BÖLÜM 1

172 40 104
                                    

Öncelikle selaamm. Kitabımı okumayı tercih ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfenn. Sizleri seviyorumm. Diğer bölümlerde görüşmek üzeree. 😍😍 kapak için @şevine teşekkür ederim. Ve bu bölümü yazarken bana ilham perisi olan @sibel ablacığım sanada teşekkürlerr.  Artııı heyecandan bir ton mesaj atıp rahatsız etmeme rağmen beni çeken @azra sanda teşekkürler. 😍😍😍

Annemin bir sürahi suyu suratıma dökmesiyle uyanmam bir oldu. Bir günde doya doya yatamayacak mıyım ben ya. Neymiş efendim kahvaltı hazırmış yumurtalar soğuyormuş herkes beni bekliyormuş. Beklemeyin kardeşim geç yaparım ben kahvaltımı  beni rahat bırakın yeter ya.
Gözlerim yarı açılmış bir şekilde kahvaltımı yapıp odama kaçıyordumki annemin "Eliiiff sofrayı beraber toplayacağız bulaşığı sen hallet." demesiyle bir U dönüşü yaptım. Bana bulaşık çamaşır demeyin nefret ediyorum. Gerçi hiçbir temizlik işini sevmiyorum orası ayrı mevzu ama her neyse.
Bulaşığı falan halledip odama kaçabildim sonunda. Şimdi çok önemli bir işim var. Kendime bir fake hesap açmam gerek. Aslında bir fan sayfasıda olabilir. Biraz düşünmeliyim acaba hangi ünlüye açsaamm. Biraz kararsız kalsamda bir müzik grubu adına açmaya karar verdim "Dolu Kadehi Ters Tut" fan sayfalarına gt yapıp herkese istek yolladım mı tamamdır. Sayfa kolay büyür. Akşama hallederim ben bu işi ya. O iş bende.
Biraz zorda olsa 658 takipçi kastım. Şimdii sıraa hoşlandığım çocuğu takip etmekte. Ya inşaAllah kabul eder. Etmezse mesaj atarız sıkıntı yok. Ayy heyecandan arama yerini unuttum. Neyse tamam buldum. Şimdi yazalım hemen kullanıcı adını. bartu_koral eveet buldum. İsteği de attım mı tamam.
Çok değil yaklaşık yarım saat sonra isteği kabul etti.
"Selam:)" yazdım her klasik ergen mesajı gibi selam ne abi ya kcjcjcj. Neyse yazdım bir kere yapıcak bir şey yok.
"Selam?"
"Ee naber nasılsın?"
"İyi de knk sen kimsin?" knk ne ya knk nee sen beni tanımıyosun bile niye knk diyorsun seen. Neyse sakinim.
"Kim olduğum önemli mi ya boşver kim olduğumu."
"İyi bakalım o zaman öyle olsun. Kız mısın erkek misin onu söyle bari."
"Ee tamam. Kızım. Ben seni çok tutmayacağım sadece birkaç sorum var. Onları sorduktan sonra daha rahatsız etmeyeceğim seni. Tabii cevaplamak istersen."
" Tamamm sor bakalım gelsin sorular."
"İlk olarak. Sevgilin var mı?"
"Hayır."
"Sevdiğin? Hoşlandığın? Aklında olan birileri?"
"Hepsine de hayır."
"Peki. Teşekkürler. Bu kadar bilgi yeterli sanırım. ;)"
Ah çıldırıcam çok mutluyum yani hem sevdiği yok hem sevgilisi daha ne olsunki. Mesajın bildirim sesiyle derin hayallerimden dünyaya döndüm.
Mesaj Bartu'dandı.
" Öyle hemen kaçış yoook. Benimde sana bir kaç sorum olacak. Hazırsan sorayım."
"Ee soru faslını geçseydik çok iyi olurdu ama neyse sor bekliyorum."
"Seni tanıyor muyum?"
Evet aynı okuldayız nasıl tanımayasın ha nasıılll.
"Evet. Galiba tanıyosun."
"Tamam. Aynı okulda yada aynı semtte falan mı oturuyoruz. Seni tanıdığıma göre ortak bir yaşam alanımız var dimi vkkvkc."
Gelde bu soruya cevap ver. Cevaplasam tüm foya ortaya çıkacak yavaş yavaş.
"Bu soruyu cevaplamak için tek bir şartım var. Cevabı aldıktan sonra başka hiçbir soru sormak yok. Anlaşıldı mı?"
" Tamam seni dinliyorum."
"Aynı okuldayız."
"Ooo çok merak ettim seni ya. Nerden esti peki yazmak."
Fazla merak diyesim geldi de neyse susuyorum.
"Öyle birden ilham geldi desek pek de yanlış olmaz. Ama şunu söyleyebilirim önyargımı yıktın."
"Sevindim. Dışarıdan nasıl duruyorumki."
"Gerçekten bilmek istiyor musun?"
"Evet hazırım gönder gelsin."
"Egoist, kibirli, insanlara tepeden bakan biri gibi."
"Sende mi ya://"
"Valla sen sordun bende söyledim yalan yok şimdi."
"Neyse önemli olan öyle biri olmadığımı bilmen."
"Ve kendi hesabımdan yazmak yerine burdan yazma sebebimde bunlar açıkçası."
Of aslında bir şey sorup kapatacaktım hesabı niye bu kadar uzadıki. Bir de kim olduğumu öğrense yandım ben.Ya bir rahat düşünemiyorum bile yine bildirim sesi.
"Benden o kadar da çekinmene gerek yok."
"Hayır var belki sen öyle olmayabilirsin ama arkadaşların hiç de öyle değil. Benim sınıf arkadaşlarım. Ne olacak tahmin edebiliyor musun hiç Bartu. Yargılayacaklar belki dalga bile geçecekler ve benim bunlara tahammülüm yok."
"Hayır, kimse seni yargılamayacak sana söz veriyorum. Bir kişi dahi ağzını açsın onlarla ben kendim ilgileneceğim."
"Öyle yada böyle bilyorum işte ama ne olursa olsun. Kimseye bahsetme lütfen. Söz ver bana."
"Tamam söz. Kimse bilmeyecek."
" Teşekkür ederim."
"Ee kendinden bahset biraz olur mu?"
"Tamam. Ama öyle de ha deyince bahsedilmiyorki. Sen sor merak ettiklerini bende cevaplayayım."
"En nefret ettiğin şeyler ne mesela?"
"Yalan söylenmesi."
"Benimdeee, bende nefret ederim yalandan"
Saate bir baktım döndüm bir daha baktım saat 1.28 i gösteriyor. Annem gelse yandım. Bu saate kadar napıyosun sen der azar işitirim. Bartuyla konuşmaya yarın devam ederim en iyisi.
"Bartu benim çıkmam gerek. Annem uyumadığımı görse kızabilir. Yarın konuşsak olur mu? :)"
"Tabiki sorun değil. İyi gecelerr."
"İyi geceler."
Yaa inanamıyorum. Bartuyla konuştuk. Her ne kadar benim olduğumu bilmesede. Ya konuştuk sonuçta. Konuşmayı geçtim zannettiğim gibi biri de değil. Heyecandan uyuyabilirsem ne mutlu bana. İnşaAllah okulda çaktırmam elime yüzüme bulaştırım diye öyle korkuyorumkii. Sanırım daha fazla uyumazsam annem gelip beni kesicek. Annem farketmeden yatayım bari.
Evet yine bir sürahi su macerası. Ya çok mu şey istiyorum ya bu seferki uyandırma sebepleri neymiş efendim kahvaltıyı piknik alanlarının orada yapacakmışız. Gelmiyorum ben hiçbir yere. Bundan sonra da suratıma poşet koyup yatıcam. Kimse beni suyla uyandıramaz.
Alel acele hazırlandım. Tayt ve tişörtümü üstüme çektim. Arabaya fırladım. Zaten uyanmamla kendimi arabada bulmam bir oldu. "Anne her sabah bir sürahi suyu israf etmekten bıkmadın mı ya. İsraf israf günah el insaf be."  "E napalım kızım uyanmıyorsun. Ama söz daha yaratıcı fikirler geliştiricem senin için." deyip kahkahayı patlattı. Ay çok komiik.
Neyseki gideceğimiz yer çok uzak değildi hemencecik vardık. .
Çimenlerde ayı gibi yuvarlanmak da en sevdiğim aktivitelerden. Yarın okul var. Ve inşaAllah yakayı ele vermem. Pot falan kırarım diye öyle korkuyorumki. Bu arada insan bir günaydın falan der ya sen nasıl bir odunsun çocuk. Allahımm o neydi öyle. Yanıma baktığımda kafamdan sekip yere düşen o topu atan çocukları kesesim geldi. O hışımla kalkıp gölün oraya doğru yürümeye başladım. Yaa burada çok güzel instaya atılacak fotoğraf çekilir bee. Annemi kafaya koyup kameramanım yapmam gerek. Annemin yanına ışınlandım gibi bir şey  "Annee anne anne benim fotoğraflarımı çeksene şu gölün orda. "   "İyi tamam geldim."
Şimdi fotoğraflardan güzel olanları seçip instagrama atma zamanıı. Şunda gözüm kapalı çıkmış şunda başka yere bakmış derkeen zarla zorla iki fotoğraf seçip atabildim.
"Hadi çocuklar toparlanın. Eve dönüüşş." bunlar demek oluyorkiii Elif ve Emir bana yardım edin. Bir şeyi de kendiniz halletseniz nasıl olur? Bu arada Emir kim mi Emir benim yaramaz ve bir o kadar gıcık olan erkek kardeşim. Gidip anneme yardım edeyim de söylenmesinler :)

ANONİM AŞIKWhere stories live. Discover now