3:: flowery path

501 93 147
                                    

Seo Hyun>>> seokjin

Hee sook >>> hoseok

Jung Hye>>> jeongguk

Jin Ae>>> Jimin

Mi Young>>> yoongi

Nu Ri>>> Namjoon

Taeun >>> Taehyung



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nada × Mina - Dozer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nada × Mina - Dozer

"Bu havada topuklu bot ve file çorap giyecek kadar salak olmadığını söyle bana." Yanımda dikilmiş, gözleriyle aşalayıcı bakışlar atan kız, bana söz hakkı bile vermemişti. Hoş, verse bile doğru düzgün konuşamayacağımı biliyordum lakin bu yaptığı kabalıktı. "Evet giydim. Ve bu yüzden de pişman değilim. İstediğim şeyleri giymek beni salak yapmaz, fakat bir insanı durduk yere aşağılamak seni kaba biri yapabilir."

Doğruyu söylemek gerekirse onu görmeyi hiç mi hiç beklemiyordum. Karşılaşmamız beni heyecanlandırmıştı ama aynı şey onun için geçerli miydi emin olamamıştım. Ayrıca disko topunun ışıkları altındaki yüzü, gün ışığında çok daha güzel görünmüştü gözüme.
"Pekala, kabalık etmiş olabilirim. Sadece bu havada böyle giyinmen hasta olmana sebep olabilir. Hasta olursan da içki içemezsin, ha?" Cümlesinin sonlarına doğru yukarı kıvrılan dudakları, içimde bir şeyleri uyandırmıştı. Fakat bu aşk değil, küstah tavrına karşı beliren sinir duygumdu.

"Nesin sen fuckgirl falan mı?" dedim, kendime hakim olamazken. Halbu ki klüpte gözüme hiç de böyle sinir bozucu biri gibi görünmemişti. Sanırım sarhoşluk seviyemin tavan yaptığı bir ana denk gelmişti. "Fuckgirl?" dedi, elleri montunun cebinde, attığı kahkaha yüzünden soğuk havaya bıraktığı buharla birlikte. "Bu tabiri fuckboy olarak biliyordum fakat öyle olsun. Ne yazık ki üzücü haberlerim var. Asla bir fuckgirl olamayacağım."

❝ DRUNK & SOBER ❞ - FEM! YOONMINWhere stories live. Discover now