15

297 58 26
                                    

Abel ardı ardına kapıya sertçe vuruyordu. Öfkesi yol boyunca biraz olsun dinmemişti. Aksine öfkesi artmış, Bella'nın üzgün hali gözlerinin önüne geldikçe dişlerini ağrıtacak derecede sıkmıştı.

"Lanet kadın, aç şu kapıyı!"

Hem zile basıyor, hem de kapıya vuruyordu fakat kapıyı kimse açmıyordu. Bir süre daha kapıya vurmaya devam etti. Sonrasında pes edip arabasına doğru ilerlerken karşı kaldırımdan Linda'nın bir erkekle sarmaş dolaş eve doğru yürüdüğünü gördü.

Abel hızlı adımlarla Linda'nın yanına vardığında Linda'nın sarhoş olduğunu fark etti. Yanında getirdiği yabancı adam ise ayık durumda görünüyordu.

"Linda konuşmamız gereken bir konu var." dedi Abel. Sakin tavrını korumaya çalışıyor, Linda'nın yanında duran küstah bakışlı adama saldırmamak için büyük çaba sarf ediyordu.

Linda ağzını yayarak konuşmaya başladığında Abel gözlerini devirip adamla Linda'nın arasına girdi.

"Buradan sonrasını ben hallederim. Sen gidebilirsin." dedi.

Adam kollarını göğsünde birleştirip üstten bir bakış atarak, "Sen kimsin ki?" diye sordu.

Abel ise sadece "Git." dedi.

Adam uzatmaya başladığında ise Abel adama sert bir yumruk attı. Adam çenesine aldığı darbeyle acı bir şekilde inleyip italyanca küfürler ederek yanlarından ayrıldı.

Linda hiçbir tepki vermiyordu. Aldığı alkol yüzünden sadece hıçkırıyordu. Fazla içmişti. Mutluluktan kaç şişeyi bitirdiğini ve kaç kişiyle seviştiğini kestiremiyordu.

Abel, Linda'yı sırtından ittirdi. Ona dokunmaktan hoşlanmıyordu. Bunun dışında...
Linda'nın her nereden geliyorsa çok kötü koktuğunu düşünüyordu.

Eve girecekleri sırada Linda kapının anahtarını yere düşürdü. Bunu bilerek yapmıştı. Abel yere eğilecek ve Linda çıplak bacaklarını Abel'a sürtecekti.

Ancak Abel hiçbir harekette bulunmamıştı. Linda'nın yerdeki anahtarı almasını bekliyordu. Linda gözlerini devirip yerdeki anahtarı aldı. Kapıyı açıp içeri girdiklerinde Abel direkt olarak konuya girdi.

"Bebek meselesini anlatmaya başla. Sana inanana kadar bu cümleyi söyleyeceğim. Eğer inanmazsam bana ait olan bu evden seni atarım. Sokakta yatmak istemezsin değil mi?"

Linda sarhoşluğun etkisiyle nasıl bir meselenin içinde olduğunu bilmiyordu. Sonrasında ise biraz düşününce Bella'ya söylediği cümleler aklına geldi.

Alnına vurup, "Ah ben ne yaptım? Şimdi hatırlamaya başladım." dedi.

Sarhoş olduğu için biraz sonra söyleyeceği şeylerin gizli kalması gerektiğini hatırlamıyordu. Taptığı adamın her şeyi bilmesini istiyordu. Ondan bir şey saklamak kendisini rahatsız ediyordu.

"O doğum belgelerinin hepsi sahte." dedi.

Sonrasında elini ağzına götürüp lavaboya doğru koşturdu. Klozete kusarken ne halt yediğinin farkında değildi. Pişman olacağı bir cümle dökülmüştü dudaklarından.

Abel ise duyduğu cümlenin gerçekliğinden emin olamadı. Telefonunun ses kayıt kısmını açıp Linda'nın lavabodan gelmesini bekledi.

In The Night [Abella] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin