𝓐𝓹𝓻𝓸́𝓼𝓪́𝓰𝓸𝓴

137 9 0
                                    

Szintén hajnali órákban szerkesztem, szóval ugyanaz vonatkozik ide is, mint az előző részre: ha valami értelmetlenül van megfogalmazva nyugodtan szóljatok :D


-A Szanatóriumban található eseménytanulmányi dokumentációban olvasható az, hogy mennyi ideig tart az átalakulás illetve, hogy milyen jelek fedezhetőek fel az emberen. Az átalakulás 4 vagy annál több napos lappangási idővel kezdődik, de ezután az átalakulás nagyon gyorsan halad és minél több idő telik el annál jobban elvesztik emberségüket (külsejüket, józan eszüket, stb.)

-Mikor a Wendigo táplálkozik erősebbé válik (ezt talán már említettem korábban, de nem biztos-szerk.)

-Már utaltam rá, hogy a bőrük miatt nem lehet őket fegyverrel megsebezni, de most részletesebben is leírom ez mit is jelent. A Stranger naplójába azt írta, hogy bőrük kemény, mint a páncél, ezért nem lehet meglőni, vagy szúrni őket, esetleg ezek lelassítják őket, de megölni nem fogja. Azt is írja, hogy az egyetlen biztos mód a megölésükre a tűz, de nem biztos, hogy a legokosabb ötlet, hiszen azzal kiszabadítjuk a testből a Wendigo szellemét.

-Bár a Wendigok élőhalottaknak néznek ki, nem hasonlítanak a zombikra; harapásuk/karmolásuk nem fertőz, és nem változik át senki tőle csak is akkor, ha kannibalizmusra adja az ember a fejét és megszállja egy szellem, de ezt már említettem egy párszor.

-A Wendigok megőrzik emberiségük egy részét, erre többször is utal a játék, mint pl.: Hannah szándékosan nem okoz halálos sérülést Mikenak, hiszen valószínűleg érzelmei ugyanúgy fennmaradtak iránta, illetve látványosan megmenti Samet a játék végén. 







Until Dawn: Wendigo történet /BefejezettWhere stories live. Discover now