Julie.

451 16 6
                                    

'AAAAAH' ik schrik wakker van iets kouds in mijn gezicht, water. Ik hoor mensen lachen, dat zullen vast wel weer Harry en zijn vrienden zijn. Expres blijf ik liggen en doe ik alsof ik nog slaap. Gadver, mijn hele kussen is nat geworden en kleeft nu.

Voorzichtig doe ik mijn ogen open, én inderdaad, daar staat Harry met zijn vrienden. 'Ook goedemorgen.' Zeg ik slaperig en ik rek me even uit. 'Dat was... verfrissend.' Ze lachen even en daarna krijg ik de rest over me heen. En ik dacht dat ik alles al gehad had. Langzaam sta ik op. Ik plak helemaal door het water en wil zo snel mogelijk iets anders aantrekken.

'Zouden jullie het heel erg vinden om even weg te gaan als ik me omkleed?' Vraag ik. 'We gaan al.' Zegt Harry met zijn handen in de lucht. Dat ging makkelijk vandaag. Zo snel als ik kan kleed ik me om, als ik klaar ben föhn ik mijn haar droog. Fijn, als mijn haar nat wordt gaat het pluizen, dus ik kan het ook nog even gaan stijlen zo.

Wanneer ik helemaal klaar ben pak ik mijn spullen om naar school te gaan. Het is vandaag de laats schooldag en ik heb hierna twee maanden vakantie. We gaan nergens heen in de vakantie dus ik kan lekker uitrusten. Mijn tas is erg zwaar, vandaag moet ik al mijn boeken inleveren.

Boeken inleveren duurt niet lang. Boeken op de juiste stapel leggen, even laten bekijken of je ze niet kapot hebt gemaakt, formulier terugkrijgen en wegwezen. Ik ben binnen 10 minuten klaar en fiets dan weer naar huis. Vakantie! Zo snel ik kan fiets ik naar huis toe.

Als ik het huis binnen loop hoor ik stemmen uit Harry's kamer. Het is harder dan als alleen de 1D jongens er zijn. Ik loop naar Harry's kamer toe en open de deur. 'Hey zusje.' Begroet hij me. 'Hey grote.' Het is helemaal stil geworden in zijn kamer. Als ik even om me heen kijk zie ik dat ook de jongens van 5sos er zijn. ''Hi.' Beroet ik ze en ik voel dat ik bloos. Ik heb Luke altijd al leuk gevonden. Hij is schattig en erg knap. 'Mag ik erbij zitten?' Vraag ik. 'Tuurlijk.'

Ik ga op de grond zitten tussen Niall en Louis in. Niall en ik zijn erg goede vrienden geworden sinds 1D. 'Dus waar hadden jullie het over?' Vraag ik. Iedereen kijkt me aan. Awkward. 'Euhm, we hadden het niet echt ergens over ofzo.' Antwoordt Michael. Ondertussen is zijn haar groen. Het staat hem erg goed. 'Cool.' En ik wijs naar zijn haar. 'Ooh euh.. dankje.' Hij is schattig als hij bloost. Waarom blozen jongens altijd als ze complimenten krijgen?

'Jullie hebben toch binnenkort een nieuwe tour? Rock out with your socks out was het toch?' Ik kijk ze vragend aan. 'Ja dat klopt, door Europa.' Antwoordt Calum mijn vraag. 'Euh, daarvoor waren we hier ook.' Dat was Michael. 'Euhm, aangezien wij dus binnenkort die tour hebben, en nog ruimte over hebben in de tourbus, vroegen we ons af.. Wil je mee?' Michael klink zenuwachtig. Wat zei hij ook alweer. Of ik mee wilde.

Wacht, MICHAEL VROEG OF IK MEE WIL. Natuurlijk wil ik dat. Je miet echt idioot zijn als je dat niet wil. 'TUURLIJK.' Gil ik en ik vlieg Michael in zijn armen en knuffel hem. 'Deze vakantie gaat ze geweldig worden.' Zeg ik blij. 'Wanneer gaan we?' Vraag ik. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik ga met 5sos mee op tour.

'Volgende week.' Ik schrik op uit mijn gedachte. Gaan we volgende week al? Ik moet nog al mijn spullen pakken en.. En.. Ik ben nog nooit zo blij geweest. De jongens lachen even omdat ik zo enthousiast ben. 'Het gaat zo geweldig worden.'

Ik pak mijn mobiel en open twitter;

-@juliehemmings; IK GA MET @5SOS MEE OP TOUR-

Meteen krijgen ze allemaal een melding op hun telefoon. Ze lachen even. 'Leuke naam hoor Julie.' Zegt Ashton. Ik voel dat ik rood word. 'Euh.. Dankje.' Antwoord ik zachtjes terwijl ik vanuit mijn ooghoeken even naar Luke kijk. Hij lacht.

*ping* nu krijg ik zelf een berichtje op mijn twitter. Allemaal reacties van fans die het leuk vinden voor me en jaloers zijn. Er zitten zelfs haat tweets tussen. Ik laat het allemaal even aan me voorbij gaan. Ik heb ook meteen veel meer followers gekregen. Van die 1403 die ik had naar 2057 en het blijven er maar meer worden. Ik ben toch niet opeens bekend?

-@Luke5SOS; het gaat geweldig worden.-

Ik lach even. Hij heeft me getweet, iets waar iedereen blij van zou worden. Alleen wet niemand dat hij tegenover me zit. Nu komen alle tweets waarin de meisjes zeggen dat luke me heeft getweet en welke tweet hij dan wel niet op heeft gereageerd. En nog meer volgers. Ik ben gewoon opeens populair geworden.

Volgensmij heeft Luke het ook al gezien want hij begint te lachen. 'Zoo... Al 9000 volgers.. Hoeveel had je er net nog?' Vraagt hij. Ik kijk hem met grote ogen aan, 9000 volgers. 'WOW, net had ik er nog 1403.' Antwoord ik nog steeds een beetje verbaasd.

De rest van de dag verloopt hetzelfde. Ik doe de hele tijd vreugdedansjes en ren en spring op en neer. 'Als je de hele tour zo doet ga je niet mee hoor.' Grapt calum. Meteen sta ik stil en steek mijn tong uit. 'Ik stop al hoor.'

----------------------------------------------
COMMENT

VOTE

SHARE


@ohsnapitzayn heeft de cover gemaakt dus hier even een shout out naar haar🌸

Wherever you are (A dutch 5SOS fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu