Hoofdstuk 3

7 2 0
                                    

*piep piep piep*
De wekker ging weer, Liv schrok weer wakker. Ze keek even op der telefoon en toen dacht ze: 'Onee hoe moet ik de klas vertellen dat ik ga verhuizen?' Ze hield het nog even geheim.

Ze fietste naar school en kwam Hanna tegen. Ze schrok want fiets ze nou met Liv's beste vriendin van vorig jaar?! Ze fietst langs en hoorde Hanna en Hilde (beste vriendin) schreeuwen: 'Hey Liv!' O nee wat moest ze zeggen? Gewoon doen alsof ze hun niet hoorde.

Eenmaal bij school kwamen Hanna en Hilde heel boos aanlopen. 'Waarom negeerde je ons?'
'Oo ik had jullie niet eens gehoord.'

Hanna en Hilde liepen weg en smoesde tegen elkaar. Keek om en zwiepte met hun haren. Liv voelde zich schuldig. Toen kwam er een groep jongens om haar heen staan. Ze probeerde zichzelf der uit te wurmen om naar Hanna en Hilde telopen. Maar het was moeilijker dan ze dacht. Ze zwiepte met haar haar tegen een jongen en die viel om. Iedereen liep naar de jongen maar Liv ging meteen rennen naar Hanna en Hilde.

Ze liep vlak achter hun. Ze tikte Hilde aan Hilde draaide om.

Hilde
Wat moet je nu weer?

Liv
Ik wou sorry zeggen. Ik had gisteravond slecht nieuws gehad. En dat reageerde ik op jullie af!

Hanna
Oo wat is het slechte nieuws dan?

Liv
Uhmm ja uhh, ik ga weer verhuizen.

Hanna en Hilde schrokken en ze zagen dat Liv bijna moest huilen. Ze liepen naar haar toe en knuffelde haar.

Hanna
Je kan ons altijd bellen of appen he<3

Liv
Weet ik.....

Nog vijf minuten en dan vrij! De bel ging en iedereen rende naar buiten. Hanna en Hilde zochten elkaar op. Liv liep eenzaam naar de fietsenstalling en zag opeens een liefdes brief op der stuur liggen:

 Liv liep eenzaam naar de fietsenstalling en zag opeens een liefdes brief op der stuur liggen:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Xxx. P? Wie zou dit nou zijn? We hebben zoveel mensen met een P op school. Ze maakte van het briefje een propje en deed hem in haar zak.

Toen ze thuis was ging ze meteen naar haar kamer. Frommelde het propje open en zocht uit van wie die was.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik hoop dat jullie deze hoofdstuk ook weer leuk vond. Weten jullie al hoe degene heet die verliefd op haar is? Zet het dan in reacties🙂 en dan zeg ik voor nu tot de volgende keer!

Liv Wordt VloggerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu