jakože opravdu, I milej a hodnej, řekla bych že vlastně takovej ten chlap na kterýho by ženský stály frontu. Každý má chyby, nejspíš i on, jinak si nedokážu vysvětlit, že je ve svým věku pořád sám. "mám tě ráda" objala jsem ho, a on mě k sobě přitiskl.
Po chvíli jsem se od něj odtáhla, a koukla na druhou lahev vína, která byla z poloviny prázdná. A na Sueda, který jen usrkl ze skleničky a padl do křesla. "přespi tady" poplácala jsem dost nadranýho Sueda po noze, on mou ruku chytl. "je mi špatně" složil hlavu do svého klína. A já ho jen pohladila po hlavě.

Za týden
S Nordem jsme se neviděli už nějakou dobu, za to se, ale vídám se Suedem. Nejde mezi námi o nic sexuálního, prostě se jen často stýkáme, povídáme si a jsme tu jeden pro druhého. Není to zatím nic vážnýho, ale pracujeme na tom.
"Elli?" vylezl Sued ze sprchy. Jen jsem se pousmála, on můj úsměv viděl "na nic nemysli, sex až po svatbě" začal se smát a objal mě. "jenom, že dneska se zas máme sejít s klukama, jestli půjdeš taky.."
Zaváhala jsem, ráda bych šla, ale bude tam Nord, který se mi už neozval. A bude to nejspíš dost zvláštní, na druhou stranu, viděla jsem ten Suedův natěšený úsměv, a tomu prostě nemůžete říct ne."ale jenom, protože to jsi ty" pousmála jsem se a on mi lípl pusu do vlasů.
Sued se oblékl, a vyrazili jsme k němu. Chvíli po nás dorazili i ostatní, Ost mě přívětivě objal, West to samý a Nord.. Nord na mě jen koukl s tím jeho perverzním úsměvem a mávl na pozdrav. Otočila jsem se od něj směrem k Suedovi, který položil ruku na můj bok, nejpíš, aby ukázal něco ve smyslu - nekoukej na ni, šanci si měl.. Což Norda ten večer od ničeho neodradilo, potkali jsme se sami v Suedové kuchyni. Bylo jasné, že ten večer přijdem nějak do kontaktu. Akorát jsem pokládala masa z mrazáku na linku, a slyšela Nordův smích "tak jsme se tu zase sešli.." přibližoval se pomalu, "opět ve stejné kuchyni, jako minule" ztišil hlas, a stál těsně v mé blízkosti, ruce položil kolem mě a opřel je o linku, dýchal mi přímo do obličeje. Rozechvěla jsem se, bylo to děsivé, a zároveň, mě to nějak přitahovalo. Ale pořád, jsem někde v hlavě, měla Sueda. Podívala jsem se mu do očí, jen si mě prohlídl od shora až dolů, a usmál se, "chyběla jsi mi"
Omotal ruku kolem mého pasu, "co je mezi tebou a Suedem?" jen jsem jeho ruku odsunula zpátky na linku a odstrčila ho dál od sebe. "mám ho ráda."  Nord, mě pohladil po ruce, "víc než mě?" zaskočilo mě to, protože já sama neznala odpověď. Otočila jsem se zády k němu. A on si ze zadu opřel hlavu o mé rameno a věnoval mi polibek nad ucho "je to hodnej kluk, toho to schvaluju, možná.. Až moc hodnej"
Teď na to kápl, to bude ta chyba kterou má Frank. Je.. Až moc hodnej. Sued vešel do místnosti a viděl Noda jak pořád stojí, blízko za mnou a má oprenoi hlavu o mé rameno. Ihned přiběhl blíž a Norda odstrčil. Nord tam jen tak stál a koukal na nás. Sued ho propaloval pohledem. A já si kolem něj obmotala ruku, on si mě k sobě přitiskl, "Torstene, nevím co máš za problém.. Nevím jak líp ti ukázat ať se jí přestaneš plíct do života. Ale přestaň."
Nord se usmál, a byl zcela potichu. Nevěděla jsem co dělat, nevěděla jsem co říct. Ale, nelíbilo se mi to.

Ich hasse dich zu lieben Where stories live. Discover now