8. Ție îți pasă de mine la fel de mult cum îmi pasă mie de matematică.

55K 2.4K 411
                                    

(holy moly aproape uitasem să postez)

ÎN 4 ORE PLEC ÎN GRECIA AAAAAAAA!!!








8. Ție îți pasă de mine la fel de mult cum îmi pasă mie de matematică.


Mi-am târât picioarele până în salonul principal, care de fapt era un fel de sufragerie imensă unde copii nu aveau voie.

Când am pășit înauntru, am inspirat adânc. În fața mea stătea unica și inegalabila (luați în calcul sarcasmul) Rebecca Tomlinson, actriță din Hollywood cu o linie de haine personală. Orice persoană o iubește, dar când ajungi să trăiești cu ea, parcă nu-ți mai este așa dragă.

- Alyssa, ce fa- sfinte macaroane, ce porți?!

Am privit cum își ridică nasul dezgustată iar eu mi-am rotit ochii.

Reacția ei era exagerată. Nu purtam vreun sac de cartofi sau vreun sac de gunoi. Dar, desigur, dacă vrei să o impresionezi pe mama ar trebui să ai și o ținută acceptabilă. Iar ținuta mea nu se ridica la standardele ei.

- Lasă asta,

- Glumești? Pun pariu că ai cele mai tari haine din tabăra asta și tu alegi să te îmbraci așa? Scumpo, mă dezamăgești.

Și tu pe mine, mama. Și tu pe mine.

- Nu sunt la o prezentare de modă!

Și-a ridicat degetul în aer, avertizându-mă să tac. Nu era bine să te legi de haine în preajma ei.

- Să trecem la lucruri mai importante, a zis și și-a trecut o mână prin păr, semn că era stresată. Ciudat, exact același obicei îl avea și tata când era stresat. Bănuiesc că se potrivesc atât de bine încât își copie și obiceiurile. E asta o chestie pe care o fac cuplurile? Cred că este de-a dreptul plictisitoare și lipsită de originalitate. Când aveai de gând să-mi spui că, nu știu, capacitatea ta de a trece la matematică este egală cu șansele lui Dylan să se lase de știință?

Asta a venit în față ca o găleată de apă rece.

- Mamă! am exclamat, simțindu-mă jignită. Știu matematică, doar că nu-mi place.

Și-a ridicat sprâncenele neîncrezătoare, ca și când cineva i-ar fi spus că-i stă groaznic în blugii strimți pe care-i purta.

- De ce ai lipsit de la testul ăla? Profesorul tău a trebuit să mă întrerupă din filmări ca să vorbească cu mine și să-mi facă mie capul praf doar pentru că nu ai vrut tu să te prezinți la test. Serios Alyssa, până și Raiden a mers!

- De fapt...

Nu, mai bine să nu-l dau în vileag. Cel puțin nu acum.

- Și ce ai de gând să faci? am întrebat-o, încrucișându-mi mâinile la piept. Nu e de ajuns că sunt prinsă aici? Măcar luați-mă acasă și am să învăț pentru testul ăla, promit!

Aveam un sentiment că asta nu va funcționa.

- Nici să nu te gândești, a râs ea. O să rămâi aici, drept pedeapsă și între timp vei învăța și pentru testul la matematică pe care-l vei da săptămâna viitoare.

- Nu pot să învăț toată matematica într-o singură săptămână! i-am repetat și ei. Este absurd!

- Da, asta am spus și eu când am realizat că o să trebuiască să am tripleți, mi-a spus cu un zâmbet mare, perfect. Și, ca să-ți fac ziua și mai frumoasă, ți-am ales un tutore pe placul tău.

- Mi-l aduci pe Ashton Irwin?

S-a strâmbat și a oftat.

- Credeam că ai trecut peste faza aia cu Ash.

Summer CampUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum