あlち

734 51 22
                                    


    Taehyung

    Jungkook Elimden tuttu ve yatağa doğru yürüdü. Kesin beni yatağa atacak diye düşündüm ve gözlerimi kapattım. Ama elimi bıraktığı gibi yatağa oturdu.

   O bana tavşan gibi bakarken ben ona mal mal bakmaya devam ettim.

  "Eee beni yatağa atmayacak mısın?"

   "Ben geçmişini anlatmaya devam etmeni istedim. Ama çok istiyorsan hem..."

   "H-hayır! Ben sadece yanlış anladım. Tamam devam ediyorum fakat bir şartım var, bana yardıma muhtaç birisi gibi bakma"

   Kafasını evet anlamında salladığı an tekrar anlatmaya başladım. Yüzümde anlamsızca bir sırıtma vardı. Sanırım ilk defa anlattığım  içindi bu gülücük.

   "Babam annem ile ayrıldıktan sonra herşeyini benim üstümde denedi. Büyük bir mafya çetesinin başı olduğu için kalpsiz biri. Beni her gece odasına çağırır biraz işkence ettikten sonra alevler içinde ısısttığı KKW yazılı demiri rastgele bastırır ve işine başlardı. Bu kabus 10 seneden beri devam ediyor ve bundan kaçış yok. "

  " Ne demek kaçış yok. Bir yolu olma.. "

  " Çok yol denedim. Polise haber verdim beni dinlemediler, dinleseler de deli raporu çıkartmış benim için onu gösterdi polislere. Videoya çektim tehdit amaçlı ama beni bir hafta aç ve susuz bıraktığı için videoyu silmek zorunda kaldım. En son çare ölümdü. Anlarsın ya direk kurtulmak. Beyne bir mermi yeterdi ya da uzunca bir kule. "

  " Eee o zaman intihar etseydin. "

  " Denedim. Hemde sıkılmadan denedim. Her denemede yolladığı adamları beni kurtardı ve buraya geri yolladı. Onun gücü çok büyük. Yurt dışına kaçmayı bile denedim. Lanet hava limanının güvenlik görevlisi adamlarından biri çıktı. "

   " Buradan ne zaman çıkacaksın?"

  " Bir hafta sonra işkence yerden başlayacak. "

   İşkence dediğim an gözleri neden parlamaya başladı anlam veremedim. Az önce de aynısı olmuştu. Dudaklarını yalamaya başlayınca dayanamadım ve konuşmaya başladım.

   "Neden her işkence dediğim an gözlerin parlıyor. Sanki duymak sana  zevk ve.."

  "Evet!"

   Gözlerim kocaman büyüdü. Şaka olmalıydı değil mi. Psikopat dan kaçıp başka bir psikopata derdimi mi anlatmıştım az önce.

    "Seni babandan kurtarabilirim ama artık benim oyuncağım olursun."

   Hızla ayağa kalktım, gidip aptal doktordan başka bir oda isteyeceğim.
  
   "Teklifimi duymadan karar verme. Hayatını değiştirebilirim."

   "Nasıl olacak o çok merak ediyorum."

   "Ben babam kadar acımasız değilim. Yaşadıkların zor biliyorum ama beni seçersen biraz olsun rahatlarsın. Çünkü benim oyuncaklarım oyunu kendi belirler."

    "Ya oyunu oynamak istemezsem."

   "Bunu hiç tavsiye etmem güzelim. Seni o halde görmek inan beni çok üzer."

Hediyeeeeeeeeeeee♥️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hediyeeeeeeeeeeee♥️






















































  Tam yerinde mi kestim ne...
Evet biraz öyle oldu o yüzden üzgünüm jxkxhxk
Her neyse canlarım yıldızları boş bırakmayın lütfen. Çünkü ne kadar çok yıldız o kadar çok bölüm demek ♥️♥️

       Şey bu arada eğer dikkatli bir okuyucu iseniz fark etmişsinizdir ama dikkat etmeyenler için belirtiyorum. Hikayeye başlamadan önce hep bir fotoğraf koydum. Ve baştan itibaren Jungkook Taehyung a bir adım daha yaklaştı. Bu bölümde ise ona minik bir öpücük verdi.

    Her bölüm böyle olacak yani dikkat edin mochilerim, resimlerin tam halini @betulkaraotcu instagram hesabımdan verebilirim. İstemeniz yeterrrr♥️

あksぇぴおs 『the fırst to lie』【TAEKOOK】Where stories live. Discover now