En Azından O Senin Gibi Değil

178 14 12
                                    

SELAM :D VE BEKLEDİĞİNİZ BÖLÜM GELDİ. FAZLA KONUŞMAYAYIM HEMEN İTHAFLARA GEÇİYORUM;

@obrienology , @QueenOfMahone , @camsqueen61 , @kucukkedi19 , @NeverSayNever , @dieforold1d ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR. SİZİ SEVİYORUM.

BU ARADA UNUTMADAN !!

@TrueMeneler 'den ÇOK ÖZÜR DİLERİM. ASLINDA BÖLÜMÜ 5 GÜN ÖNCE TAMAMLAYIP YAZACAKTIM FAKAT ACİL İŞİM ÇIKTI. SADECE OKUYABİLDİM. TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. AUSTIN'IN SHADOW PARÇASIYLA OKUYUN :D İYİ OKUMALAR.

**

Austin'in elinden zarfı aldığımda hala şaşkınlığımı koruyordum. Kim bana sevgilim derdi ki? Zarfı aldığımda üzerinde Stephen'ın imzasını görünce hem rahatladım hem de büyük bir kahkaha attım. Step bana küçükken de sevgilim derdi şimdi de.

'Austin Stephen göndermiş. Neden isime bakmadan mektuba geçiyorsun ki!' Austin'in yüzüne baktığımda daha çok kaşları çatıldığını gördüm. Tebeaaüm etmemle bana daha öfkeli bir biçimde baktı. Stephen'ı unutmuş olamazdı değil mi? Oh, Austin.

'Kuzenim olan Austin. Hani size ilk geldiğimde de vardı. Sarışın olan' Gülümseyip yanağına elimi getirdim ve okşadım. Austin'in beni kıskanması hoşuma gitmiyor değil, ama kuzenimden kıskanması da fazlaydı. Yüzüne arsız bir gülümseme yayıp, başını suçlu gibi aşağı indirdi ve kaşıdı. Austin asla akıllanmayacaktı.

'Şey.. Yani.. Bende sandım ki..' Yüzünde hafif bir utanç vardı. Onun sözünü kesip devam ettirdim.

'Ve sende sandın ki bir sevgilim var seni aldatıyorum fakat senden ayrılmadan işi yürütüyorum. Ve seni kullanıyorum?' Soru sorar gibi söylediğim bu cümle üzerine beni belimden sarıp kafasını salladı. Yanağıma hafif bir öpücük bıraktı. Dudağını yanağımın üzeeinden çekmeden hafif bir öpücük daha bıraktı. Oradan düz çizfi çekerek dudağıma geldi. Ellerimi ensesine geritirip ensesine gelen saçlarını karıştırdım. Dağıtmak gibi değildi bı bir tür ımm.. okşamak gibi! Öpücüğümüz derinleşirken sokakta olduğumuzu ve yaptığımızın yanlış olduğunu biliyordum. Ama Austin varsa hiç bir şeyin önemi yoktu. Bize bakan insanların canı cehenneme! Birinin öksürüğüyle aytıldık. Alex olursa eğer cidden gebertecektim !

'Briana? Beni özlemedin mi?' Sesin geldiği yöne baktığımda onun olduğunu gördüm. Felix. Eski sevgilim. Oh, şimdi olmaz.

'Fe-Felix? Ne işin var burada ?' Ona gitmesi gereken bakışlar atarken o daha çok yanımıza geldi ve bana sarıldı. Kendimi çekip sahte bir gülümseme gönderdim.

'Bu çocuk da kim bebeğim?' Austin bebeğimi bastırarak söylerken elini sırtıma koydu. Ne diyecektim? Eski sevgilim ve beni buraya görmek için gelmiş mi diyecektim? Oh hayır, sadece bir yalan uyduracaktım. Sahi ben ne ara Austin'e yalan söyler olmuştum?

'Arkadaşım. Eski bir arkadaşım.' Felix'e doğru bu yalanı söylemede ağzımı oynatırken bana sinsi bir sırıtış vermişti.

'Eski arkadaşı değil, eski SEVGİLİSİ' Şimdi ne bok yiyecektim acaba? Felixe sinirlendiğimi belli eder bakışlar attıktan sonra Austin bana döndü;

'Briana? Doğru mu bu?' Sinirle dişlerinin arasından tıslarken elini saçlarının arasından geçirdi.

'Do-Doğru. Ama eski sevgilim Austin! Seninde birçok kez eski SEVGİLİN oldu.' Sinirle söylediğim bu cümleye daha çok sinirlendi. Bilmediğim bir çok sevgilisi olmuştu. Ben olunca mı problem oluyordu? Herşeye rağmen affetmişken bir tek bu sorun oluyordu? 

'Ama benim ESKİ sevgililerim bir yerlerden fırlamıyor' Daha çok önünde durdum ve onun yaptığı gibi bağırmaya başladım;

'Yeter Austin. Yeter. Benim suçum neydi eski sevgilim çıkınca? Ben mi gel çık diyorum bir yerlerden ? Sana söylememiş olmam ayrıldığımız ve eski sevgilim olduğu gerçeğini değiştirmez. Senin olduğum gerçeğini de.  Ayrıca fırlamadığını da kim söyledi ? Geçen senin de sevgilin çıkmıştı hatırlıyorsan ? Ben buna rağmen hiç bir şey demiyorsam sendninde demeye hakkın yok' Geriye bir kaç adım gidince gözlerinden daha çok sinirlendiğini anlıyordum. Tanrı Aşkına! Yolda herkes bizi izliyor ve biz kavga ediyoruz.

'Alexıs mı? Saçmalıyorsun Brıana. Alexıs çok farklıydı ve o böyle bir yerlerden fırlamamıştı. Mağaza da alışveriş yaparken karşılaşmıştık.' Sinir katsayım artarken Austin hala aynı şey olmadığını onun yapacağını fakat benim yapmayacağımı söylüyordu. 

'Ne farkı var? Alexıs'nın senin sevgilin olduğu ve heryerden çıkabileceğine rağmen benim eski sevgilimin heryerden çıkamayacağına, çünkü benim ESKİ sevgilim olduğunu söylemeye çalışıyorsun? Farkındaysan Alexıs sadece senin eski sevgilin değildi. Senin o barda bilmem kaç bardak içtiğin içkilerle sarhoş olup kucağına oturtacak kadar orospu lan bir kızdı. Eğer ben eski meseleleri açmıyorsam sende benim bir suçum olmadığı yerde beni suçlamayacaksın. Ben seni o sürtüklere rağmen affedebiliyorsam, sende beni o kızların tırnağı kadar sürtük olmayan eski sevgilim olayını affedeceksin. Tanrı aşkına! Sen beni aramaya bile gelmedin.' Patlama noktası dedikleri bu olsa gerekti. Sadece kendini düşünüyordu ve o eski sev-sürtüğü savunmuyordu!

'En azından o senin gibi sadece öpüşmekle yetinmiyor. Yatakda da çok güzel işler görüyor. Anlamadıysan, çok güzel sex yapıyor.'

One Step Closer To Death (LLAF) '2'Where stories live. Discover now