Polislere karşı büyük fantazi

68 17 4
                                    

Orkun hala şoktaydı Aleyna mı? "Nasıl olurdu da Aleynayla iş yapabilirdik?" diye içinden geçirdi. Arkadan;
Şahide: Hadi hemen işe koyulalım.

Şahide masanin üzerinden siyah polis gözlüklerini aldıktan sonra hepsi kamyona atladı. Önlerine polislerin çıkıcağını bildiklerinden dolayı hem kılık degiştirmişlerdi hem de başka bi kamyon ayarlamışlardı bile. Köprüden geçerken polisler arabayı durdurdular ve biri;
Polis 1: Kamyonun arkasını aç.
Dedi.
Gaga Bulut: Yarrağı yedik...
dedi ve yarrak diyince aklına bi fikir geldi. Gaga Bulut hemen kamyondan inip "Aşklarım size yolu göstereyim"dedi ve kamyonun arkasına geçti.
Gaga bulut: Çok büyük bi fantazim var.
diyip kamyonun arka kapısını aralayıp içeri girdi.

Gaga Bulut hemen pembe dansöz elbisesini giyinip öndekilere  polislerin gözlerini bağlamalarını işaret etti. Berkcanlar ellerine siyah bandaj alip polisleri kamyonun içine sokup gözlerini bağladılar.

Gaga Bulut kamyonun içine taktırdığı mor pavyon ışıklarını açtı ve polislere "Gözünüzü açın bebişlerim" dedi. Gaga Bulut o ara polislere dans gösterisi yaparken bi anda "HOŞGELDİNİZ AŞKLARIMM" diyip konuşmaya başladı;

Gaga Bulut: Şivanperverler maymunlarindan gelen soyumuzda bizim bütün aile böyle dans etmeyi bilir.
diyip, hareketli bi şarkı açıp twerk atarak kivirmaya başladı. Polisler gözlerini kırpmadan Gaga Bulut'u izlerken Şahideler çoktan öbür kamyonu ayarlamıştı bile. Şahideler öbür kamyona malları geçirdikten sonra Gaga Bulut "Bi mola verelim ayol" diyip polisleri kamyonun icinde birakip gitmişti. Şahide bu planin işlediğine çok sevinip Gaga Buluta çak yapıcakken nah ceker ve berkcan karga gulusuyle kahka atmaya baslar.

Şahide icinden salagh salagh diye sayiklarken yolu yarilamişlardı bile Gaga Bulut telefonuyla oyalanırken arkada Danla'yla beraber hiç eksik olmıyan dedikodularını yapıyordu.

Herkes kendine göre bi sey bulmuş oyalanıyordu ki yolculukları da burda bitmişti. Şahide tanınmamak için kamyondaki gay horoz kostümünü giyip kamyondan indikten sonra Aleyna'ya selam verip şöyle dedi.

Şahide: Üvüy üvüy cikociko bam bam bam... Çipetpet çi pet pet pet...
Aleyna ne bok olduğunu anlamadı Aleyna: Ay teyze eror verdi amk. Şahide: Kızım kızım şey diyom... mallar, mallar kamyonda.
Dedi. Aleyna sevindi kamyona doğru baktı. Aleyna o ara Berkcan'ı görüp ona doğru koşmaya başladı ve sarıldı.

Berkcan Aleyna'nın şarkısını söyleyip Aleynayla beraber dans ederken Şahide malları Orkun'a taşıtıyodu. Gaga Bulut bi anda Orkun'u arkada kendisiyle beraber kitleyip orkuna yılan gibi yaklaşmaya başladı. Orkun çığlık atıyodu fakat aleyna'nın şarkısı ful ses açık olduğu için kimse Orkun'u dumuyodu.

Gaga Bulut Orkun'a senin aklını başından alıcam orosbu diyip üstünde dans etmeye başlar. Orkun Gaga Bulut'un yaptıklarının şokuyla dona kalır. O sırada şahide orkunu merak eder ve kamyonun kapısını açan Şahide gördüğü manzara karşısında şok geçirip dişlerini düşürdü.

Gaga Bulut kapının açıldığını farkedip Şahideye şöyle der;
Gaga Bulut: "Moruq sende katil bize toplu yapah "

Şahide bunun şokuyla eline baston alıp;
Şahide: Azına sıçıyım senin.
der ve Gaga Bulut'a doğru koşar. bastonu Gaga Bulut'un kafasına vurarak şöyle der;
Şahide: Orosbu çocu... salaaagggggh, seni bastonumla zikecemmm!!!!

bunları duyan Berkcan ve Reynmen koşarak kamyona bakarlar ve Gaga Bulutun belasını sikmeden aneanesini durdurlar. Artık yola koyulalım ve bunlar olmamış gibi düşünelim der. İş yerine doğru yola koyulurlar. İş yerine geldiklerinde herkes bu olayı unutmuş ve işlerine dönmüş durumdaydı.

Reynmen: Orkun olum bana bak bu orospu çocuna dikkat et bizede sarkıyodu durmak yok bunda ona göre.
Orkun Reynmene çok hak veriyodu. "Eğer dikkat etmezsem bu Gaga Bulut beni bile hamile bırakır." diye içinden geçirdi. Şahide'ye gelen bir telefonla yeni bir görevleri olduğunu duyan Berkcan öbür yolculuk için plan yapmak amacıyla odasına girer.

Odasında Duygu Mavi Boncuk atıyodu. Berkcan: Banada vereyle gari.
Dedi ve bi ısırık alip Gaga Bulut'un odasına gider ve Gaga Bulutla aşırı mal alıp kafayı bulurlar. Biri benden bişey çaldı diye dans ederken üstüne kahve döküldüğü için üstünü çıkarır ve birden uyuyakalır. Sabah kalktığında yanında Gaga Bulut'u  gören berkcan naptığını hatırlamaz ve panik içinde kendi kendine sorar "NAPTIM BEN ???!!!"

Mavi BoncukWhere stories live. Discover now