33.Depresie2.

3.3K 78 6
                                    

Povestește Anné-Marié
Nu mai suport , nu imi vine inca sa cred ca ma înlocuit , nu imi vine sa cred ca dupa atatea momente frumoase petrecute împreună el va da totul uitarii , nu il contrazi  acea alle e mult mai frumoasa de cât mine , mult mai vioaie , copilăroasă , pe cand eu sunt povara lumii .
Am început a bea , a fuma , a ma droga , sa ma tai , dar am concluzionat ca nu are rost , de la astea mam.mutat la mâncare si la stat in casa , fac scoala acasa cu profesorii privati .

Parintii zic ca mananc pentru 3 ei cred ca eu sunt însărcinată , doamnee numai un copil imi trebuie eu nu imi pot pastra de grija mie o fata de 18 ani dar a unui copil , nou născut.
Ce cred ei este prea de tot .
Va întrebați cum mai stau lucrurile pe aici apoi va spun , rebecca la.inselat pe Aiden cu mike nu are nici o logica nu ? Aiden e cu miss curvix tot nicu o logica , alde mama bine mersi si alde jake cu alle vin din cand in cand pe aici.
Nu pot spune ca am o viata roz.
Mam maturizat prea devreme .
De la o vârstă fragedă.
Dar ce sa faci n-ai ce sa faci nu?

Eu numai seara ies .
Am.fost si am vazut apusul pe un camp de floarea soarelui .👇

Frumos nu?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Frumos nu?



Heyyy , uitati ca am postat .
Următorul capitol il voi posta peste cateva minute
Lectura placuta , va pup si va iubesc❤

Tocilara sau Bad Girl Where stories live. Discover now