TANITIM

9 1 0
                                    

Birbirine düşman iki genç kızın hikayesi. Onların düşmanlığı birkaç günlük bir şey değil. Tam tamına 17 yıllık bir düşmanlık. Birbirlerinden en uzağa dahi gitmeye çalışsalar da hayat onları mutlaka bir araya getiriyor.

Tam 17 yıl önce iki ailenin birbirini vahşice öldürdüğü bu dava 8 yaşlarında iki küçük kızın üzerine yığılmıştı. Akrabaları tarafından büyütülen genç kızlar geçirdikleri her süre zarfında birbirlerine karşı kışkırtılmıştı. Onlar hayatlarını kurmakmiçin değil birbirlerini öldürmek için büyüyorlardı.

Bu vahşi cinayetlerin nedenini dahi bilmeyen iki kız . Hayat onlara her defasında bir fırsat tanıyor. Fakat onların gözünü bürüyen kan ve intikam hırsı her defasında bu fırsatı paramparça ediyor.

■■■■■■■■■■■■
" Ben Vuslat Solmaz. Ahtım olsun ailemin kanını yerde bırakmayacağım. Senin soyunu kurutacağım. Bana ölmek için yalvaracaksın"

 Bana ölmek için yalvaracaksın"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

■■■■■■■■■■■■

"Ben Azra Kırhan. Yaşadığım ve yaşayacağım her anı senin ölümü görmek için kullanacağım. Seni kendi ellerimle öldürüp kanının son damlasına kadar akıtacağım"

■■■■■■■Onlar kendi planlarını yaparken hayatında onlar için bir planı vardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

■■■■■■■
Onlar kendi planlarını yaparken hayatında onlar için bir planı vardı. Ve bu plan onların hiç hoşuna gitmeyecekti.

"Bazen en büyük düşmanın en yakın dostun olur. Ve bazen en yakın dostun en büyük düşmanın olur. Anlayamazsın "

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 18, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

DÜŞMAN(YAKINDA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin