2/2. 𝓐 𝓦𝓮𝓷𝓭𝓲𝓰𝓸𝓴

255 16 0
                                    

Őszintén nem tudom miért csináltam ennek az egy dolognak külön fejezetet, de mindegy XD

Jellemzőik

Jó ragadozói készségekkel rendelkeznek, akár több órán keresztül is hajlandóak követni kiszemelt zsákmányát, illetve inkább egyedül szokták ezt tenni, mint falkában. A Wendigok nem vesztették el teljesen az elméjüket, erre pedig vannak utalások is, mint például, hogy vetnek be emberszerű trükköket is, vagy, hogy Mike nem hal meg Hannah által, ez pedig annak ""köszönhető"", hogy Hannah egy része még mindig szereti/szerette  Mikeot. Egy Wendigo képes megölni egy másik Wendigot, hogy több élelem jusson neki.

 Visítanak, azzal a céllal, hogy megijesszék a zsákmányukat, az pedig mozogni kezdjen így tisztán láthatják helyzetét. Ezenkívül tudják annak az embernek a hangját utánozni, akinek egyszer már hallották, ezzel is csapdába csalva az áldozatot.

 Erre már utaltam az előző fejezetben/részben, hogy a Wendigok kinézetük ellenére erősek. Annyira, hogy pusztakézzel szilánkokra tudják roppantani az emberi koponyát. Ha pedig már itt tartunk: A Wendigo jobban preferálja ha áldozatainak szemeit kiszúrhatja, vagy horogra akaszthatja őket. (A Bad endingnél a játékban láthatunk rá példákat.) Ezzel is arra utalnak, hogy a Wendigok szadista gyilkosok.


Until Dawn: Wendigo történet /BefejezettWhere stories live. Discover now