παρτ-420

237 5 2
                                    

Πρώτη μέρα σχολείο, πρώτη μέρα σχολείο!!! Όπως έλεγε και ο Μαρλιν στην ταινία "Ψάχνοντας τη Ντορι"...παρατηρήσαμε όλοι ότι κάτι πάει στραβά με αυτή την πρόταση??


Στην περίπτωση που δεν καταλάβατε, είναι η πρώτη μέρα σχολείου... δευτέρα Λυκείου, φτου σου κοπελιά μην σε ματιασω (ναι μιλάω με την τάξη μου, το κάνω συχνά μην ανησυχείτε ή μάλλον ανησυχειστε, εχω προβληματα).


Τώρα που λέω για προβλήματα, ο Νίκος βγήκε από το δωμάτιο του! Επιτέλους! Μετά από τόσες μέρες, είδαμε το... χλωμό...Και...κουρασμένο... προσωπακι του!


Όπως είπα και στον εαυτό μου προηγουμένως, κλειδωμένη στο μπάνιο του κάνοντας meditation οπως και κάποιοι πιθανοί μου πρόγονοι στην Ινδια (έι, όλοι προερχόμαστε από τον πίθηκο ετσι κι αλλιώς, μην ακούω βλακείες, αυτά είναι επιστημη)...τι έλεγα??


Α ναι...Όπως είπα και πριν στον εαυτό μου, θα έπρεπε να βλέπω την θετική πλευρά σε όλο αυτό...Για παράδειγμα, Νικολακη μου, πόσο ταιριάζουν αυτοί οι μαύροι κύκλοι Με τα καταγάλανα ματάκια σου, φτου σου κι εσενα, κουκλάκι μου!


Ξέρω οτι το κάνω να ακούγεται σαν μονοκερους και ουράνια τόξα, όμως δεν ήταν καθόλου εύκολο Να τον βγάλουμε από την ποντικοτρυπα που αποκαλεί δωμάτιο (συγγνώμη μαμά και μπαμπά του Νίκου , δεν ήθελα να προσβάλω το σπιτακι που φτιάξατε με τα λεφτακια σας όταν τα είχατε πριν μας τα πρήξει ο Τσίπρας και ο Παπανδρέου με την φακινγκ κρίση, δεν ξέρω πολιτικά, προσπαθησα).


Μόλις μου έστειλε μήνυμα ο Ιωάννης οτι άκουσε το Νίκο να βγαίνει από το δωμάτιό του στις 6:30 το πρωί (6:29 για την ακρίβεια αλλα ποιος μετράει) ανακάλυψα ότι το χρυσό στους ολυμπιακούς 400 μετρα έπρεπε να το πάρω εγώ, όχι ο Μπολτ(αυτός δεν βγηκε στη σύνταξη ρε παιδιά??).


Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι σαν τον ληστή (όμως ο ληστής δεν έχει κλειδιά οπότε σκαστε), είδα το πιο τραγελαφικό θέμα. Δηλαδή τον Ιωάννη να έχει ξαπλώσει πάνω στο Νίκο με ένα...ντονατ στο χέρι??


"ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΔΏ ΠΕΡΑ;;;" ουρλιαξα (μπάτσοι μη με πιάσετε για φασαρία εν ώρα κοινής ησυχίας δεν θα το ξανακάνω)


"Τον κρατάω, Στεφ, τον κραταωωωω!!" γκαριξε ο Ιωάννης.

Too Hot To Be ThreesomeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz