IV. Talismanele Vieții, atacul și Harley Potter

356 40 15
                                    

dacă nu se vede titlul bine : Talismanele Vieții, atacul și Harley Potter

Următoarea zi, de ziua nuntii lui Bill și Fleur, mi s-a încredințat o misiune. Dis-de-dimineață, când terminaserăm micul-dejun. Noul Ministru al Magiei, Rufus Scrimgeour, a venit la noi cu testamentul lui Albus Dumbledore și ne-a uluit pe toți.

Ma rog, mie mi s-a încredințat o misiune, data de Dunbledore, dar am ales sa o fac cu Lexa și Kiara. Iar cum Lexa era invitata și cu Dulce și Kiara la nunta lui Bill și Fleur care era diseară, aveam să plecam imediat după nunta.

De ce nu mergeam împreună cu fratele meu și cu Hermione și Ron? Pentru ca și lor li s-a încredințat o misiune. Horcruxurile.

Trebuia ca toți trei să meargă sa caute Horcruxurile, sa le distrugă, ca să îl distrugă pe Voldemort și Harry ținea morțiș sa călătorească peste tot ca să le găsească. Și îl înțelegeam. Toți voiam sa se termine cu Lordul Întunericului.

Toate aceste misiuni ne-au fost încredințate de Dumbledore. In testamentul sau. În lungul sau testament...

Harry a primit Hotoaica de aur, Hermione o carte, Poveștile Bardului Beedle, iar Ron Iluminatorul.

Eu primisem misiunea asta care mi-a umplut sufletul de speranța.

Trebuia sa găsesc Talismanele Vieții. Erau trei obiecte. Dumbledore mi-a zis acolo, în testament, ca primele doua erau Dulce și bucata de eșarfă a lui Lily. Asa ca le-am păstrat bine! Pana la urma, aflasem de la Dumbledore. Avusesem noroc. Dacă nu scria acolo, ar fi trebuit sa pierd din timpul prețios ca sa aflu ce Talismane erau și unde erau.

El le descoperise cu puțin timp înainte sa moara, dar nu era sigur de puterea lor. Dumbledore și cu Lexa au reușit sa descifreze runa de pe burtica lui Dulce, acea runa pe care o văzusem eu una anul cinci.

Al treilea obiect era un lănțișor cu un ciob de malț, care era ascuns undeva într-o casa de vrăjitori mari părăsită. Nu știam unde.

Dulce era inima, bucata de eșarfă era sufletul, iar lănțișorul era speranța. Talismanele Vieții.

Asta era problema. Erau atâtea case de vrăjitori mari...

Asa ca eu cu Lexa și cu Kiara ne-am făcut o lista. Dulce stătea tot timpul lângă noi, deci era atmosfera mai vesela, având în vedere ca aflaseră toți ca mai aveam doar trei luni de trăit. De aceea trebuia sa nu mergem la scoala, care începea peste doua săptămâni și sa plecam sa cautam.

Acea lista avea toate casele de vrăjitori mari.

Hotelul McKinnon
Godrics Hollow ( casa Potter)
Conacul Malfoy
Hogwarts
Conacul Lestrange
.
.
.
Și asa mai departe.

Da. Deci... Complicat. Măcar știam sa Aparem.

Eu trebuia sa ma dau cu o crema de soare în fiecare zi. Asa ca se putea sa rezist. Cu sau fara Hanorac. În orice caz, dacă găseam talismanele puteam trai mai departe.

Ar fi fost acel miracol...

***

Nunta începuse. Era noapte și era puțin răcoare, iar cerul albastru-închis nu mi se mai părea periculos, precum cel din timpul zilei.

Eu eram în una din camerele din Vizuina în care ma instalasem și îmi puneam o rochie de culoare albastru închis.

Parul mi-l lăsasem liber și Ginny ma ajutase sa îmi acopăr cu puțin fond de ten violetul din jurul ochilor. Dar... mi-l stersesem. Nu voiam sa arat urat, dar nu puteam sa ma vad normala dacă știam în ce situatie ma aflam! Ma făcea sa mă întristez și nu aveam nevoie de asta în acel moment.

Harley Potter #7 - Ultimul țipătUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum