0.1 +18

10K 156 4
                                    

Bu bölüm düzenlenmiştir!!! Çok tatlı bir sevişme sahnesi eklenmiştir. :) Sizin için çok özenle yazdım daha önce bu hikayede okumadığınız bir tatta. Eğer mübarek ramazan ayında okumak istemezseniz en yakın zamanda okumanızı tavsiye ederim.

Bence şarkıyla okuyun :D Daha çok hissedeceksiniz! Bir de yorumlarınızı bekliyorum merak ve istekle okumak istiyorum.

Zeynep

Gün doğuyordu ve ben hala uyumamıştım. Gerçi bu saatten sonra da uyuyacak değilim. Sadece düşünüyorum. Bunu neden yaptım ki ben? Bu kadar büyük bir aptallığı kim neden yapardı? Ama ben yapmıştım. En büyük zararı kendime vererek hem de!


Geçmiş

''Koray! Neredesin sevgilim?'' Koray'dan ses gelmiyordu. Odasında olmalıydı. Ben de yukarı odasına çıktım. Yakında bu evde birlikte yaşayacaktık. Bizim evimizdi. Bilirsiniz bazı şeyler evlenmeden olmazdı. Biz de yapmadık. Koray da bana anlayış gösterdi. Odasının önüne geldiğimde bazı sesler duydum. Önce anlam veremedim ama salak değildim ya! Kapıyı açıp içeri girdim. Bu benim idam günümdü sanki. Etlerim lime lime ediliyordu. Sevdiğim adam beni bizim evimizde birlikte uyuduğumuz yatakta başka bir kadınla aldatmıştı. Niçin? Babama verdiğim söz için. Onunla yatmadığım için. Beni becermesine izin vermediğim için. Babama bir söz vermiştim. ''Evlenmeden kimseyle birlikte olmayacaktım.''

Koray'a göre o kimse değil benim müstakbel kocammış. Ama her şey bitti. Gözyaşlarımı silip evden çıktım . kafam o kadar bozuktu ki kendimi bir kafeye attığımı sanırken bir bara girmişim. Orospu çocuğu Sayer'in mekanı gibi de değildi burası. Her taraf sigara dumanıyla doluydu. İçki ve ter kokusu her santimetre kareye sinmişti. Umursamadım. Kafam o kadar bozuktu ki. Koray'ı çok sevmiyordum, evet ama ona sadıktım. Güvenmiştim beni mutlu ediyordu. Yalanmış! Piç kurusu! içmeye başladım. Önce ağır ağır ama tadına alıştıkça... Ne koyarsa barmen tek yudumda bitiyordum. Biri beni fark etmiş olacak ki yanıma yaklaştı.

''Fazla efkarlısın galiba.'' dedi adaleleri tişörtünden fırlamak için yalvarır gibiydi. Baklavalarının toplamı yaşımı geçerdi emin olmuştum. Yüzü de tanıdık geliyordu ama ışıktan ve bol miktar alkolden seçemiyordum haliyle.

''Allah onun belasını versin. Tüm erkeklerin belasını versin!'' Sarhoş olmuştum çoktan. Aferin bana. En azından kendimi mutlu hissediyordum. Onursuz gurursuz ve aptal değildim. Alkol sen nelere kadirsin be!

''Aldatıldın mı sen?'' Bunu nasıl bildiğine anlam verememiştim. Zaten anlam verecek kadar zeki olduğumu düşünmüyordum. Anlamayan gözlerle baktım ona.

''Her aldatılan kadın gibi erkek ırkına lanet okuyorsun da.Senin gibi güzelin aldatıldığı bir dünya da yaşıyoruz be!''  dedi. Övülmek, güzel bulunmak hele ki az önce gördüklerimden sonra hoşuma gitmişti. Hele bu kadar seksi bir erkek tarafından olunca da tadından yenmezdi artık. Sarhoştum ama yerimden kalkacak kadar da iyiydim. Kucağına oturdum hiç tanımadığım bu adamın. Ben oturdum. Koray bile elimi üç ay tutarken bu adam isterse şurada onunla sevişebilirdim. Yanlış anlamayın tek gecede tescilli sürtük olmamıştım. Sadece aldatılmıştım ve düşünemeyecek kadar sarhoştum. Az önce nişanlım benim evimde sevgilini düzüyordu. Yani canlı porno izlemiş gibiydim.Aslında... İstediğim belliydi. İntikam! Koray'ın bana yaptığını ben de ona yapacaktım. Aldatacaktım onu.

''Çok güzelsin.'' dedi elini yanağımda gezdirip saçımı kulağımın arkasına sıkıştırdı. Öyle yavaşça yaptı ki bunu bebeğe dokunur gibiydi. Dudağıma öpücük kondurarak boynumu öpünce nefesim kesildi.

İntikamın BedeliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin