turneu#3

37 4 5
                                    

In mesaj scris:
Iubiți voștri minunați va trădează . Îmi pare rău că voi ii credeți.
Am decis sa ii dau seen poate era doar o fana geloasa. Am intrat pe profilul ei și am văzut poze cu ele și Marcus și Martinus. Nu pot sa cred! Ei chiar au făcut asta? Tb să țin puțin secretul fata de Dove . O sun pe Andrada
Andrada:Hey!
Sof: hey! Poți te rog sa vi la mine e urgent
Andrada:sigur vin acum .
Andrada P.O.V
Mă îndrept spre Sof și Dove oare ce s-o fi întâmplat . Nu cred că e de bine. In timp ce merg spre casa lor intru puțin pe Instagram. Și văd o postare cu doua fete și Marcus și Martinus luandu-se in brațe. Și nu era doar o poză erau mai multe. Cred că de asta mă cheamă Sof. Dar oare Dove știe? Vă tb să îi spunem daca nu știe toate au un sfârșit. Care se termina într-un final..... Am ajuns acasă la Dove și Sof am intrat. Am văzut că Dove nu e acasă. 
Andrada:Sof am ajuns
Sof:ce bine că ai ajuns... Uite Marcus și Martinus
Andrada:știu ce s-a întâmplat am văzut postările pe Instagram când mă uitam pe drum.
Sof:nu-mi vine sa cred că au făcut asta. Aveam cea mai mare încredere în ei. Poate că ar fi mai bine sa îl sun pe Martinus . Sa clarificam totul
Andrada:suna-l. Fii tare.
Martinus P.O.V
Văd că mă sună Sof
Sof:alo
Tinus:hey ce faci?
Sof:nu la fel de bine că și voi dar sunt ok
Tinus:la ce te referi?
Sof:îmi plac noile voastre iubite!
Tinus:uite pot sa îți explic
Sof:și eu pot sa îți explic ceva înainte să zici tu?
Tinus:zi
Sof:eu și Dove ne mutam! Nu ne mai căutați ! Noi pt voi suntem un capitol încheiat. Marcus are noroc că Dove nu a aflat inca că altfel !!!!! Pa!
Sof P.O.V
Mi-e greu sa fac asta dar tb să o fac.
Andrada:vreți să vă mutați la mine?
Sof:da iar dupa ne vom căuta o casa departe de acest oraș și vom începe o viață nouă. Și chiar daca ce a fost a fost întrei mine Dove Marcus și Martinus vom rămâne tot timpul MMer. Pt că poate relația noastră nu a mers dar noi vom rămâne întotdeauna fanele lor cele mai mari. Întotdeauna vom canta piesele lor fără a ne gândi la tot ce s-a întâmplat aici.  Vom uita cu greu tot ce s-a întâmplat aici dar va merita. Băieți vor fi împreună cu fetele pe care le plac. Iar noi poate o sa ne găsim și noi băieți potriviți pentru noi. Ce va fi , va fi. Băieți pentru noi vor rămâne un capitol încheiat .
Andrada:a venit Dove!
Sof:să începem
Sof:Doveeee
Dove:da
Sof:vino puțin sus
Dove:vin acum. Ce s-a întâmplat
*După ce i-am explicat tot*
Dove:nu îmi vine să cred am avut cea mai mare încredere în ei iar ei au tradat-o. Ce prieteni mai sunt și ăștia? Și Sof ai dreptate vom rămâne fanele lor cele mai mari dar ne vom comporta că și cum noi nu am fost niciodată împreună. Mutarea în alt oraș va fi perfecta . O nouă viață, prieteni noi, aventuri noi și cel mai bine vom sta toate trei în aceeași casă nu vom sta despărțite!
Am inceput sa ne facem bagajele.
Marcus P.O.V
Vine Tinus la mine îngrijorat
Mac:ce s-a întâmplat?
Tinus:fetele au aflat tot
Mac:CE? Cum s-a întâmplat asta?
Tinus:nu știu mă sunat Sof și mi-a spus că avem niste iubite foarte frumoase și că ele se mută și că pt noi ele sunt un capitol încheiat. Nu îmi vine să cred că am putut face asta ele aveau cea mai mare încredere noi iar noi in 5 zile le-am tradat toată încrederea care s-a acumulat în aproape 2 ani
Mac:și ce facem acum? Le-am rănit rău suntem niste boi. Înafara de iubitele noastre ele erau și cele mai mari fane ale noastre. Chiar daca ne-am mutat cu ele ai văzut ele tot puneau postere noi cu noi în camera.
Tinus:cred că ne-am pierdut doua din cele mai importante fane.
Mac:așa e ! După care le-am făcut sigur nu vor mai vrea sa fie fanele noastre. Oare unde se mută? Ce ne vom face fara ele?
Tinus:nu știu. Le-am distrus toată încrederea clar nu ne vor mai ierta am mai făcut asta de 2 ori de câte ori sa le mai supărăm.
Mac: cred că pt binele lor mai bine ar sta departe de noi. Deși știu că asta ne face nouă rău. Dar e consecința noastră. Noi am făcut greșeală care ne-a făcut să ajungem la asta. Ele nu au greșit cu nimic ele doar ne-au iubit și au avut încredere în noi. Ceea ce este și normal într-o relație. Noi nu am știut cum să avem grijă de iubirea lor.
Tinus : chiar am dat-o in bara de data asta. Trebuie sa ne învățăm minte și să stăm cuminți în banca noastră
Mac:dar oare cum au aflat?
Tinus:crede-mă că nu îmi pasă. Oricum la un moment dat aveau să afle și să sufere la fel de mult cum suferă acum.
Mac:Dove mi-a dat block
Tinus: și mie Sof mi-a dat block
Mac:ele sunt și vor fi cele mai importante lucruri din viață noastră și nu le vom uita niciodată. Noi pentru ele am fost cel mai mare eșec din viața lor . Îmi era frica sa nu le pierdem. Și uite le-am pierdut . Felicitări Marcus și Martinus ați reușit să distrugeți doua fete superbe care va iubeau așa cum erați voi cu bune și cu rele
Tinus:ce bine ar fi daca am putea da timpul înapoi .
Mac:câteodată timpul le rezolva pe toate dar pt noi nu va fi același lucru.
Tinus: știu dar sa speram că fetele ne vor uita mai ușor. Pt că dacă ne vor mai tine minte... Își vor face rău singure și nu merita asta
Tinus&Mac:Dove și Sof sunt, au fost și vor fi cele mai importante persoane din viața noastră.....



















OMG. Mai avem încă 4 capitole și terminam cartea. Ce credeți de ce alegere au făcut fetele?

MMers life(Our Love)💎Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum