Del 3: Ett glas med vin

26 2 0
                                    




VI gick ut i hallen och då förstod man verkligen hur stort det var, men jag märkte även att det inte fanns ett enda fönster. Är det möjligtvis för att dölja vad som finns utanför?

Diablo öppnade en dörr och vi gick in i ett rum som såg ut som matsalen. Runt bordet satt det flera vackra tjejer och det var först svårt att koncentrera sig på något annat.

"Ohh Diablo är det här gästen som du har pratat om?!"

De stirrade på mig och det fick mig att bli aningen ängslig. En utav tjejerna ställde sig upp från stolen och började att gå åt mitt håll. Kvinnan stannade mitt emot mig medans hon tog fingret och på ett erotiskt sätt drog det längs med mitt bröst. Jag svalde tungt och kollade efter diablo som bara fortsatt framåt. Då lutade hon sig fram och viskade något i mitt öra.

"Om du sviker Diablo så är det jag som kommer att döda dig."

"Airi, vänligen lämna gästen i fred." Sa Diablo medan han kom tillbaka med en flaska vin och två glas.

Han klappade i händerna och tjejerna förstod direkt vad han menade och lämnade rummet. Han dukade upp två platser bredvid varandra och hällde upp det röda vinet i glasen.

"Johan, vänligen slå dig ner vid bordet. Jag förstår att du har det svårt eftersom allt som har hänt, men bara som du vet så kommer allt du behöver veta och förstå att komma tillslut och då kommer det att bli bättre, tro mig."

Jag tänkte att det här var ett perfekt tillfälle att ställa några frågor som jag verkligen kände att jag behövde få svaret på, så jag funderade på vad jag skulle säga medans Diablo gick till sin plats för att sätta sig ner.

"Varför blev just jag en demon?"

Han skrattar till och jag blev nästan förskräckt. jag kunde verkligen inte förstå vad som var så roligt med den frågan.

"Jo jag kan förklara hur det är. En människas själ i ovanliga fall innehåller en stor mängd spirituel energi som man kan omvandla för att få ut en kraft, och det är den här kraften jag har släppt lös som har gjort dig till en demon. Och du är en utav de med mest energi jag nånsin sett, därför valde jag dig."

"Men vad händer om man inte kommer, hit? Utan att man kommer till gud?"

Hans blick ändrade sig snabbt och den här gången kollade han äcklat på mig. Jag blev orolig och tänkte efter på vad jag hade sagt och det är möjligt att man inte ens borde nämna gud enligt de som är här.

"Du skulle troligtvis ha blivit en ängel, en utav himmelrikets beskyddare och demonernas dräpare. Dock så är vi fler och starkare än änglarna och under åren så har de dött en efter en, du borde vara glad att du inte är en utav de flygfäna!"

För första gången sedan jag återföddes så har jag blivit skrämd utav honom. Men samtidigt så tänkte jag på frågorna som fick svar vars bara ledde till ännu fler frågor. Har det verkligen pågått ett krig som vi människor inte ens vet om? ett krig mellan gott och ont där det onda håller på att segra. Ska jag vara delaktig och strida mot änglarna och kanske även hjälpa till att döda mänskligheten? Men efter Diablos senaste reaktion så är det svårt att säga något mer och därför så sitter jag kvar där tyst.

Helvetet är endast en platsWhere stories live. Discover now