2.9 (+18)

3K 52 36
                                    




Seks Kölesi +18 (Yüksek küfür ve cinsellik içerir!)

Hadi hoşunuza giden cümlelere yorum bırakın bakalım neler olacak :D


Zeynep


Günlerdir bunu düşünüyorum, ilaçlarım ile kim neden oynasın? Bu o kadar kolay mı ki? Etrafımda sadece annem ve Kerem varken bu o kadar basit mi? Bilemiyorum, ne düşüneceğimi gerçekten bilemiyorum.

''Güzelim, uyandın mı?'' diyerek yanıma geldi Kerem. O da günlerdir kimin yaptığını bulmak, neler döndüğünü çözmek için uğraşıyor. Ancak ne bana bir şey söylüyor ne de belli ediyordu. Ama emindim, bir şeyler dönüyor, Kerem biliyor ve bana söylemiyor. Bu iş gerçekten canımı sıkmaya başladı.

''Evet, gelsene.'' dedim saçlarımı düzeltip aynanın karşısından kalkıp.

''Bugün nasılsın? Krizlerin daha da azaldı sanki.'' dedi Kerem beni kolları arasına alıp öperek. Bu son olanlardan sonra onun kollarında olmak bana garip bir huzur veriyordu.

''Sanırım. Yani, öyle gibi. Kerem sence kim yaptı? İlaçlarımla kim oynadı?'' dedim kendimi kollarından kurtarıp yüzüne bakarak.

''Bilmiyorum Zeynep ama bunu yapanın fişini kendi ellerimle keseceğimden emin olabilirsin.'' dedi bana sertçe bakarak. Bana değil olanlara sinirlendiği biliyordum. Benim için endişeleniyor olması, korkması... Hoşuma gidiyordu işte. Yüzümdeki aptal sırıtışa mani olamadım.

''Hadi çıkalım. O sikimsonik doktoru görmeyi hiç istemiyorum ama... Neyse.'' dedi beni kolları arasına alıp odadan çıktık.

''Kerem! Doktorun ne suçu var ki? Zaten adama en son neler söyledin? Umarım bunun üzerinde fazla durmamıştır. Gerçi durulmayacak gibi değildi. O söylediğin şeyler yenilir yutulur gibi mi?" dedim.

''Hak etti puşt. İt it konuşmayacaktı. O bilmeyecek de ben mi bileceğim! İzin verecektin ben onu sikecektim işte.''


Geçmiş

''Ne demek bu ilaç onun değil? Neler saçmalıyorsunuz? Ne verdiyseniz o!'' diyor Kerem. Anlamıyorum neler döndüğünü.

''Ne oluyor Kerem?'' diyorum yavaşça ona yaklaşıp.

''Bu adam diplomasını sikiyle almış. Götünden uyduruyor.'' diyor öfkeyle.

''Kerem bağırma. Kusura bakmayın. Neler oluyor?"

''Zeynep Hanım, kanınızdaki toksin değerleri bizim verdiğimiz ilacın yapacağı bir şey değil.'' diyor adamı nasıl korkuttuysa sesi çıkmıyor.

''Emin misiniz?'' diyorum kafasını sallayarak cevap veriyor.

''Ama ben sadece bu ilacı kullandım.'' diye devam ediyorum.

''O zaman birileri ilacınız ile oynuyor olabilir.'' diyor, afallıyorum.


''Kerem yeter! Hadi çıkalım.'' Anneme çıktığımızı haber verip evden ayrıldık. Sokağa çıktığımızda arabasını göremedim. Ama o beni çekiştirip simsiyah jaguar arabaya bindirince fark ettim. Arabasını değiştirmişti. Yine ve yine! Neden değiştirmişti acaba? Ona bunu soracağım sırada bana dönüp konuşmaya başladı.

 Yine ve yine! Neden değiştirmişti acaba? Ona bunu soracağım sırada bana dönüp konuşmaya başladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
İntikamın BedeliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin