Πως ξεκίνησαν όλα

0 0 0
                                    

Ειναι Ιουλιος γυρω στα μεσα, μην ρωτατε ακριβως δεν ξερω. Ειναι απόγευμα τωρα γυρω στις 5.30 και εχει πολυ ζεστη, ξαπλωνω στο κρεβατι μου και σε λιγο θα σηκωθω να ετοιμαστω γιατι εχω προπονηση. Ναι ναι ξέρω τωρα τι σκέφτεστε καλα καλοκαιριάτικα τι προπόνηση, τρελη εισαι; Την απαντηση δεν την γνωρίζω στην ερωτηση σας αλλα κανω στιβο εδω και μερικα χρονια και θελω πολυ να πετυχω κατι σημαντικο οποτε εμείς οι αθλητες δεν εχουμε εποχες. Ας μην ξεφευγουμε ομως απο το θεμα μας. Σηκονομαι απο το κρεβατι μου και ανοιγω την ντουλαπα για να παρω καθαρες καλτσες. Ανοιγω το συρτάρι που βαζω τις καλτσες μου και βλεπω μονο κατι παλιες ψιλές, παλι τα ιδια.

-ΜΑΜΑΑΑΑΑ, δεν σου ειπα χθες οτι μου τελειωσαν οι καλτσες;
Καμία απαντηση. Αρχιζω να εκνευρίζομαι, βρονταω την βρονταω την πορτα, πεφτω με τα μουτρα στο κρεβατι μου και βαζω τα κλαματα. Ναι, σωστα καταλαβατε δεν εχω να φορεσω καλτσες και βαζω τα κλαματα, τι δηλαδη το να τις πλυνω ηταν πιο ευκολο; Τελοσπαντων το θεμα μου δεν ειναι οι καλτσες αυτο ηταν ενα απλο παραδειγμα της καθημερινής μου κλαψας ομως για να με καταλάβετε καλυτερα πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη.

2 χρονια πριν

Ενα συνηθισμένο βραδυ καθημερινής γυρω στις 12 ξαπλωνω στο κρεβατι μου με κλειστό το φως, δεν μπορω να κοιμηθώ ευκολα συνηθως παρολα αυτα αυτο το βράδυ ειναι διαφορετικό. Νιωθω το μαξιλαρι μου υγρο. Μα ειμαι σίγουρη πως στεγνωσα καλα τα μαλλια μου. Ακουμπαω τα χερια μου στο προσωπο μου και νιωθω τα μαγουλα μου υγρα. Δεν εχω ιδεα ποτε αρχισα να κλαιω και πόσο μαλλον το γιατί, μπορουσα μονο να μαντεψω.Ισως πονουσα, ισως ήθελα να νιωσω κάτι ή ισως ημουν τελειως κενη.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 20, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Is this reality?Where stories live. Discover now