Mulțumesc!

316 33 40
                                    

La media aveti Tribute for Harley Potter

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

La media aveti Tribute for Harley Potter.

Plang.😥

S-a terminat si aceasta serie... Pot sa va spun ca sunt in stare de soc. Plangeam si radeam in acelasi timp. Tremuram si incercam sa ma calmez.

Seria asta a fost parte din viata mea. Da, stiu, o scriu de noua luni si ceva, dar asta nu conteaza!

A fost și mereu va fi parte din viata mea! Și mi-a schimbat-o! Mi-a schimba-o în bine și ma bucur enorm ca am reușit sa o fac!

Cartile Harley Potter mi-au ajuns la suflet, m-au ajutat sa trec peste momente grele, sa rad, sa plang, am simtit tot, prin tot ce a trecut eroina noastra, Harley Destiny Potter.

Am plans cu ea, am ras cu ea, am suferit si am tremurat impreuna cu ea prin toate intamplarile prin care trecea.

Fara voi nu puteam sa continui. Am avut momente in care ma intrebam : De ce sa mai continui? Adica, oricum nu mai am idei, volumele sunt prea mari etc...

Ideea e ca voi mi-ati dat speranta. M-ati facut sa vreau sa continui, sa incep un nou volum si sa ii duc aventurile pana la capat. Sa nu o las pe Harley sa renunte.

Harley a fost parte din mine. Eu sunt Harley, m-am implicat in viata ei, dar, pana la urma, fiecare dintre voi este Harley, fiecare ati simtit tot ce simtea ea, prin tot ce trecea ea, fiind Banshee, ducea o viata complicata. Dar ati rezistat, nu ati lasat-o balta, ati continuat sa o sustineti si pentru asta va iubesc foarte mult si nu cred ca am fost asa de emotionata vreodata.

Harls a noastra a ajuns o supravietuitoare, la fel ca fratele ei, a trecut prin toate ororile: a murit de doua ori, nu mai statea la soare, tipetele din ea aproape ca au omorat-o, am facut-o gratar, am facut-o sa isi piarda memoria. Dar toate acestea au meritat!

S-a descoperit pe sine, a devenit o Banshee puternica, o luptatoare, o mama, o femeie iubitoare si o fata extraordinara. Cred ca daca ar fi aici v-ar multumi din tot sufletul, exact cum va multumesc si eu voua in randurile de mai jos...

*Multumiri generale:*

Le multumesc lor:

AndreeaJINX

Charlotta15

avasiatat

KatyLilyPotter59

Poems2k18

Aida_Florentina56

user77066997

mariaCALIN776

deea_394

cerul-instelat

BloodyMoon669

RalucaStoian

lizzie_gray__

CiprianaCypry

AndruitzuDeea

mihaela1205

Va multumesc din tot sufletul pentru voturi, comentarii si încurajări. Va iubesc și va apreciez pe fiecare în parte, va mulțumesc pentru ca ati vrut sa îmi dați o șansă.

*Multumiri speciale.*

In primul rand, vreau sa le multumesc lui:

user80408689

Cristina_Cata_123

Voi doua m-ati susținut de la început cel mai mult dintre toti si va iubesc, va ador si va multumesc din tot sulfetul pentru ca existati, pentru ca v-a placut aceasta serie si ca nu m-ati lasat balta nici acum. Sunteți niște grozave și va ador cu adevărat! Nu știti cât de mult țin la voi! Sper ca și voi simțiți la fel.

Apoi, ii multumesc lui :

trezor40 pentru ca a votat de cand scriu si ca a postat si el o data un comentariu și o parere care m-au facut tare fericita! Multumesc!

Mai departe, le multumesc lui:

MirunaOlaru6

bufnituca

AlisonArgent08092004

The_last_Black

Zuma248

MaliaHale26

Chica-de-Hufflepuff

Rose_Clarisse

iari450

Andruschca

puiuthea

Va multumesc si voua din inima pentru comentarii, voturi, incurajari, fara voi toti, fara toti care au citit nu as fi putut continua. Multumesc mult! Va iubesc!

Nu stiu ce altceva sa spun! Plang si zambesc in acelasi timp, ma bucur ca aventura lui Harley s-a terminat cu bine, ca am fost capabila sa o duc pana la capat!

Ma simt mandra pentru ca am putut sa o fac.

Si sunt fericita ca am facut-o, chiar daca acum s-a terminat, aventurile lui Harley continua, la fel cum si ale fratelui ei au facut-o. Dar eu ma opresc aici.

Si ma bucur ca a existat cineva care sa dea frau liber: J. K Rowling! Multumesc si tie!

Va iubesc, Harleyheads!😍♥️♥️♥️♥️

Pe Wattpad o sa continui sa scriu cu un Ff cu Teen Wolf , care cred ca o sa va placa. As vrea sa va rog sa dati un ochi si peste ea, sa vedeti cum vi se pare, pentru ca este o idee super tare si cred ca este pe gustul multora dintre voi.

In fine. VA MULTUMEEEEESC DIN NOU!

Va iubesc. Plang... Va ador!

Si va pup❤️

Harley Potter #7 - Ultimul țipătUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum