BÖLÜM 6

43 19 146
                                    

Ya hayır ya olamaz olamaz olamaz ya. Gözlerimden yaşlar akıyordu. Gördüğüm rüya kabus diye falan değil. O kadar inanmıştımki gerçek olduğuna. Rüya olduğu için ağlıyordum. Hayat, şans, kader size sesleniyorum acaba bir gün banada güler misiniz? Ama bir tarafınızla değil. Gerçekten kafayı yemek üzereyim ben cidden. Acaba psikoloğa falan mı gitsem. Saate baktığımda 5.02 ydi. Gerçi uyusam uyanamam ki zaten uyuyamam orası ayrı bir mevzu. O bu değilde hayat hep kitaplarda filmlerde dizilerde toz pembe. Ya o pembelikten azıcık ban agelse ne olurki yani. Bir seferde yüzümüz gülsün aa şans bana geldi diyelim. Açık kapıyı yemişim ben şans gelsin diye kapıyı söktüm ya.

Önce mutfağa geçip kendime güzeelce bir kahvaltı hazırladım. Uyuşuk uyuşuk davranabilirim çünkü vaktim bol. Bir yandan İnstagram'da dolanırken bir yandan kahvaltımı yaptım. Daha sonra masayı toplayıp. Odama geçtim ve çantamı hazırlayıp üzerimi giyindim. Evde servisi beklerken telefonumu aldım. Daha vaktim vardı. Tekrar İnstagram'a girdim ve diğer hesaba,dolu kadehi ters tut fan sayfası, geçtim. Ve ne göreyim. Önce kendimi falan tokatlamma gerek belki yine rüyadayımdır. Bir iki çimdik attım ama hayır ya maalesef rüya falan değil. Bartu ve Beyza malı ÇIKIYORLAR. Fotoğraf atmış utanmaz. Dünya adaletsiz be Elif. Ya çıldıracağımmm. Odama koştum ve yatağa atlayıp yastığımı yumruklamaya başladım. Böyle içimden çığlık atmak geliyor ama hayat şartları maalesef annem gelir terlikler kovalar valla. Hayır yani nasıl her şey üst üste geliyor onu da anlamıyorum. Mükemmel bir rüya gördüm onun rüya olmasına mı yanayım, sevgili olmalarına mı şaşırdım vallahi. Küfür etmek istemiyorum ama bunlar diyor ki illa gel söv.

Okula gittiğimde Ayla sıramızda beni bekliyordu. "Günaydın kanka. " diyerek gülümsedim. "Günaydııınn. Otur otur sabah instagramda ne gördüm bil bakalım. "
"Hic boşuna heveslenme bende gördüm. Beyzayla çıkıyorlar." diyerek lafı ağzına tıktım. "Kızım senin benden geri kalır yanın yok ha." dedi ve ikimzide gülmeye başladık. Ama bize tebessüm bile yaramaz. Hoca geldi sınıfa. Hayır ya bir günde işlemeyiven ders mers.

Okul çıkışı nadir dışarı çıktığım günlerden. Ayla'yla alışveriş merkezine gittik. Önce karnımızı güzelce doyurduktan sonra bir mağazaya girdik. "Ay şekerim Nasılım? Diye sordum üzerime pullu bir elbiseyi tutarken. "AA tatlım muhteşemsin aynı disko topu gibi." demesiyle mağazada haykırmamız bir oldu. Millet bize bunlar ne içmiş der gibi bakıyordu. İskenderdendir diyeceğim de biz her zaman böyleyiz.

Mağazaları alt üst ettikten sonra saatin 20.37 olduğunu görünce baya bir vakiktin geçtiğini farkettik. Bu saatte otobüse kim binecek dolana dolana akşam 10 da anca evde oluruz. En iyisi abimi aramak.
" Abiii napıyosunn. "
"Oturuyorum güzelim. Sen ne zaman geliyorsun? "
"Valla abi geç oldu biraz otobüs çekilmez şimdi sen gelip alır mısın bizi lütfen? "
"Tamam tamam geliyorum şimdi. "
"Abilerin gülüüü. "
Dedikten sonra kapattım telefonu Ayla'ya döndüm. "Ayla kanka abim bizi almaya geliyor. Senide bırakırız eve. " dedikten sonra. "Tamamdır sağol. " diyerek hayır ben otobüsle giderim gibi bir ısrarda bulunamadı çünkü izin vermeyeceğini biliyor alıştı artık😂😂.

