On tour.

247 16 2
                                    

'HARRYYYY' roep ik zo hard als ik kan door het huis heen. Vandaag is de dag dat ik ga vertrekken en ik ben net klaar met mijn koffer inpakken. Hij is alleen te zwaar om zelf te tillen dus dat mag Harry voor me gaan doen. 'Ik ben er al hoor, majesteit.' Lacht Harry. Achter hem loopt Niall.

Ik kijk even op mijn horloge, ik heb nog tien minuten. Ik loop naar Niall toe. 'Ik ga je missen.' Zeg ik zachtjes en ik knuffel hem. 'Ik jiu ook.' We blijven nog een tijdje zo staan knuffelen. Ik ga Niall echt heel erg missen. 'Zo tortelduifjes gaan jullie elkaar nog loslaten? Julie moet zo gaan.' Komt Harry er tussendoor. 'Jaja, ik ben al beneden.' Mompel ik. 'Doei.. Tot.. Na de tour dan maar.'

Ik hoor de tourbus buiten toeteren. Zo snel als ik kan ren ik naar beneden. 'Heeeeeey' roep ik wanneer ik beneden ben. 'Hey tourmaatje.' Begroet Calum mij. Ik zie dat alleen Calum en Ashton de tourbus uit zijn en loop naar binnen toe, in de hoop Luke tegen te komen.

'Hey.' Zeg ik blozend als ik hem tegenkom in de bus. 'Dus hier slapen jullie?' Vraag ik wijzend naar de bedden. 'Ja, en jij gaat daar slapen, tegenover mij.' Antwoordt hij en hij lacht even. Ik slaap tegenover Luke..

'Oef, wat heb jij een zware tas zeg.' Zucht Harry als hij de tourbus in komt. Ik lach even. ' ik moet toch al mijn kleren hebben, en make up, en föhn, stijltang, krultang,' som ik op. 'Jaja ik begrijp t al.'

'Ik ga je missen broertje.' Knuffel ik Harry. 'Ik jou ook kleine.' Ik knuffel hem iets steviger. 'Geen rare dingen doen he, ukkie?' 'Ik zal t proberen.' En ik steek mijn tong naar hem uit. 'Byee.'

'Waar kan ik mijn spullen laten?' Zeg ik en ik kijk vragend rond. 'Onder je bed, en je slaapt onder Ashton.' Legt Calum me uit. 'Oke, dan ga ik even mijn spullen uitpakken.' Ik loop naar het bed toe waar ik slaap en leg alles netjes op stapeltjes.

'Is er ook een badkamer ofzo, waar ik mijn make-up kan leggen?' Vraag ik als ik alles heb opgeruimd. 'Kom maar, ik laat het je wel even zien,' Dat was Luke. Hj staat op en gebaart dat ik hem moet volgen. 'Hier kan je alles neerzetten.' Het is een kleine ruimte dus we staan dicht op elkaar. 'Uh.... Is goed.'

'Kom, we gaan een film kijken.' Roept Calum. Ik loop naar de tv toe en ga naast Ashton zitten. 'We gaan een horror kijken.' Kondigt hij daarna aan. 'Neeeeee.' Dat wordt dus niet slapen vannacht.

Al meteen aan het begin wordt de film eng. 'Leuke film hoor.' En ik schuil achter Ashtons rug zodat ik de film niet hoef te zien. Hij gaat over zombies ofzo. Heel vies en eng, ik zou hem zelf nooit uitgekozen hebben.

'Is julie baaaaa-aang.' Plagen ze me. Het antwoordt is een kussen in hun gezicht. 'Had je maar nuet zo'n enge film uit moeten zoeken.' En ik steek mijn tong uit. Dit was voor hun aan leiding genoeg voor een kussen gevecht.

Na tien minuten liggen we allemaal hijgend op de grond. Het kussengevecht was echt heel leuk. Ik kan nu al niet wachten op de komende tijd in de tourbus. Ik kende ze wel een beetje maar ik ging nooit heel veel met ze om.

'Ik ga slapen.' Zeg ik en ik gaap even. Ik loop naar de bedden toe en trek mijn pyjama aan. Daarna loop ik terug naar de jongens. 'Slaap lekker iedereen.' Zeg ik terwijl ik in de deuropening sta. 'Slaap lekker watje.'

Ik loop terug naar de bedden en kruip in mijn bed. Mijn bed thuis lag net iets lekkerder. Ik pak mijn telefoon en sms Harry.

-Hey broertje, alles goed? Het is echt geweldig hier. Doe je de groeten aan Niall?-

Ik klik op versturen en krijg bijna meteen een berichtje terug van Harry.

-hey, ja prima. Fijn, groeten terug.-

Hij stuurt nooit hele lange sms'jes. Ik twijfel even maar klik dan op bellen.

'Hey Harry. Ik mis je, ik weet niet hoe ik dit deze twee maanden hier uithou.'

'Julie, het lukt je wel. Je moet gewoon even wennen en dan zal je het fantastisch

hebben.'

'Maar ik ben nog nooit zolang zonder jou geweest.'

'Het lukt wel hoor, julie. Ik moet nu gaan. Byee.'

'Doei Harry.'

En ik klik het gesprek weg. Veel beter voel ik me niet. Sinds dat ik geadopteerd ben heb ik Harry nog nooit twee maanden niet gezien.

'Euh, mag ik binnen komen?' Hoor ik iemand zachtjes vragen. 'Tuurlijk kom maar.' Het is Ashton. 'Ik hoorde je tegen je broer praten. Als je weg wil mag je hoor. We verplichten je niks.' Zegt hij. 'Dankje, maar ik vind het juist zo geweldig. Ik ben alleen nog nooit zo lang zonder Harry geweest.' Ik voel een traan over mijn wang lopen. 'He niet huilen.' En hij veegt de traan van mijn wang af.

-------------------------------------------------

VOTE

COMMENT

SHARE

Even een shout out naar ohsnapitzayn die de cover voor mijn verhaal heeft gemaakt.

Aangezien mijn verhaal ondertussen meer reads heeft dan ik had verwacht ben ik ondertussen begonnen met hfst 3

Wherever you are (A dutch 5SOS fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu