sommario.

221 23 21
                                    

1983 yazı sırasında 17 yaşındaki Louis Tomlinson günlerini İtalya'nın kuzeyinde bulunan villalarında kitap okuyarak, klasik müzik yaparak ve arkadaşı Danielle ile flört ederek geçirmektedir. Louis, Greko-Roma kültüründe uzmanlaşmış seçkin bir profesör olan babası ve işinde çok iyi olan çevirmen annesiyle bir arada olmaktan memnundur.

Louis'nin olgunluğu ve entelektüel birikimi, onu tam teşekküllü bir yetişkin gibi gösteriyor olsa da, özellikle kalpteki konularda onun hakkında hala masum ve biçimlenmemiş olan çok şey vardır. Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim insanı olan Harry Styles, babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villalarına gelir. Harry'e misafir olduğu evde ve şehirde ona Louis rehberlik eder. Günler ilerledikçe aralarındaki ilişki rehberlik boyutunun dışına çıkar. Ve bu ikili güneşin ışıltılarının arasında hayatlarını değiştirecek birkaç hafta boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir.

x

Merhabalar, yeni bir hikayeyle buradayım! Call Me By Your Name adlı kitabın Larry versiyonu olacaktır. Bu çeviri hakkında gerçekten çok heycanlıyım ve mutlu hissediyorum. Lütfen görüşlerinizi belirtin, sizi seviyorum.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jul 13, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

call me by your name x larry stylinsonKde žijí příběhy. Začni objevovat