10.Bölüm

26 6 0
                                    

Manzaranın karşısında far görmüş tavşan gibi kalmıştım ama bunca güzel şeyin keyfini çıkaracak değildik tabiki gezmeye gelmemiştik  sonuçta sorumluluklarımız  vardı bir amacımız hedefimiz .

Burası herkesin gelip gezmesi gereken bir yerdi her yer yemyeşil koca koca ağaçların olduğu kuş cıvıltıları ve akan suyun sesi insanı rahatlatıyordu.sanki burda bir saat dur bütün dertlerin geçecekmis gibiydi. Kimse birşey demeden bu anın tadını çıkarıyorduk evet doyulmazdı ama birazda olsa yeterdi gördüklerimi herkesin görmesi gerekti fakat insanlar burayı bulsalar görseler burası eski halinde kalmazdı zaman kaybetmeden burayı da alt üst ederlerdi ben böle birsey olsun istemezdim açıkcası .

Az ileride diğerlerinin kayalıklara oturduğunu oturduğunu görünce bende yanlarına gittim bakılacak olursa yine en son ben gelmiştim diğerleri konuşuyordu ama ben pek aralarına girmiyordum sadece etrafimi inceliyordum şelalenin ordaydık İlhan abi gitmişti geldikten sonra ormana doğru yürüyecektik.
Çok geçmeden yaklaşık 5-10 dakika sonra İlhan Abi gelmişti soluklandı biraz . Yavaş yavaş yürümeye başlamıştık. Hepimizde kocaman çantalar vardı bir hâyli ağırdı nerdeyse canım çıktı çıkacaktı.
İlah abi önde yanında Baran, Oğuz, Anıl aynı yerden gidiyor muhabbet ediyorlardı  arkalarında Gizemle İdil vardı ben yine yalnızları oynuyordum en arkada ben vardım şaşırdık mi hayır tabiki ama buranın tadını çıkara çıkara gitmek hoşuma gitmişti.
Ormanın içinde Koşu yapabileceğimiz yerler vardı biraz daha ilerledikten sonra üç tane kulübe vardı onların yanında da Eğitimde kullanabileceğimiz atış alanları vs. vardı bunları görünce işimizin kolay olmayacağını adım gibi biliyordum artık hatta hepimiz anlamıştık.
Ben kendi kendime artık şimdi bittik hapı yuttuk dedim ama şunu da biliyorum korkunun ecele faydası yoktu başa gelen çekilecekti fazla oyalanmadan İlhan Abinin vermiş olduğu kararla kulübelerin birinde kızlar bir diğerinde de erkeklerindi.
Odada uygun kıyafetler vardı onları giydikten sonra dışarı çıkıp  biraz temel eğitimle başlayacaktık.
  İlhan Abi çok dakik biriydi  ama biz kızları bilirsiniz  iki işi bir arada yapabilenler olduğumuz için konuşmayı ihmal etmedik ama ben fazla ayak uyduramadım sonra  hemen dışarı çıktım etrafa bakındığımda kimse yoktu ilk defa birşeyi hızlı hızlı yapıp ilk ben gelmiştim bunu bir zafer dansı ile taçlandırdım kendi çapımda dansımıda yaptıktan sonra basamaklara oturdum.
Kulübelerinden Baranla Anıl çıktı sonra, Gizem ,Oğuz ,İdil derken hepimiz tamamdık.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 03, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

KAÇIŞ ( MUTASYON ) #WATTYS2020Where stories live. Discover now