Luciano Leggio

6 0 0
                                    

Přišel jsem k šéfovy do kanceláře. 

"Nazdar Joe. Mojí chlapci mi řekly co jsi včera udělal.Chtěl jsem ti jen poděkovat za tvou oddanost a odvahu  a nabídnout ti práci.Nemáš ponětí co jsi včera zachránil.Nabízím ti práci mé osobní ochranky.Pro začátek tady máš nějakou zálohu ."  

V obálce byly peníze které jsem vydělával jezděním půl roku.Souhlasil jsem pod podmínkou že zaměstná  i Rona.S tím Luciano neměl problém.Jeho ochranka se skládala tedy ze mě Rona a jeho syna Luciana. Ten večer jsme šel s ml. Lucianem na pivo.Vyptával  jsem se ho na tátu.Po pár pivech mi řekl že je to původem Ital a zakladatel a dlouholetý šéf tzv. rodiny Leggio.

V tu chvíly my to všechno došlo, rodina Leggio patřila k největší mafiánské rodině v New Yorku a já smím bratrem jsem dělaly ochranku hlavnímu šéfovy...

Uplynul rok a my s bratrem jsme nebyl jen ochranka.Platily jsem za členy Leggio rodiny..Dělaly jsme pro Luciana i jiné prácičky.Ať už se jednalo o: vymáhaní peněz za ochranu,budováni respektu rodiny,převážení pašovaných věcí a tak dále. S bratrem jsem měly už každý vlastní byt.Půlka New Yorku se nás bála. V podstatě jsme byly uspěšní a bohatí jako otec vždycky chtěl.Bohužel se toho nedožil..Odpočívej v pokoji tati.. 



Nebudu vám popisovat  každou práci u Luciana. Povím jen vám ty nejdůležítější aby jste pochopily jak jsem se dostal tam, kde jsem dnes..

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Aug 17, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Legendy PodsvětíKde žijí příběhy. Začni objevovat