ANUNȚ III

20K 911 136
                                    

hei lume! ce mai faceți? cum vă distrați în vacanță?

înainte să mă întrebați de următorul capitol, vreau să vă spun că acum aveam de gând să mă apuc de scris, pentru că am avut niste săptămâni destul de încărcate (cine nu a avut, asta sună ca o scuză patetică...) daaaar aveam să vă spun niste lucruri importante.

bun, câțiva dintre voi stiu cartea mea "Stele Întunecate" pe care am postat-o pe Watt acum ceva timp, si ideea e că nu voi mai posta alte capitole la ea din motive de "securitate", ca să le zic asa. am preferat să scriu la acea carte mai mult pentru că vreau să-mi încerc norocul si să o public, chiar dacă nu va fi deloc usor, si în momentul de față am scris 14 capitole la ea, si as mai avea cam tot atât, dacă nu chiar mai puțin. sper ca până la finalul verii să o termin (având în vedere că vreau să fie o trilogie...)

pentru cei care nu o stiu, aici este descrierea, iar prologul împreună cu capitolul unu & doi le puteți găsi printre lucrările mele:

"Demonii sunt peste tot," m-a avertizat el. "Stau ascunși în întuneric unde pândesc. Gata de atac. Pregătiți să nimicească orice. Dar există lucruri mai teribile decât acei demoni. Exista Diavolul, iar el este nemilos."

Jocelyn Dawn este o adolescentă de șaptesprezece ani, puțin cam paranoică. Bine, așa o consideră toată lumea - în realitate, o creatură necunoscută îi vorbește și o îndeamnă să facă lucruri rele. Se confruntă cu o mulțime de probleme la școala ei, una dintre ele fiind chiar colegul ei de cameră, un băiat nu tocmai prietenos.

Problemele adolescentine trec pe locul secund când ea descoperă că vocea misterioasă vrea din ce în ce mai mult de la ea, iar colegul ei de cameră se dovedește a fi mai mult decât o persoană enervantă. Oare va supraviețui Jocelyn cruntului adevăr? Sau se va lăsa pradă ispitelor oferite de acea entitate?

să-mi spuneți ce credeți despre ea!

ah, si încă ceva.

mai lucrez la o carte, cu toate că nu i-am găsit încă un titlu potrivit. nu am postat-o si nici nu cred că am s-o fac prea curând, sau doar să postez prologul si un capitol sau doi... în fine, această carte abordează o temă mai diferită, dar pe care o iubesc. aici este descrierea:


Vremurile sunt grele pentru cetățenii statului Elysium, cu atât mai mult pentru regii ei. Fiind un stat monarhic, este condus de regalitate si de regulile create acum mii de ani. Când se găsesc în pragul disperării, ei decid să apeleze la monarhii statului vecin, Isidor, dar nu într-un mod drăguț - ei îi santajează pe regii tărâmului din Isidor cu un vechi si urât secret de stat, fiind într-un final nevoiți să se supună.

Dar asta nu înseamnă că si fiul lor va trebui să o facă.

Prințul Ashton Christopher Sinclaire este exact opusul unui prinț cumsecade. Încalcă regulile străvechi ale statului Isidor, se împrieteneste cu cele mai nepotrivite persoane, si aruncă petreceri în citadela din vârful dealului tot timpul. Dar în momentul în care află că tânăra prințesă Grace Amelia Rinaldi din Elysium este trimisă la palat pentru a se mărita cu el, lucrurile iau o întorsătură proastă, iar Ashton este nevoit să scape cumva de ea.

Puțin stie el însă că ăsta este exact planul prințesei Grace, care nu este mai prejos de el.


cartea asta se bazează pe chestii politice si desigur, ceva-ceva romantism *smirks*. mereu am avut o "chestie" pentru monarhism, si având în vedere că în zilele noastre mai există state conduse de către monarhie... am zis de ce nu! 

vreau să-mi spuneți ce credeți despre ele, dar si despre Jocelyn si Grace. Sunt, probabil, unele dintre personajele mele favorite din toate cărțile pe care le-am scris până acum (împreună cu Aly si Rebecca, probabil) si dacă credeți că ar fi o idee bună să le public.

love you!!! xx

Summer CampUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum