Epilogas

1K 67 6
                                    

Galiausiai merginos buvo gražintos tėvams ir apklaustos. Po merginų pasakojimų ir grįžimo, sukilo žurnalistai bei patys miesto gyventojai. Jų istorija išties buvo kraupi. Merginoms reikėjo rimto psichologo pagalbos ir ramybės, kurios tikrai negavo.

''-Sakote, jog tenais buvo du negyvi vyrai?
-Taip. Jie susišaudė, - Atsakė Deli giliai įkvėpdama. Galbūt jis jai rūpėjo?
-Tačiau nuvažiavus radome tik Zayn Malik kūną. Kito vyro nesimatė niekur, o ir pėdsakų neitin yra, tik tai, jog pagrobiko mašina yra dingusi. Bet mes pasistengsime jį sugauti. - Atsakė ją apklausinėjas vyras.
-Jis nėra pavojingas. Jis mums stengėsi padėti ir padėjo, - Kiek nustebusi Delisė pasakė ir ji viduje kiek džiūgavo, jog Cayden gali būti gyvas.''

''-Tia, ką darysi su šiuo kūdikiu? - Žavi šviesiaplaukė paklausė. Tai Leah.
-Kalbėjau su tėvais. Buvo šokas tiek jiems, tiek man, tačiau jie neprieštarauja pasilikti šį vaiką. O aš irgi nenoriu būti žudikė.. pasiliksiu jį ir užauginsiu. Šis vaikas tikrai nebus toks, koks buvo jo tėvas - Ryžtingai Tia atsakė ir palietė savo kiek iškilusį pilvuką, kuriame augo nieko dėtas nusikaltelio vaikelis.
-Mes tau padėsime užaugintį vaikelį. Mes su tavim - Delisė tarė.
-Taip, mes palaikome tave - Pritarė Elisha.''

Ėjo savaitės, mėnesiai, metai. Merginos pagaliau galėjo atsipalaiduoti po tiek laiko ir turėti normalų gyvenimą, kaip ir dauguma jų bendraamžių. Bet juk svarbiausia - laikytis ir nepalūžti, būtent tai jos darė visos kartu.
Tia augino savo pirmagimį, kurį nusprendė pavadinti Noah. Elisha stengėsi judėti pirmyn po tos baisios nakties, kai Zayn ją pardavė ir jai gan sekėsi, tačiau ji buvo pernelyg uždara. Leah beveik grįžo į senas vėžias, laisvalaikį leido linksmai, pradėjo rašyti dienoraštį. Delisė, kuri žudiko buvo mažiausiai paliesta, greičiausiai iš visų atsistatė. Jai tikrai pasisekė. Ji pasikeitė tiek išvaizda, tiek mąstymu. Jos visos pradėjo žiūrėti į pasaulį plačiau ir labiau saugotis. Juk, kad ir gyveni su tėvais po vienu stogu, nereiškia, kad esi visiškai saugus, tam jos pradėjo lankyti savigyna. Na, o Cayden taip ir nebuvo surastas. Niekas nebuvo žinoma apie jo buvimo vietą, tad jo paieška buvo nutraukta.
Jos paliko praeitį užnugaryje, bet kartais praeitis jas pasivydavo ne tik sapnuose, prisiminimuose, bet ir viešoje vietoje.

''-Maniau jus surasti bus kur kas sunkiau, bet pasirodo ne - Priėjęs išvaizdus rudaplaukis pasakė ir nusiėmė savo akinius gražiai nusišypsodamas. Jis prisėdo šalia merginų. Jų oda kiek pašiurpo.
-Ca-Cayden? - Delisė ištarė. - Žinojau, kad kažkada mus susirasi.
-Taip, brangute. Atrodai labai pasikeitusi ir netgi labiau moteriškai atrodai. Jūs visos labai pasikeitusios - Pasakė tikslų pastebėjima vaikinas.
-Ką čia veiki? - Leah įsidrasinusi paklausė jo.
-Kai tik nutraukė mano paiešką nusprendžiau susirasti jus ir pažiūrėti kaip gyvenat, bet matau puikiai. Kieno šis vaikas? - Lyg numanydamas Cayden paklausė ir pažvelgė į mus visas. -Ar tai Zayn sūnus?
-Taip, - Tia atsakė nurydama seiles.
-Oho.. - Cayden balse buvo galima girdėti nusistebėjimą ir jis pasilenkė pažiūrėti į berniuką. - Nebūčiau pagalvojęs, jog taip nutiks. Džiaugiuosi, jog augini jį, Tia. Tikiuosi jį užauginsi protingai.
-Patikėk, jis bus geras žmogus - Įsitikinusiai atsakė mergina, o jis tik linktelėjo jai.
Cayden dar pasiliko pasikalbėti su merginomis. Plačiau viską papasakojo, kaip pabėgo ir kaip tiek laiko slapstėsi. Jis pasitikėjo jomis - jos juo. Tik Delisė niekaip negalėjo atitraukti akių nuo jo. Po visų įvykių dabar ji jautėsi laiminga matydama jį sveiką ir gyvą. Kol ji mąstė žiūrėdama į jį, Cayden atsisuko į ją ir švelniai jai nusišypsojo bei prisėdo šalia, o tuomet, lyg nutuokdamas, jog ji apie tai slapta galvojo, apsikabino. Tyliai sumurmėjo jai į ausį meilius žodelius, kad tik ji viena išgirstų.
-Tu labai graži.''

__________________________________

Taip ir baigiu šią istoriją su laiminga pabaiga. Epilogas buvo kiek ilgesnis nei įsivaizdavau, bet tikiuosi, jog jums patiko ši istorija. Labai džiaugiuosi, jog ši istorija sulaukė didelio susidomėjimo! Ačiū jums labai. Antro sezono nebus tikrai.
Kaip ant paskutinės dalies, labai tikiuosi, jog sulauksiu nuoširdžių nuomonių, kad ir kokia nuomonė be būtų. ❤️

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 18, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Killer // Z.M ✔️Where stories live. Discover now