Ayla'yı bıraktıktan sonra abim soru yağmuruna tuttu. Gelişme varmıymış neler olmuş falan filan. "Bak Elif'im direnme var bir gelişme anlat da öğrenelim çatlatmak beni yaaaa. " diye sitem etti. Mecbur anlatacağım kaçış yok
" Vay sen şuna bak iki günde sevgilisini de yapmış şerrroo. " dedi. " aman ya salla valla pek de umrumda değil abi açıkçası. Takarsam üzülürüm. Takmamam gerek bu yüzden. "
"Hah şunu bileydun güzelimm." dedi ve havadan bir öpücük yolladı. Bende karşılık verdikten yaklaşık 10 dk sonra eve geldik.

İkimizde konuşmadık. Evdekilere selam verip odama geçtim ve daha sonra ılık bir duş aldım. Sonra mı? Sonra ben o iğrenç düşüncelerle baş başa kaldım. Ben kaçmak istedikçe sanki daha da üstüme geliyorlardı. Yada ben öyle hissediyordum, ben böyleydim sanırım dışarıya vurmuyorum eğleniyor gibi görünüyorum, ve o anlık eğleniyorumda ama sonra yine özümdeki acı yayılıyor vücuduma. Neden o ki neden dünyada başka insan mı kalmadı, ve ne ara ben bu kadar bağlanmıştım Bartu'ya. O ne yaptı yalan söyledi, kavga etti o Beyza için. Asla kıskanmıyorum tamam onu yerinde olmak vardı lakin herkes Beyza'nın nasıl biri olduğunu biliyor. Okulun değil de neydi peki? Ooooof belkide sadece hoşlanıyordum ve bunu aptalca bir saplantı haline getirdim. Bana bunların cevabını verebilecek biri lazım gerçekten.

''Abicim müsaitsen geliyorum içeriye.'' demesiyle irkildim ve hemen suratıma normal bir ifade yerleştirmeye çalıştım. ''Gel abiiii.'' dedikten sonra içeriye elinde iki tabak kekle girdi. ''OOO annem yapmış yine yapacağını.'' deyip iştahla yemeye başladım. '' Aynen bende bu zevki abi kardeş tadalım dedim.'' diyerek gülümsedi. abim benim sanırım bu hayattaki en değerli varlığımdı. Üzüldüğümde benimle beraber üzülüp sevindiğimle berraber seviniyoruz. Bana ne olsa hemen anlıyor, sanki içimi okuyor gibi. Sanırım duygusallıktan olacakki gözümden bir yaş dökülmüş '' Hayrola kız neden ağlıyorsun bakayım sen.'' demesiyle farkına vardım. '' Hiiç senin gibi bir abim olduğu için duygulandım biraz. İyiki varsın be ABİMM. Sanırım hayattaki tüm şansımı böyle bir abim olmasıyla kullandım.'' dedim ve gülmeye başladık. Hayat müşterek işte az önce ağlarken şuan gülebiliyorsun. '' Sende iyiki varsın kız yalnız böyle diyerek şımartıyorsun beni bilesiiinn.'' dedi.

Sabah alarm sesiyle uyandım ve tam çantama edebiyat defterimi koyarken ödev olduğunu hatırladım. Al işte Elif aylak aylak duracağına derslerine çalışsana sanki seni Bartuğ kurtaracak. Zaten düşüncelere dalmaya müsait bir beynim var, hemen kötü düşünceleri aklımdan atıp mutfağa koştum birkaç bir şey atıştırken annem geldi '' Oooo Elif hanım, nasıl uyandın sen tek başına.'' diyerek benimle dalga geçerken '' Eee annecim arada sana jest yapayım diyorum, ama istersen geri yatıp senin uyandırmanı bekleyebilirim yaaani bana uyar.'' dedim. '' Yok yok latife ediyorum kuzum, sen hep böyle ol.'' dedi yanağına bir buse kondurup odama geçtim.Formamı giyip servis beklemeye koyuldum. Ve edebiyat ödevimi yapmaya koyuldum servistede ödevi yaparsam ödevi yetiştirbilirdim.

Bugün okul sıkıcıydı Ayla'yla genel rutin okul tavırlarımızı sergiledik falan. Uzun zamandır çalmayan telefonumun zil sesine şaşırdım. Ve kimin aradığına bakmadan direk açtım. ''Alo.''

Multide bartunun instagramda attığı fotoğraf var.
Bu bölümde bu kadardı arkadaşlar vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin. Sizce arayan kim?? görüşleriniz benim için çok önemli. Ayrıca daha sık bölüm atmaya karar verdim hatta diğer bölümü yazmaya gidiyorum şuan. Görüşmek üzereee kalın sağlıcakla. :))

ANONİM AŞIKWhere stories live. Discover now