deel 10

1.5K 86 21
                                    

❌voor ik.begin deze deel is heftig Aan jou de keus om het te leze. ...❌

Nog iets bedankt voor jullie motivatie enz ik zat in 11 romantiek 😍

Pp chaimae.

Ik zat daar op het karton die op het grond lag.ik zat strak voor me  te kijken en denken hoe het verder gaat lopen .
Ik bn eerlijk wel bang maar ik spreek de moed in me , chaimae niks kan verkeerd lopen Allah is met jou .
Ik zuchte voor ik het weet vloog de deur open . Ik schrok en uit schrik sprong ik naar achter . Ik zag 6 mannen met een bivakmuts en 1 had alles bedekt alles zelfs zijn ogen .
Ik storttde w...i..e b...en j..i..j zei ik storend.
Hij begon te lachen maar zijn lach gaf me kippenvel ik bibberde helemaal ,nog nooit was ik zo bang .
Hij kwam rustig naar me toe uit reflex stap te ik rustig naar achter . Blijf daar zet geen stap meer zei ik hem ..
HAHAAHAHAAAHAHHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHH.. begon hij boys luister wat deze arme meid zegt de jongens lachte met hem mee. Hij kwam naar me toe hij houdde mijn armen beed vast .
Ik begon bang te worden zeg
Wie bn je ? Dat lieve schat moet je je oh zo mooie charmante leuk rijk harteloze haatelijk man vragen .
Ik keek hem met een opgetrokken. Wenkbrauw aan wtff . Wat heeft mijn man er mee te maken ?
Hij kneep nog meer in me armen waar ik een auw zachtjes uit me mond liet gaan .
Plss laat me gaan ik smeek je ik heb je niks gedaan ik smeek je laat me gaan . Ik heb niks wat ik jullie kan geven .
Hij lachte en kwam dichter bij dacht je echt dat ik je ga laten gaan .
Wrm doe je dit ? Hij kwam meer naar voren er zat maar 5 minimeter afstand van ons . Hij blaas de zijn adem op me zijn vieze geur drong me neus binen dat gaf me rillingen over. Heel mijn lichaam  het rook naar drugs en alcohol .  Ik begon te kokelhalzen ieuww kwam er zacht uit mijn mond .
Hij kwam nog dichter dat zijn lippen.
Bijna mijn lippen raakte ik duwde hem weg . Hij keek verbaasd wil je zo spelen . Hij begon me te kussen . Ik duwde hem met al mijn kracht en schreewde,RAAK ME NIET AAN AH KANKER HOMO . Hij kwam naar me toe lopen en Trok aan mijn  haar  .AUWW AUWW PLSS LAAT ME LOS IK SMEEK JE hij gooide me ruw op de grond ik belande voor de voet en van de 6 jongens . Misshandel haar KAPOT riep hij en jij maffia film haar en en kom dan naar me toe ..
Ik begon bang te worde. Plss doe me niks aan ik doe letterlijk alles voor jullie plss doe het niet ik smeek je zei ik met tranen maar ze keken me harteloos aan zonder genade begonen ze ..

ZE GAVEN ME RAAKE KLAPPEN BOKSEN OP ME BORSTKAS BUIK BIJ MIJN  RIBE EETJE STAPTE HARD OP ME VOET IK BEGON TE SCHREEUWE
PLSS KLAAR PLSS JULLIE DOEN MIJ PIJN. GENOEG IK HUILDE HARD IK SMEEK JULLIE KLAAR IK KAN NIET MEER .PLSS KLAAR EENTJE RIEP GRAPPIG DIT IS NOG MAAR DE BEGIN , HIJ RIEP IEMAND MET DE NAAM MO PATRON KOM .DE JONGEN KWAM.NAAR HEM TOE BRENG IJZER STOKKEN VUUR ZWEPEN ...  omgg wat gaan ze doen ik begon te schreeuwen plss ik smeek jullie stop ermee het is genoeg ik smeek je , hebben jullie dan geen hart .wat zal Allah wel niet zeggen als jullie voor hem staan ah praat zeg wat wat gaan jullie dan zeggen ????.
Een jong die een zweep vast had dat boeit jou niet en. Begon met te slaan met de zweep . Ik schreeuwde het uit GENOEG PLSS IK KAN NIET MEER.
KLAAR . IK ZAG EEN ANDERE JONGEN VAN HUN DE IJZER STOKKE.
OP HET VUUR ZETTEN IK SCHROK HIJ KWAM MET 100 STOKKEN . WAT GA JE DOEN ZEG IK HEM? DAT GA JE NU ZIEN . MO PATRON DOE HAAR KLEREN UIT .. UIT REFLEX SPRONG IK MET ALLE KRACHT DIE IK HEB NAAR ACHTER . NEE NIET DOEN PLSS NIET DOEN SMEEK IK HEM .
DE TRANENN VLOGEN OVER. MIJN WANGEN  IK BEGON HARD TE HUILEN . IK SCHREEUWDE YA ALLAH WAAR BENT U ALLAH PLSS. HELP ME .
ER KWAMEN 3 JONGENS NAAR ME TOE EN ZE BEGONE ME UIT TE KLEDEN . IK STRIBBELDE TEGEN MAAR HET LUKT NIET NET WNR IK WILDE SCHREEWEN VOELDE IK DE HEETE IJZERSTOKKEN OP ME RUG ,
AAAAAAAAAAAAUUUUWWWWWWWWWWW . AAAAAAAAAAAAUUUUWWWWWWWWWWW AAAAAAAAAAAAUUUUWWWWWWWWWWW AAAAAAAAAAAAUUUUWWWWWWWWWWW . YA ALLAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH
SCHREEWDE IK ZO HARD MOGELIJK.

PLSSSSS STOP EN DAAR ZET HIJ DE IJZERSTOKKEN OM ME BILLEN IK BEGON NOG MEER  SCHREEUWEN ..

PLSS HIJ DEED OVER AL DE. IJZERSTOKKEN OP ME LICHAAM .
ZE WAREN GLOEIEND HEETTT IK KON NIET MEER IK KREEG GEEN ADEM ZE BLEVEN MAAR DOOR GAAN. IK SMEEK JULLIE ZEI IK VERMOEIEND GEEN PAAR SECONDEN ZAG IK ZWART VOOR ME OGEN EN VIEL WEG ..

Een tijdje later ..

Ik deed zo rustig mogelijk mijn ogen open . Ik keek naar het licht.
Ik voelde mijn lichaam.niet meer ik kon zelfs niet eens bewegen auuwwww zei ik . Ya Allah wrm.ik huilde ik hard ..
Ik probeerde op te staan wat niet zo goed lukte en na  zo veel keer te proberen lukt het me wel . Ik stond in mijn bh en mijn slipje . Ik keek naar me lichaam die helemaal zwart uit zag en overal water bubeltjes   zat rood bloed op de grond op me lichaam heel mijn lichaam was verbrand ik rolde op de grond zodat  ik ik me een beetje kon optrekken met de behulp van de muur . Maar ik had al snel spijt ervan .ik rolde en toen plofte een paar van die water bubeltjes door de grond ik schreewde het uit van de pijn .
Heel mijn lichaam is verbrand bubbeltjes bebloed zwart wjjw ik moet snell naar het zieken huis of anders gaat het littekens blijven .
Na een.tijdje naar mezelf te kijken liep ik naar mij jurk die op de grond
Ik voelde me vies 7 manen hebben me naakt gezien omgg Allah vergeef mij ya allah ik smeek je om mij te vergeven . Ik laat het aan jou over ya allah u weet het beter dan ik u plannen zijn beter dan die van ons

Ik deed voorzichtig mijn jurk aan wat moeilijk lukt die bubbeltjes waren bijna allemaal ontploft ik voelde de water van de bubeltjes mijn lichaam nat make

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik deed voorzichtig mijn jurk aan wat moeilijk lukt die bubbeltjes waren bijna allemaal ontploft ik voelde de water van de bubeltjes mijn lichaam nat make. auww auww zei ik . Na een tijdje te staan voelde ik me duizelig worde. Ik keek rond en.zag alles zwart en voor ik viel sprak ik de shadda en viel.dan hart op de grond .....

Pp issam

Ik keek gebolkeeerd naar mijn gsm .
De boys kwame. Naar me toe en zijde wat is er ik gaf geen enkele kik. Tot ik een hard lap voelde op me wang en Zag hicham . Wat is er wrm kijk je zo naar je gsm ?? Ik liet hun die gsm zien ze keken me geschrokken aan .
Na een tijdje kwam ik tot mijn trans ik schreeuwde WLLH ALS IK HUN HEB WLLH IK VERMOOR HUN MET EIGEN HANDEN ALS IK DAT NIET DOE DAN HEET IK NIET ISSAM EL YOUSSRI .
IK ZAG ALLEEN MAAR ZWART VOOR ME OGEN  .DE VIDEO WAAR ZE CHAIMAE INELKAAR HEBBEN MISHANDELDE FLITSTE HEEL DE TIJD VOOR MIJN .

HET IS MIJN SCHULD , MIJN SCHULD , MIJN SCHULD ....
IK BEGON TE SCHREEUWEN AL MIJN KRACHT ALL MIJN WOEDE BOOS HEID SLOEG IK INEEN KEER DE TAFEL VOOR MIJ IN TWEE.

Ik begon alles kapot te maken alles wat ik voor me zie tot ik werd tegen gehouden door hicham en anas .
Issam broer doe rustig ik beloof je dat ik hun meer ga laten lijden dan pas dood gaan Wllh ik zweer het ik breek hun in miljoene stukke Wllh hoorde ik anas en hicham zeggen .
Ik knikte en zei ik  hicham wat al gevonden. Hij zei geef me half uur dan heb ik het adres . Ik knikte en riep mounir ja bro , kom mee en roep  sofyan Amir en ilyas we gaan wapens klaar maken. hij riep de boys en ik ging alle wapens klaar maken zie omslag . En ik commandeerde iedereen dat ze in moeten stappen . Ze knikte . En toen kwam.hicham aanlopen. Heb het adres gevonden . Hij zit in Spanje in salmanka daar in zijn pand het is anouar die het heeft gedaan .mijn bloed stond op koken
Kom we gaan nu ze knikte allemaal en.ze liepen achter me aan ik moet snel daar aankomen .we stapte allemaal de auto in en racde naar Spanje .....

Wat gaat er gebeuren , wat is er met chaimae hoe komt dat ze is flauwgevallen.wrm  heeft die ene anouar chaimae meegenomen
Er zit nog veel achter dit verhaal en dat komen jullie pas weten als jullie verder willen lezen ..

Ik bedank de 2 meisjes die me  hebben gestuurd om.verder te gaan love naar jullie , en naar jullie allemaal .

Stemmen plss reactie achterlatend

Ik ga verder bij 10 stemmen

Love naar jullie 😍😍💞💞💞💓💓💔💗💗
Sorry voor de scheld woorden💞

Besos nassira 💓💞

Mishandeling en uitgehuwelijkt!!On viuen les histories. Descobreix ara