Cap 35

68 17 0
                                    

Kyra POV

Il privesc pe Clay in ochii de ceva timp pare enervat ,speriat si ingrijorat ,habar nu am cum poate sa simta atatea lucruri in acelasi timp.

Ce l-a facut sa reactioneze asa, eu nu am auzit nimic si dupa cum se vede nici Argon ,nici Rony .Sa derulez putin inapoi.........invitati...bla-bla..parinti...bla-bla ....iubito...bla-bla......copii..bla...-stai ,copiii asta e ,Clay a izbugnit atunci cand Rony a adus vorba de copii dar de ce tomai atunci......

Mi se formeaza mii de ideei in cap despre cauza ,poate a avut copii si i-a pierdut sau tatal lui il preseaza ca vrea nepoti dar asta nu are cum pentru ca ar fi trebuit sa vina cu acea fata la cununie .......daca Clay nu pote avea copii??,ma cutremura gandul asta ,e ingrozitor sa sti ca nu vei avea niciodata propii tai copii,nu ma mai gandesc la asta daca nu vreau sa incep sa plang mai ales ca nu am ce sa le spun daca ma intreba ,probabil nici nu e adevarat ,mai bine il intreb mai tarziu ce a fost cu iesirea aceea.

Acum trebuie sa il ajut cumva ,e clar ca buna ziua ca a mintit si acum nu stie ce sa mai spuna sau cel putin pentru mine e clar.

-Ai auzit si tu??intreb eu incercand sa-l acopar ,Clay aproba printr-o miscare a capului

-Ce sa auda? Ce ati auzit?? tipa Argon enervat ca nu stie ce se intampla

- S-a auzit ceva din curtea din spate !Pe bune ,voi chiar nu ati auzit ?? ii tintuesc eu cu mana pe Argon si pe Rony .

- Nu ! zic amandoi la unison ,Clay continua sa ma priveasca ,pare ca intelege ce vreau sa fac .

-Argon imi e frica! (ma intorc la Argon si ii zic incrcand sa par cat mai speriata )Poti sa te duci te rog sa vezi ce s-a auzit .

-Bine iubito! ma ia in brate sarutandu-ma pe frunte dupa care pleaca .

-Vin cu tine! In caz ca e cineva ! se ofera Rony

Clay e intradevar furios ,mai are putin si vena ce-i pulseaza in frunte ii explodeaza .Comportamentul lui imi e neexplicabil.

Dupa ce Rony cu Argon parasesc incaperea il intreb pe Clay

-Ce naiba sa intamplat? De ce ai mintit?Clay nu spune nimic , din doi pasi e in fata mea zdrobindu-mi buzele cu ale lui invitandu-le la un dans ce imi face inima sa sara in sus de bucurie ,mi-a fost dor de buzele lui ,mi-a fost dor sa vorbesc cu el ,mi-a fost dor de Clay.

Nu imi vine sa cred cat de repede m-am atasat de el .Ma sint atat de bine cand sunt langa el ,ma simt acasa .Rupe sarutul inca pastrand mainile pe fata mea iar eu bratele infasurate dupa gatul sau .Clay rupe tacerea neintrerupand contactul vizual

-Kyra?

-Da!

-Kyra?

-Da!

-Te iubesc!

-Clay...........incerc sa ii raspund dar lacrimile ce imi strabat fata ma incomodeaza ,Clay nu asteata sa ii mai spun ceva si ma saruta din nou si pentru asta ii multumesc pentru ca nu as fi stiut ce sa ii spun.

Clay ce mi-a marturisit ca ma iubeste iar eu nu am stiut ce sa spun ,nu ntiu pentru ca sentimentele mele pentru el nu imi sunt inca clare ,stiu ca tin enorm la el si ca ma duce in al noualea cer de fiecare data cand e in preajma mea ,ne retragem din sarut doar pentru a inhala aer.

-Sti ca nu e bine ,nu? intreb eu

-Stiu! raspunde dupa care ma saruta lung pana usa care da din curtea din din spate se deschide ,ne retragem imediat cum auzim scartaitul usii ,Clay sta la distanta de un brat cand Argon ne intreaba .

-Ce faceti? dupa voce imi dau seama ca il cam irita situatia

-Nimic special!Doar vorbeam. spun eu cu rasuflarea intretaiata

-Atunci de ce sunteti asa aproape unul de altul ,puteti vorbi si de la o distanta mai mare de un brat!

-Argon sper ca nu faci o scena de gelozie pentru nimic ,pe bune !Doar vorveam pe fratele tau,atat !

-Bine ,daca zici tu ,te cred!

-Ati gasit pe cinevsa?? Unde e tata? intreaba Clay increcand sa schimbe subiectul

-Nu,cred ca vi sa parut .Tata e in fata ,vorbeste cu paznicul de la intrare.

-Probabil ni-sa parut ! spun eu

-Iubito nu te duci sa dormi?E cam tarziu !

-Bine ! dau sa plec dar ma prinde de mana

-Nu cumva ai uitat ceva?

-A.....da!Scuze! zic si il sarut pe obraz ,imi sopteste la urechie

-Abia astept sa fi a mea,m-am plictisit de sarutari pe obraz ,vrau mai mult! incerc sa trec de nodul din gat ce nu-mi da voie sa scot vreun sunet si ii spun

-Sigur,dupa nunta ! dupa care urc scarile catre camera mea ,il aud pe Argon intrebandu-l pe Clay

-De ce esti incordat frate?

-Nu sunt !

-Ba esti! Hai sa bem ceva pentru noii membri ai familiei !

-Noii membrii?

-Da !Dupa cununie vor fi mai multi! dupa care nu mai aud nimic ,intru in camera mea si ma razm de usa prelingandu-ma pe ea in jos plandandu-mi zilele.

Renașterea -Eterna ură -Where stories live. Discover now