~La scoala~partea a |||-a si accidentul .

4.4K 106 3
                                    

Eu:si ce o sai spui lu Mami???
Mamiii iată ca Anné-Marié ia spus profei de mate sa ne scoata la tabla si nea dat probleme si nam stiut sa le facem si nea pus note de 2 la toti ,plateste profa sa ne acopere notele ??? Dragaa stai chill ca infirmatia asta ajunge la director .
Ea:si ce o sami faca directorul ?
Eu:o sati faca ca daca nu le trimit videoclipuri alor tai cum te futi pe bani si atunci mamaa sa ales praful de tine .
Ea:nai indrazni
Eu:stai chill ca daca ma provoci is in stare asa ca fii fetita cuminte clar ?
Si atunci se sunase si ieșiseră din clasă .




Povestește Anné-Marié .
Am terminat orele mam ales cu vreo 4 de 10 prin registru ehh csf nai csf viata nui deapta cu toți . Am decis sa ma duc pe pista . Si ma imbrac asa 👇



Si mașina👇

Si mașina👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Un Bmw)

Am ajuns la curse iar cand am intrat pe portile pistei toti sau oprit din ce faceau ai si-au indreptat privire spre mine . Apoi cand am coborât din masina toti aplauda si aclama ,,Queen''.

Apoi se îndreaptă ben spre mn(un prieten de la curse si organizatorul acesteia ).

Ben:queen azi ai cursa cu ,,king''ai grija .
Eu:stai liniștit bro ca voi castiga , praf va înghiți.

    Povestește Naratorul .
Dupa zece minute se aude microfonul care anunta ca cursa se va începe in cateva minute asa ca sa se pregătească pnt a incepe cursa , in dreapta ei era King ceea ce nu stia ea este ca el adica king este mike iubitelul ei drag , din microfoane se auzi ca sa înceapă cursa , si atunci vine o domnisoara de companie daca pot zice asa cv. 1-2-3 si cursa se incepuse , era o lupta strânsă apoi pe la sfarsitul cursei king sau mike se rostogolește la vale , pierduse volanul.
Iar Anné-Marié nu bagase de seama ea era atenta asupra cursei , in 1-2-3 ea era oficial regina pistei , la detronat pe rege , iar cand iese sasi ia premiul vede o gramada de oameni in jurul unei masini iar cand se apropie de acea masina ramane masca .... era chiar .......




Povestește Anné-Marié .
Am început cursa , o cursa destul de strânsă iar pe la sfarsitul cursei vad ca king ramasese in urma acum e acum apas pe acceleratie si inchid ochii , iar cand ii deschis la vreo 6 secunde vad ca eu eram câștigătoarea si cea care la detronat pe rege.
Cand ies din masina sami iau câștigul vad o multime de oameni in jurul unei masini , ma apropii de acea mașina si cand vad cn este scos din ea raman masca e...era.....era chiar Mike ... atunci cand vad ma apropii de el si incep a plânge.

Povestește Mike .
.............


Cum vam.promis am scris acest capitol , urmatorul capitol va aparea azi sau mâine sau chiar acum 😊
Lectură placuta albinutele mele 😊❤
Va pup si va iubesc ❤❤❤❤❤😊😊❤😊❤😊❤😊❤😊❤😊

Tocilara sau Bad Girl Where stories live. Discover now