kapitel 2.

18 2 0
                                    

På virkelig lidt tid, har Jason Brown Robinson fået så meget opmærksomhed. Det undre mig meget, for nogle af dem vi har nu, som er poplære, tog dem flere år. For Jason tog det ham kun 2 måneder. Han går for det meste med to drenge, der hedder Conor Smith Johnson, og Shawn Williams. De to er fuckboys, og jeg tror vel også Jason så må være en fuckboy.
"Angela Davidson? jorden kalder Angela Davidson!". Nicole sad og kiggede på mig, med et ansigtsudtryk jeg ikke kunne læse. - Jeg sendte hende et skævt smil, og rettede mit blik ned til den ulykkede pasta. Pastaen var blød, og det gjorde den klam.
Hvis ikke du har gættet det, så sidder vi i kantinen. Maden her er ikke altid fristende, faktisk er det næsten altid klamt. Undtagen om fredagen, der er der pizza. Jeg tror pizzaene er købt fra et pizzaria her i nærheden.

"Det er vildt, ikke ogs'?", Nicole gav slip på sin gaffel med den klamme, klistrende pasta på, og den fløj tilbage af. Den landede lige i Elizabeth Lopez's nakke.
Hun vendte sig om i en hurtig bevægelse, og rettede et blik mod mig og Nicole. Hendes øjne blev smalle, og det tydede ikke på noget godt.
"shit.." mumlede Nicole, med et overraskende ansigtsudtryk.
"Nicole Waters!" Startede Elizabeth. "der er eftersedning til dig."
"nej, Fru Lopez.. - det var mig", jeg så på hende med et blik, som jeg ikke viste om var overbevisende nok. Hun spekulerede et øjeblik, det kunne man se.
"så er der eftersedning til dig, min ven". Hun så bekymret på mig, og vendte sig om igen.
Jeg har taget pisset for min veninde, fordi hun har nogle strenge forældre. De bryder sig bestemt ikke om at Nicole for skrevet hjem.. - alså ikke fordi mine forældre ville have, det var mig der fik skrevet hjem, men Nicole's forældre er meget værre end mine.

Nicole lænede sig ind over bordet, og hen mod mig. Hun var nogle få cm fra mig, og luften blev tyk. "hvorfor fanden gjorde du det?". Halv hviskede Nicole. Jeg trak på skuldrene som svar, og rejste mig. Jeg ved egentlig godt hvorfor, men.. det ville være lidt underligt at fortælle.

jeg trådte ind i et rum, tomt for væsner. Jeg fandt mig et bord midt i lokalet, og slog mig ned der. Mit ønske om, ikke nogle folk kom ind blev desværre ikke til noget. En veltrænet dreng, med en t-shirt, som sad stramt og perfekt på hans overkrop, og nogle sorte jeans trådte ind i rummet. - Jason Brown Robinson.

Han fik øje på mig, og smilte et skævt smil. Han gik mod mig, og jeg begyndte stille at ryste. "hejsa.", sagde han, da han stod foran mit bord. Jeg så op på ham, og blev mere nervøs, for hvert sekund der gik. "fru?..", han gjorde tegn til jeg skulle præsentere mig selv. Jeg valgte at ryste med hovedet, og bøjede mig ned til min taske. Min arm sneg sig ind i tasken, og min hånd ledte rundt. "hm, hvem er du?", spurgte han, og så på mig. Jeg tog ind dyb indåning, og fik fat i min bog. "Angela Davidson." Sagde jeg. Jeg trak min arm op af tasken, og med min bog i hånden. Jeg lagde bogen på bordet. "sig mig, hvad fanden laver du her?", han blev ved med at kigge på mig. "hvad mener du?", spurgte jeg. "ja alså.." begyndte han. "er du ikke en 'good girl'? mors pige?".

Jeg bed mig i tungen, og så ned på min bog. "nej." løj jeg. "hvad har du så gjordt, siden du er kommet til eftersedning?" spurgte han, og lyd intresseret. Jeg rettede mit blik op på ham, og tænkte om hvordan jeg skulle sige det, uden det lyd dumt. "taget pisset for en veninde.", svarede jeg ligeud. Han tog hånden op til sin mund, og hostede falsk mens han sagde; "good girl.", jeg kunne mærke jeg blev rød i hovedet.

Han satte sig ved siden af mig, og så hen på min bog. "hvad læser du?" spurgte han pludseligt. Jeg bladrede igennem nogle sider, for at se hvor jeg var nået til. "øhm.. en fl-flænge i himlen.", svarede jeg lavt. Lige nok til han kunne høre det. "kedeligt." sagde han, og trak et skævt smil på sig. "ville du lave noget sjovt?" spurgte han med en super sexet, brummende og tiltrækkende stemme. "som hvad?", jeg fortrudt det med det samme jeg sagde det. Jeg ved godt hvad han ville, og jeg takker nej. "på toilettet." halvhviskede han, og kørte sin ene hånd ind under sin lomme. Jeg blev rød i hovedet, og lyftede mine bryn. "n-nej tak.", min stemme rystede, og jeg kunne se, han spændte sin kæbe. "hold kæft du er kedelig." sagde han. "jeg skal nok være blid, hvis det er det.", jeg blev varm indeni, og for hvert sekund der gik, blev jeg mere og mere rød i hovedet. "adr." sagde jeg, i håb om han ikke hørte det. Det gjorde han. "siger du jeg er klam?", sagde han. Man kunne tydeligt høre han var irriteret. "mm.. j-ja.", svarede jeg ham. Han smågrinede, og jeg åndede let ud.

Døren gik op, og Elizabeth stod i dørkarmen. "så er det ud. I må godt tage jeg nu.", sagde hun. Jason rejste sig, og rettede sit blik mod mig. "ses imorgen, fru Davidson." hviskede han med en utrolig sexet stemme. Han vendte sig om og gik, med mit blik klistret fast på ham.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 29, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hr. Badboy.Where stories live. Discover now