Telefon Pe Neașteptate (Cap 4)

116 19 0
                                    

E trei dimineața și eu sunt trezită de o melodie pe care încep s-o urăsc de asemenea și pe persoana care îmi deranjează somnul și îmi distruge visul în care îl avea ca protagonist pe nimeni altul decât ... Tobele vă rooog.... Adam.... Care mai avea puțin și își arunca tricoul ăla nenorocit jos. Dacă și apucam să îl vad fără... . Îmi va plăti scump cel care ma scos din rai și m-a adus în camera mea singura fără Adam. Iau telefonul și nu recunosc numărul, răspund și rămân șocată .
-Ce faci iubito? Te-am trezit din somn? Sper că pe mine mă visai.
-Argon? Tu ești? Ce ai omule de suni la ora asta !?E trei dimineața, tu nu ai somn? Și de unde ai numărul meu?
-Cam multe întrebări nu ți se pare iubito? Pai, să încep cu începutul. Da eu sunt, ma bucur că ai intuit că sunt eu, iubito înseamnă că te-am marcat cu faza de ieri. Îmi e dor de tine. Cum să am somn dacă tu îmi bântui visele.
-Nu îmi mai spune așa, nu sunt iubita ta! Și ai uitat o întrebare. De unde ai numărul meu?
-Iubito, nu am uitat nici-o întrebare doar că nu are importanță de unde îl am.
-Idiotule! Nu sunt iubita ta! Și are importanță, zi de unde îl ai!
-Bine iubito hai că te las să dormi. Te sărut pa. Să mă visezi în continuare!
-Cretinule să nu îndrăznești să-mi........ Și a închis . Offffff ce tâmpit . Cum își permite?! Mai întâi spune că sunt iubita lui în fața întregi clase apoi dispare fără să dea nici-o explicație după mă sună la trei dimineața să își bată joc de mine!? Ce dement !
Cum mai pot dormi eu acum? Stau în pat holbându-mă la cel mai interesant lucru din cameră , tavanul pe care a-și lipi un afiș cu Adam la bustu gol. Mi se derulează toată ziua de ieri în cap pâna  în momentul în care mi-a închis telefonul în nas tampitu' de Argon. Ce vor să însemne toate astea? Simt cum mi-se închid ochii și mă las dusă de dulcele somn care știu că nu va dura mult întrucât trebuie să îmi sune alarma la şapte. Între timp trebuie să găsesc o modalitate prin care să-l omor pe Argon fără să las urme.

Renașterea -Eterna ură -Kde žijí příběhy. Začni objevovat