Shhh... close your eyes ...

2.8K 337 57
                                    

"come close to me ...stay with me .. breath with me ... live and die with me... "

Τα μαύρα μάτια που κοιτούσαν τα δικά της δεν είχαν να θυμίζουν σε τίποτα εκεινα τα καταγάλανα  που αγάπησε ενώ ο άντρας μπροστά της έμοιαζε σχεδόν παραμορφωμένος, χαμένος σε ένα σκοτεινό κόσμο...με τον πόνο να εξαπλώνεται πάνω στο κορμί της έσφιξε τα δόντια της απλώνοντας τα χέρια της πάνω στα δικά του προσπαθώντας να τα ξεκολλήσει  από το λαιμό της αλλά η προσπάθεια της ήταν μάταιη αφού η δύναμη του ήταν υπερανθρωπη , προκαλώντας εγκαύματα και μαυριλες σε όλα της τα δάχτυλα..

αδυνατώντας να τραβήξει τα χέρια του ενώ ο λαιμός της έκλεινε και η ανάσα της χανόταν , ένιωθε τα μάτια της να βαραίνουν.  Μπορεί να ήταν αθάνατη αλλά αν όσα είπε η Outhouriel  ήταν αλήθεια ο Gabriel  ανά πάσα ώρα και στιγμή αν σαστιζε μπορούσε να την κάνει σκόνη με μια του μόνο κίνηση αφού σε συνδυασμό με την κατάρα που έπεφτε πάνω τους η οποία ήταν ακόμα  σε ισχύ ,εκείνη στο άγγιγμα του ήταν αδύναμη .

έκλεισε τα μάτια της παραδίδοντας τον εαυτό της σε εκείνον,αν έτσι έπρεπε να γίνει και να πεθάνει από τα δικά του χέρια ήταν κάτι που θα δεχόταν χωρίς παράπονο ... Χωρίς να προσπαθήσει άλλο να απελευθερωθεί...

"τι κάνεις είσαι τρελός?"

"σε αγγίζω...."

"σταμάτα θα μας δουν! ξέχασες που βρισκόμαστε?"

"Lilith ... ζηλεύω τους ανθρώπους, ζηλεύω κάθε φίλι που δίνουν στο άλλο τους μισό και κάθε φορά που κάνουν έρωτα ... Θέλω να το ζήσω... Θέλω να σε ζήσω...Θέλω να μείνω ,να νιώσω, να πεθάνω για μας αν χρειαστεί ..."

"Σςςςς... μη λες τέτοια ... "

"Μην φοβηθείς το θάνατο αγάπη μου ... να φοβάσαι μόνο την περίπτωση που αν σου συμβεί κάτι όλοι τους θα νιώσουν την οργή μου , την περίπτωση που κάποιος θα σε αγγίξει και δεν θα είμαι εγώ  .."

"Μην ξεχνάς την θέση σου αγάπη μου ... "

"Δεν με ενδιαφέρει!!! πάμε τώρα να πέσουμε μαζί ... Lilith κατάλαβε το επιτέλους για μένα αυτή η ζωή έχει τελειώσει .. Για μένα το να ζήσω μέσα σου και να πεθάνω χαρίζοντας σου το κόσμο όλο μου αρκεί ..."

The Touch Where stories live. Discover now