Al 4 Mare Război Ninja Începe...?~ capitolul 5 ~

370 25 10
                                    

                                                                      Al 4 Mare Război Începe? ~Ninja capitolul 5 ~

Alyss P.o.v

Priveam in gol, nu aveam idee unde priveam sau din ce cauza priveam si asteptam ceva. Dar acest ceva nu venea, nu imi pute-am da seama daca acest ceva avea de gand sa isi faca apariti, daca acest ceva era calea spre libertate atunci unde este acest ceva?. Mi-am pus aceasta intrebare in minte, ma gandesc la faptul ca nimeni nu ma asteapta acasa, sau ca nimeni nu isi face griji pentru mine. Stiu ca pot muri fara sa las pe cineva in urma, fara sa las pe cineva sa sufere, am inghitit in sec si m-am uitat prin jur, dar nu era nimic care ma putea ajuta. Nu pute-am cere ajutor, nu aveam cu cine sa vorbesc, cu-i sa ma plang. Fratele lui Sasuke era o papusa fara suflet, iar Sasuke doreste sa distruga konoha.

L-am vazut intrand pe baiatul cu parul albastru ridicat in sus, era imbracat cu kimonoul pe care il purta mai mereu, se uita la Itachi facandu-i semn sa se miste. Nu inteleg de ce fratele lui il asculta pe Sasuke, de ce face acest lucru?. Am iesit din pestera unde eram tinuta afara, m-am uitat prin imprejurimi dar nu aveam unde sa fug, sau daca reuseam sa fug ninja care il ajutau pe Sasuke ma prindeau imediat. Am oftat si am stat langa Itachi privindu-i fratele, din pestera o persoana misterioasa, cu fata acoperita si tot corpul acoperit sa apropiat de Sasuke, sotindu-i ceva la ureche, Sasuke a dat din cap si a zambint. M-am uitat la persoana care era acoperita, se intoarce in pestera.

Dupa zece minute langa Sasuke apare un ninja cu masca portocalie pe fata imbracat cu hainele lui Akatsuki. Nu aveam idee cine este, nu imi aduceam in totalitate aminte. Cate odata imi aduc aminte mai tarziu cea ce sa intamplat. Dar acum nu imi pot da seama cine este..Il vad pe cel care parea ca este din Akatsuki intorcandu-si privirea, ma analizeaza. Ma uit mai atenta la masca lui, il fixez cu privirea, ochii lui nu erau de aceasi culoare unul era rosu iar celalalt era alb. 

I-a spus ceva lui Sasuke, si a disparut, precum un vartej. Acum imi aduc aminte cine este, acea persoana care mi-a omorat parinti, dar de ce Sasuke este cu el?. De ce face asta? el este tipul cel rau, el este cel care a distrus atatea vieti doar pentru as-o salva pe a lui. Acum sa intors si conduce clanul?. 

M-am uitat la Sasuke si l-am vazut intorcadu-se spre mine, nu spune nimic doar ii face semn lui Itachi sa ma aduca dupa el. Itachi ma ridicat in sus si ma impins de la spate, am inceput sa merg dupa Sasuke. Ma uitam uimita sa vad cum a fost creata aceasta pestera, asa de mare si sub pamant, in acest munte este defapt ascuns un "laborator" cam asa ceva, aici sunt creatii monstri, in apa. M-am uitat uimita cand am vazut, nu mi-a venit sa cred cea ce se intampla aici, trebuie sa ii anunt pe cei de la centrul de comanda. Acesti monstri sunt aici pentru a incepe "Al patrulea razboi ninja". Dar de ce ar vrea Sasuke asta?.

Am vazut cum acei monstrii se scufundau si dispareau, dar nu inteleg ce se petrece. Am inghtiti in sec si m-am uitat la tipul cu masca portocalie, era chiar persoana care mi-am imaginat, el a distrus tot iar acum a revenit pentru a repornii razboiul ninja. Dar sunt sigura ca Naruto si cei lalti din Konoha vor reusi sa ii opreasca. Sunt sigur ca vor reusi sa convinga toate orasele ninja sa se alature la acest razboi.

Si eu trebuie sa reusesc sa scap de aici, daca as reusi sa ma eliberez, dar nu stiu unde duce aceasta apa, daca duce afara de aici sunt salvata, dar daca nu o sa fiu captiva aici pana cand cineva va veni sa ma salveze, dar cine va reusi sa ma salveze in acest moment.

ShikamaruP.o.v

Dupa spunsele lui Aldan, Alyss a fost rapita de catre Sasuke si Itachi, dar despre Itachi se spune ca este mort, dar cum de a fost vazut in viata. Dar cine la putut invia. Shikamaru se uita la Lady Tsunade nelamurit de faptul cum a fost readus la viata, intrebarea mea este de cine a fost? si acum ce pun ei la cale. 

-Dar eu ce fac aici?-Iruka a intrebat uitandu-se la Lady Tsunade...

Lady Tsunade era intoarsa cu spatele la ei privind pe geam cerul de un albastru senin. Am urmarito cu privirea cat si pe Iruka care nu avea idee de ce este el aici. In urmatoarele secunde am vazut usa deschizandu-se iar in camera cateva siluete si-au facut intrarea. Am privit confuz nestiind cine este. 

-Haideti intrati.-Lady Tsunade a spus intorcandu-se spre noi, am observat ca erau parinti prietenilor mei si alti ninja. Am ascultat tot cea ce nea spus Lady Tsunade, fiecare avea cate ceva de facut. Mi-am miscat capul in semn ca am inteles tot ce trebuie sa fac, si am parasit sala. 

~Naruto P.o.v.~

-Naruto Yo,Yo, trebuie sa reusim sa iti poti cotrola demonul interior..-killer Bee isi misca mainile prin fata mea dansand. Il priveam imprecis pe Killer Bee. Am incercat din nou si din nou sa ma concentrez, dar nu am reusit mereu ca reuseam sa creez chakra. Nu reuseam sa ma lupt cu demonul cu noua cozi, nu reuseam sa il inving.

-Naruto, trebuie sa te lupti in interior cu el, daca reusesti sa il invrangi o sa reusesti sa stapanesti chakra lui noua cozi.-Killer Bee imi pune mana pe umer spunandu-mi aceste lucruri, dar nu am idee cum trebuie sa fac asta.

 ~Buna, ma scuzati pentru ca mi-a luat atat de mult sa public acest capitol, dar sper sa va placa. Si cand am scris Naruto pov sau Shikamaru Pov am scris cateva detali, doar o parte, iar in urmatoarele capitole veti afla mai multe. Poate este cam prostesc acest capitol dar sper sa va atraga, si sa va placa cat mai mult.Ah, si nu prea ma descurc sa il imit pe Killer Bee el este cu rapul dar eu nu..O sa incerc data viitoare sa fie mai bun, astept comentarii si revizii.~

🎉 Ai terminat de citit ~Hard Love ~Sasuke and Itachi~ Story~ Un Sarut Care Nu Inseamna Nimic...... 🎉
~Hard Love ~Sasuke and Itachi~ Story~ Un Sarut Care Nu Inseamna Nimic......Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum