Hoofdstuk 16

7 0 0
                                    

Kyla, zaterdag 5 12 2016

Ik zie wel een stuk of vijftig mannen staan met het geweer op ons gericht. Ik kijk vragend naar Eden. Hij kijkt bang. Dan komt er opeens een grijns op zijn gezicht. "Nee." Zegt hij en hij tekent een schild in de lucht. Meteen vliegen de kogels in het rond. Ik duik achter mijn schild. Ik zie hoe Eden op de mannen af rent. Dan zie ik dat iemand probeert om hem van achter neer te steken. Ik ren op hem af en ik teken snel een hamer. Ik pak hem met twee handen vast en ik sla de man vol op zijn stomme kop. Dan hoor ik opeens een knal. Iemand heeft zijn geweer herladen. Ik voel een stekende pijn in mijn schouder. Ik schreeuw het uit maar ik vecht toch door. Ik heb toch niks meer te verliezen. Ik hoor nog een paar schoten en ik voel nog meer pijnsteken. Ik val op de grond.

Eden, zaterdag 5 12 2016

Ik zie dat Kyla op de grond valt. "Nee!" Roep ik. Ik ren naar haar toe. Ze heeft drie schotwonden. Een door haar schouders een door haar buik en een in haar been. "Win, alsjeblieft." zegt ze. "Nee, Kyla,blijf bij me." Zeg ik. Ik pak haar hand en ze glimlacht. "Win." Zegt ze en ze is dood. Mijn verdriet maakt plaats voor woede. Ik ben zo razend dat ik meteen vijf mannen neersteek met mijn zwaard. Ze schieten en ik word geraakt. Het maakt me allemaal niks uit. Dood. Ze moeten allemaal dood. Ik steek bog twintig mannen neer. Er zijn er nog maar vijf over. Ik ren op ze af. Ik steek de eerste neer. De andere schieten een serie kogels op me af. Ik wordt geraakt. Ik ren op ze af. Maar ik red het niet. Ik steek er een neer en ik val daarna zelf ook op de grond. Nog maar twee.

Cas, zaterdag 5 12 2016

Ik zie hoe Eden iedereen neer maait. Ik zie ook hoe hij uiteindelijk toch dood neervalt. Er zijn er nog maar twee over. Ik kan niks meer doen. Dan zie ik dat er een geweer voor mijn voeten ligt. Ik richt en ik schiet de laatste twee lords dood

the dragon master [Voltooid]Where stories live. Discover now