Κ.65.Επιστροφή για το γάμο μας.

52 3 0
                                    

Ερμής:Το μωρό μου έγινε τριών μηνών έτσι μπορεί να ταξιδέψει για την πατρίδα μας για να κάνουμε τον γάμο μας αφού πρώτα γίνει η βάφτιση της μικρής Έλενας.Το μωράκι μας θα γεννηθεί ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα πετάμε στα ουράνια και όσο για το συμβάν με την πρώην μου δεν της έγινε η χάρη να μας διαλύσει απεναντίας εμείς είμαστε μαζί θα παντρευτούμε και θα κάνουμε και μωρό τελικά είχε δίκιο ο Νίκος δεν περίμενα να συμφωνήσω μαζί του αλλά χάρη στον πρώην της πάμε για το γάμο μας εγώ τον κάλεσα να έρθει θα είναι χαρά μας μου είπε ότι θα το σκεφτεί.

Μαντώ:Θα γίνω μαμά δεν το πιστεύω στην Ελλάδα είναι όλα έτοιμα και ο κουμπάρος πανευτυχής και κούκλος την κάνεις την αμαρτία με ορθάνοιχτα τα μάτια ντροπή μου θα γίνω και μάνα τι ακούς μωράκι μου από την μαμά σου και εσύ αλλά ο νονός σου είναι παίδαρος άρε Αχιλλέα τι μας κάνεις.

Ερμής:Τι σας κάνει ο Αχιλλέας σε εσένα και την κόρη μου; Ήρθαν τα παιδιά να σε δουν.

Αφροδίτη:Τι να της κάνει έγκυος είναι βρε Ερμή.Είναι τυχερό το μωράκι σου φιλενάδα έχει ωραίο νονό.Και αυτός σαν τον Γιώργο κόρη θέλει;Την ρωτώ.

Μαντώ: Έλα ντε το δικό μου θα είναι γιος το κατάλαβες Ερμάκο;Του φωνάζω και η ανήψια μου του λέει νιε άντε.

Αχιλλέας: Συμφωνώ με την κουμπάρα-ξαδέρφη θέλω να έχω βαφτισιμιός άντε και ακούμε την μικρούλα να λέει πάλι νιε άντε-άντε.

Γιώργος:Κοράκλα μου τραιλανεμαι κι άλλο μωράκι μου γλυκό και όπως την γυρίζω γύρω-γύρω μου λέει μπαμπαμπα.Δεν θέλω τίποτε άλλο στην ζωή μου και κοιτάω την Αφροδίτη και της λέω όχι θέλω και έναν γιό.

Αφροδίτη: Αμήν θα περάσουν τα δύο χρόνια θα έχω τελειώσει και με τις σπουδές μου και θα έχω ελεύθερο χρόνο και για τα δύο μου παιδιά αλλά τώρα έχει προτεραιότητα η Μαντώ παπούτσια βρήκες;

Μαντώ:Ναι πάμε να στα δείξω; Είναι τέλεια τα πήρα δετά.Πέρασανοι ημέρες και επιστροφή στα πάτρια εδάφη φτάσαμε Τετάρτη και το Σάββατο είναι τα βαφτίσια και το επόμενο Σάββατο ο γάμος μας τέλεια ήταν η βάφτιση ο γάμος και τώρα ένα μήνα διακοπές στην Ιθάκη καλεσμένοι της μαμάς Έλενας.

Ερμής:Σε δυο εβδομάδες θα την πάω γαμήλιο ταξίδι στην Πράγα θα έχει μπει και τεσσάρων μηνών δεν της έχω πει τίποτα ακόμα μόνο να μην βγάλει τα ρούχα μας από την βαλίτσα μας με ρωτάει γιατί;Θα μάθεις σε δύο εβδομάδες.

Μαντώ:Πως πέρασαν αυτές οι δύο εβδομάδες σαν νερό πάμε στην Αθήνα και πριν δύο μέρες μπήκα στον τέταρτο μήνα κοιτάω τον Ερμή και του λέω γυρίζουμε Λονδίνο;Δεν μου απαντά και θυμώνω μαζί του με κοιτάει και μου λέει θα στο πω καρδιά μου όταν θα κατέβουμε από το πλοίο.

Ερμής: Κατεβαίνουμε από το πλοίο καρδιά μου είσαι έτοιμη να ταξιδέψουμε για Πράγα;Και μου λέει μωρό μου σ'αγάπω.Ενα μήνα στην Πράγα μόνοι μας τα δύο μας ο μήνας πέρασε και γυρίζουμε στο σπίτι πλέων μόνιμα Λονδίνο.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣWhere stories live. Discover now