7 Dalis

2K 135 1
                                    

-Panaudota? Tu ją panaudojai ir dabar rošiesi nužudyt? Tau tikrai su galva kažkas negerai - Pakeltu balso tonu pasakiau. 
-Rinkis žodžius,nes aš galiu priverst tave žiūrėt kaip ji kankinsis,kol galiausiai ją nužudysiu - Atkirto susierzinusius balsu.
-Juk ji nenusipelno mirt, kaip ir mes visos.
-Patylėk, man nereik tavo patarimų - Po jo žodžių trumpam užsičiaupiau.Kodėl aš iš vis kalbuos su juo? Jis mane vedas nežinia kur ir aš nesipriešindama iš paskos einu.Gal dėl to, kad nebenoriu jog jis mane muštų?
-Kur mes einam? - Jis nieko man neatsakė,netrukus priėjom duris.Vidus man jau buvo matytas.Tai kambarys, kuriam atsibudau po panikos priepolio.Zayn kambarys.Kodėl jis mane čia atsivedė? Dabar tikriausiai kokia pirma nakties,ar jis kažka sugalvojo?
-Kodėl aš čia? - Tyliai paklausiau apžiūrėdama kambarį.
-Nes aš taip noriu, - Dusliai atsakė. - Tu miegosi su manim.
-Ką? Ne,aš to nedarysiu - Nuryjau seiles,pažiūrėdama į jį.
-Nusirenk,Delise,miegosi minkštoj ir šiltoj lovoj,juk nori tiesa?
-Tik ne su tavim,jau geriau miegosiu ten kur visada - Pasakiau žingsniu atsitraukdama atgal.Zayn tik užsimerkė stipriai suspausdamas kumščius.
-Jeigu tuoj pat neisi į lovą,viskas gali baigtis blogiau - Suurzgė.Paklausiau jo ir nuėjau link lovos bet buvau sustabdyta.
-Nusirenk - Pasakė.Buvau sutrikus ir pasimetus,kodėl jis nori kad nusirenkčiau?
-Kam? - Drebančiu balsu paklausiau.
-Bus patogiau miegoti - Mačiau kaip jo lūpų kampučiai pakilo ir tikrai man ne dėl to liepia nusirenkt,bet kas man beliko.Atsitraukus nuo jo nusijamiau megztinį, tuomet kelnes.Likau su maike ir apatiniais.Nebuvo jauku šalia jo stovėt pusnuogei ir kaip jis dar žiūri į mane.
-Ir maike.
-Ar tai būtina? - Paklausiau.Jo žvilgsnis atrodo išdegins manyje skylę.Bijojau, jog kažko daugiau jis gali užsigeist.
-Taip,mažute, - Atsakė.Pastovėjus galiausiai paėmiau už maikutės kraštų ir ją nusijamiau.Likau stovėti tik su liemenuku ir apatiniais.Jis patenkintai nusišypsojo ir nusijamė savo maike apnuogindamas tatuiruotą krutinę,nuleidau žvigsnį į žemę.Nealpau kaip kitos dėl jo raumenų ar panašiai,man tai nebūvo įdomu,jis mano pagrobėjęs, kuris verčia su juo miegoti.Kas žino ką jis suplanavęs yra.Jis nusirengė iki apatinių ir netrukus kambarys prasmego tamsoj.Pajaučiau rankas mane pastumiant atgal ir aš kritau ant minkštų patalų.Užsiklojau ir prisispaudžiau prie lovos krašto.Pajaučiau kaip lova įdumba ir ranką ant savo liemens,kuri atitraukė mane nuo krašto ir privertė prisispaust šalia jo.Mano visas kūnas buvo įsitempęs,pasimuisčiau bandydama ištrūkt iš jo gniaužtų.Jaučiau jo kvėpavima į savo plaukus ir išgirdau paliepimą atsisukti į jo puse.Padariau kaip jis liepė,tik ne iš karto.Jo ranka buvusi ant mano nugaros pradėjo leistis žemyn.Suėmiau jo ranka sustabdydama jį.Neįsivaizduoju ką jis toliau ruošiasi daryti.Atsiguliau ant nugaros,manydama, kad taip bus geriausia,bet jis užgulė mane.Pradėjau muistytis ir bandžiau jį nustūmt,bet jis buvo stipresnis ir man nepavyko.Zayn praskėtė mano kojas ir įsitaisė tarp jų.Jo lūpos bučiavo mano kakla,o rankos graibė mano krutinę.Jaučiau kaip man pradeda trūkti oro ir žinau tik tiek, kad mane ištiko panikos priepolis.Mano plaučiai vis mažiau gaudavo oro,nes buvo sunku jo įkvėpt.Zayn atsitraukė nuo manęs supratęs, kad kažkas negerai su manim.Jis tik garsiai suurzgė ir liepė kvėpuoti.Zayn visaip bandė man padėti įkvėpt, bet jam nepavyko,tik ne jam.Galiausiai man nuo oro trūkumo pradėjo suktis galva,jeigu numirsiu, tai taip bus geriausia,neliksiu išprievartauta ar skriaudžiama,nereikės kankintis.Po savim pajaučiau rankas, kurios mane pakėlė ir kažkur nešė...
Atgavau sąmonę šaltam vėjui papūtus.Pramerkiau savo akis ir pamačiau dangų pilną žvaigždžių,aš buvau lauke.Kvėpavau grynu oru ir aš buvau prakeiktam lauke.Pasukau galvą į šoną ir mačiau tamsius pastatus, bet vietos, kurioje buvau negalėjau atpažint.Norėjau tik kažkaip išsilaisvint iš rankų, kurios mane laikė ir bėgt tolyn nuo čia.
-Žinai sakiau, jog tavęs daugiau negaivinsiu,bet jei noriu, jog pirmiau pasikankintum, privalau tave gaivint ir susitaikyt su tuo, kad tave tai ištiks dažnai.Pasimėgauk šiuo oru, nes tuojau grįšim atgal - Sumurmėjo.Zayn atsistojo ir pastatė mane ant kojų,kurios buvo silpnos.Bandžiau kažką pažįstamo pamatyti, bet viską mačiau buvo tamsa ir tamsūs, aukšti pastatai.Neįsivaizduoju, kur esu.
-Jeigu nenoriu, jog matytum, kur yra išėjimas privalau tai padaryti - Pasakė ir aš atsisukau į Zayn nesupratus.Pajaučiau tik stiprų smūgį veidą ir to užteko, kad praraščiau sąmonę, prieš tai pajusdama kaip Zayn mane pagauna nespėjus nukrist ant žemės...

Žinau, kad neįdomi kažkokia dalis gavos, bet nieko kito nesugalvojau :d Atsiprašau jeigu bus klaidų.Kaip visada laukiu nuomonių ir vote. ❤️

Killer // Z.M ✔️Where stories live. Discover now