Bölüm-32

477 22 13
                                    

StRaNgEr_HoPe al aşk ❤

Alec sabah uyandığında burnuna farklı bir koku geldi. Yabancı olduğu bir koku.

Kesinlikle Magnus'un kokusu değildi.

Alec etrafında döndüğünde Chris ile karşılaştı. Uyanıktı. Alec döner dönmez gülümsemişti.

"Günaydın şeker"

"Sana da günaydın"

"Eee, günaydın öpücüğüm nerde?" ve Alec'e gereğinden fazla yaklaştı. Chris Alec'in en yakın dostuydu ama kendini huzursuz hissetmişti. Chris'i nazikçe itti ve ayağa kalktı.

"Sorun ne Alexander? Sadece şaka yapıyordum-"

"Yanlış anlama ama bana Alexander demeyi keser misin? Sadece Magnus öyle seslenir bana"

"Alexander sence de çok fazla boyun eğmedin mi?"

"Anlamadım?"

"İyice Magnus'un kölesi olmuşsun. Sırf o çirkin herif yüzünden aileni bile kendinden uzaklaştırdın farkında mısın?"

"Abartma"

"Gözlerini aç artık. Magnus'u seviyorsun anladık onu. Ama hayatını cehenneme çeviriyor bu adam. Ne zannediyorsun? O ölümsüz Alec, bundan bi 5 yıl sonra ondan daha yaşlı görüneceksin. Ve o seni sevmeyi bırakacak. Sen onun için bir kaç yıl kullanacağı sonrada tıpkı diğerleri gibi çöpe atılacağın bir kağıt parçasısın. O seni sevmiyor. Senin vücudunu seviyor. Eğer gerçekten birini sevseydi kendisi gibi ölümsüz birini seçerdi. Ama bak bana. Ben öyle yapmam Alexander"

Ayağa kalkıp ellerini Alec'in kollarına koydu.

"Ben seni hep severim. Ne olursa olsun hep yanında olurum. Bir düşünsene, beraber yaşayacağız, beraber yaşlanacağız. Hep mutlu olucaz. Hem ailen beni seviyor. Baban beni seviyor. Yıllardır birbirimizi tanıyoruz. Nasıl bir sorun olabilir ki?"

Alec ağzını kocaman açmış, Chris'e bakıyordu. Ufak bir kuşkusu vardı tabii ki. Ama sadece kuşkuydu. Yıllardır kardeşim dediği adam onu seviyordu. Chris gülümseyip işaret parmağı ile Alec'in şoktan açılmış çenesini kapadı.

"Alexander ben seni çok seviyorum, hem de çok. Emin ol benimle çok mutlu olursun"

"Ben zaten Magnus'la çok mutluyum"

"Evet ama sadece 5 yıl için. Benimle sonsuza kadar mutlu olursun"

"Magnus'un beni terk edeceği ne malum?"

"Sen yaşlı birini mi tercih edersin yoksa genç ve yakışıklı yada güzel birini mi? O hep 19 yaşındaymış gibi görünecek sen 30 yaşına gelince etrafınızda ki insanlar ne diyecek peki? Seni ırz düşmanı zannedecekler"

"Yeter artık sus"

"Bana bir şans ver Alexander. Hemen cevap beklemiyorum. Biraz düşün. Doğru yolu bulacağına eminim" ardından eğilip Alec'in yanağına ufak bir öpücük bıraktı. Hızla tişörtünü giyip odadan çıktı. Alec kendini güçsüz hissedip yatağa çöktü. Başını elleri arasına aldı.

Magnus'u çok seviyordu. Onun sevgisinden şüphe de duymuyordu. Ama Chris'in de dediği gibi sadece şuanlık gelecek ikisi içinde uçurumdan başka bir şey değildi. Sonu bilinmeyen bir uçurum.

Yutkunamadığını hissetti. Ve telefonu alıp Magnus'u aradı.

Cevap yok.

Bir daha aradı.

My angelHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin