6. Home.

25.3K 556 164
                                    

"Sorry dat ik zo snel oordeelde"

~3 uur smiddags~

Floor p.o.v

Ik ben bezig met mijn tas inpakken. Ik vond het erg leuk hier. Ik vind het jammer dat ik weer naar huis moet maar ik heb ook wel weer zin om Luke weer te zien. Harry ligt nog op bed. Ik loop naar beneden. Over een uur vertrekt mijn trein. Pap en Aniek zitten in de achtertuin. Ik loop naar buiten en ga bij hun zitten.

"Aniek. Pap. Ik wil jullie bedanken. Ik vond het erg gezellig bij jullie. En pap sorry dat ik zo snel oordeelde over Aniek. Ik kende haar nog niet. Maar ik vind haar super aardig. Harry is ook super leuk en hij voelt echt aan als een broertje. Ik hoop dat ik vaker langs mag komen." zeg ik.

"Awh. Natuurlijk mag je vaker langs komen." zegt aniek.

"Ja graag zelfs. Ik heb je ontzettend erg gemist. En Harry Aniek en jij kunnen het goed met elkaar vinden. Ik ben trots op je." zegt tom.

"Bedankt pap." zeg ik.

"Ik haal Harry even op." zegt aniek.

Aniek verlaat de tuin en loopt naar binnen. Even later hoor ik luid gegiegel vanuit het huis komen. En die giegel kan maar van een iemand zijn! Harry Hemmings. Het kleine vrolijke mannetje komt op mij afgerend. Ik geef hem een knuffel. Hij klimt op mijn schoot. Ik pak mijn telefoon.

"Zullen we foto's maken?" vraag ik aan harry.

"Jaa!" zegt harry opgewonden.

Ik klik op camera. Ik houd mijn telefoon voor ons en maak een paar "Selfie's" Bij de ene trekken we beiden een gekke bek. Bij de andere lachen we en bij nog een kijken we boos. En bij de laatste geeft Harry mij een kusje. De foto waar hij mij een kusje geeft doe ik als achtergrond.

"Zullen we je naar het station brengen?" vraagt tom.

"Ja is goed." zeg ik.

Harry pakt mijn hand vast. We lopen door het huis naar de auto. Aniek en pap gaan voorin zitten. Harry wordt in het stoeltje gezet en ik ga naast hem zitten. Onder de rit vertelt Harry mij de grootste verhalen. Dat hij "superman" is en dat hij kan vliegen. Elke keer begin ik te lachen. Wat heeft hij een leuke fantasie. Na tien minuten komen we aan bij het station. We stappen allemaal uit. Harry houd mijn hand vast. We lopen naar het perron. Mijn vader heeft weer een trein kaartje richting Amsterdam gekocht. De trein komt al aanrijden. Aniek tilt Harry op. Ik geef mijn vader een knuffel en een kus op zijn wang. Aniek geef ik een knuffel. Daarna is Harry aan de beurt.

"Ga je weg?" vraagt harry met een pruil lipje.

"Ja.." zeg ik.

Harry begint te snikken. Traantjes lopen over zijn wangen. Dit breekt me echt. Ik geef hem een knuffel. Hij drukt zijn kleine lipjes op de mijne. Ik droog zijn tranen.

"Ik houd van je Harry. En ik zie je binnenkort weer! Dat beloof ik! Doei lieverd!" zeg ik.

"Doei Fllloor." zegt harry.

Harry begint te zwaaien. Ik zwaai terug. Ik stap in de trein en ga zitten op een stoel aan het raam. Ik zwaai nog een keer. Harry begint hard te huilen. Aniek wiegt hem wat heen en weer. De conducteur blaast op zijn fluit. De deuren gaan dicht en de trein komt in beweging. Harry begint te zwaaien. Ik trek een gekke bek waardoor Harry begint te lachen. Ja dat wil ik zien. Harry's mooie lach. Waardoor je zijn leuke kuiltjes ziet. De trein maakt vaart. Ik zwaai nog een keer en daarna zie ik ze niet meer. Ik zucht. Ik doe mijn oortjes in. Even muziek luisteren.

Station Amsterdam Centraal.

Ik pak al mijn spullen en stap uit de trein. Ik loop richting huis. Ik loop de flat in en loop twee trappen op. Ik pak mijn huis sleutel en open de voordeur. Ik loop naar binnen. Een sterke geur komt mijn neus binnen. Drugs.. Ik begin me zorgen te maken. Ik gooi mijn tassen op de grond en loop naar de woonkamer. Mijn moeder zit op de bank met een man naast haar. De man zit onder de tattoos. Ik kan geen een plek vinden waar ik geen tattoo zie. Maar nog erger mijn moeder houd een sleutel onder haar neus met poeder er op. Cocaïne. Ze snuift het op. Ik word woedend. En nu ga ik me zeker niet inhouden.

Sex lessons ft. Liam Payne.Where stories live. Discover now